08.05.11, 17:42
Moja córka wyjeżdża na tydzień i przyniosla na przechowanie szczury. Szczury sa bardzo miłe, ale nasz kot wpadł w panikę. Schował się za tapczanem i oswiadczył, ze póki te bestie są w domu, chocby i w klatce, on nie wychodzismile
Tez mi kot...
Pies jest zainteresowany, ale też sie boi.
Obserwuj wątek
    • gacusia1 Re: Szczury 09.05.11, 01:41
      Moje koty sie oblizuja na szczura wiec wole nie ryzykowac tongue_out Szczur spanikowany i trzesie sie wiec nie narazam go na wiekszy stres.
      • verdana Re: Szczury 09.05.11, 09:46
        U mnie szczury wyluzowane, łaziły sobie po stole, z wyższoscia patrzyły na psa, a kot nadal spanikowany, choc szczury w klatce i za zamknietymi drzwiami.
        • k1234561 Re: Szczury 10.05.11, 09:57
          Verdana,ale się uśmiałam.smile
          Fajny widok to być musi takiego spanikowanego kotka na widok szczura.Zwykle jest odwrotnie.No,ale te nasze zwierzaki trzymane w domach zatraciły w większości swe naturalne instynkty.
          • verdana Re: Szczury 10.05.11, 12:56
            Żeby to był kotek. Ale to kocur - osiem kilo zywej wagi, potwór, wielkosci mopsa.
            Szczury odsiadują w zamknieciu, kot boi się już nawet otwierania drzwi do pokoju z bestami.
            • salimis Re: Szczury 10.05.11, 18:26
              Kot spanikowany bo pierwszy raz widzi żeby tak myszy wyrosły big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka