Dodaj do ulubionych

Uciekinierka

15.09.11, 21:25
Dziś jak wychodziłam na spacer z psem nie zauważyłam, że kotka się za mną wymknęła.
Wracam a tu kupka kociego nieszczęścia przytulona do drzwi wejściowych. Biedaczka była przerażona.
Co za szczęście, że została przy tych drzwiach.
Obserwuj wątek
    • olinka20 Re: Uciekinierka 15.09.11, 21:40
      Biedulka.
      Ja swoją juz ze 3 razy sprzed domu ganiałam ( a mieszkamy przy samej ulicy, ktora momentami jest dosc ruchliwauncertain ).
    • noirdesir2 Re: Uciekinierka 16.09.11, 08:49
      Moja kicia też ostatnio zaczeła wybiegać na klatkę schodową w momencie jak ja wchodzę do domu. Przeciąga się wtedy na tej klatce lub drapie wycieraczkę sąsiadów, hehe wink Najgorzej jest jak wracam do domu np z zakupami, obładowana i ona robi MYK. Trzeba wtedy szybko zakupy na podłogę i leć za kicią ...
      • miriam_73 Re: Uciekinierka 16.09.11, 10:00
        U mnie tak dwie sztuki ostatnio próbują się wymykać.... Za ścianą mam nowych sąsiadów, którzy mają sunię i moje kocice zgłupiały totalnie - lecą pod tamte drzwi i zaczynają jeździć ryjami po wycieraczce...
        • noname2002 Re: Uciekinierka 16.09.11, 13:15
          Właśnie, moja kotka się wymyka, bo sąsiedzi mają kota i zwykle biegnie do ich drzwi. A razem wybiegła na zewnątrz i jej i nie zauważyłamuncertain
    • pamama Re: Uciekinierka 16.09.11, 13:25
      Po tym jak mój małż wypuścił kotę i nie zauważył mamy pamiątkę-przypominacza na wiele lat, potężne zadrapania na pięknych drzwiach. Najwyraźniej po pierwszej euforii z wolności kotek wpadł w panikę, że chce jednak do domciu. Ale kiedyś i ja się lekko zdziwiłam jak kocisko na siłę chciało mi się dostać do chaty, uchyliłam drzwi a on się pcha jak może namocniej, coś mi tylko rozmiar nie pasował (o wiele za duży), a to był kot sąsiadki 2 piętra wyżej jakiś norweski czy tego typu gigant. W ogóle odkąd się tu wprowadziliśmy i nasz kot był pierwszy to mieszkańcy się bardzo dokocili wink z czego jesteśmy oczywiście zadowoleni
      • macarthur Re: Uciekinierka 16.09.11, 16:29
        no to lepiej uważaj żebyś nie musiała po kotkę lecieć do Nowego Jorku
        smile
        Inna uciekinierka
        • wladziac Re: Uciekinierka 16.09.11, 17:57
          wszystko co nowe i nieznane kusi więc kociejstwo się wymyka a człowieki oczy dookoła głowy i ćwiczyć refleks trzeba
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka