Dodaj do ulubionych

Cudna koteczka szuka domu....Gdańsk

10.03.12, 22:32
Wybaczcie, jeśli miejsce nie jest odpowiednie, ale ostatni wpis na wątku adopcyjnym jest z października 2011, więc obawiam się, że nikt tam nie zagląda....
Chciałam Wam przedstawić kochaną, przyjazną, kontaktową koteczkę, która mieszka w gdańskim schronisku "Promyk". Basieńka jest dorosła, kilkuletnia, nie wiem, czy jest wysterylizowana, ale istnieje możliwość ciachnięcia jej przed adopcją w schronisku. Basieńka uwielbia być noszona na rękach, siedzieć na kolanach, sama podstawia łepek do głaskania, rozkosznie przy tym mrucząc. Jest łagodna, toleruje inne koty. Myślę, że nawet wskazane byłoby, gdyby trafiła do domu, gdzie już jest kot.

img33.imageshack.us/img33/7280/dsc0180rn.jpg
img31.imageshack.us/img31/8615/dsc0298ok.jpg
img832.imageshack.us/img832/2134/dsc0160ph.jpg
img837.imageshack.us/img837/2269/dsc0181xd.jpg
Siedzi w tylnej kociarni - nikt tam nie zagląda, nikt się tymi kotami nie interesuje. A Basieńka jest wyjątkowa i zasługuje na dom...
Może kogoś z Was chwyci za serce...
Kontakt do mnie: Marta 609803928
Obserwuj wątek
    • pi.asia wstawiłam zdjęcia Basi 10.03.12, 22:45
      https://img33.imageshack.us/img33/7280/dsc0180rn.jpg

https://img31.imageshack.us/img31/8615/dsc0298ok.jpg

https://img832.imageshack.us/img832/2134/dsc0160ph.jpg

https://img837.imageshack.us/img837/2269/dsc0181xd.jpg
      • martasekret Re: wstawiłam zdjęcia Basi 10.03.12, 22:57
        chciałam je wstawić, ale jak zobaczyłam ich rozmiar, to stwierdziłam, że są za duże...
        dzięki!
        • martasekret Re: wstawiłam zdjęcia Basi 11.03.12, 10:55
          Bardzo dziękuję za banerek na pierwszej stronie!
          To bardzo miłe z Waszej strony....
          • barba50 Re: wstawiłam zdjęcia Basi 11.03.12, 11:36
            Banerek zrobiłam (dla mojej pięknej imienniczki wink ), zawsze to informacja łatwiej rzucająca się w oczy, że kot szuka, ale tutaj na Zakątku znalezienie domu jest bardzo trudne. My tu wszyscy zakoceni na tzw. maksa, rzadko zdarza się ktoś szukający kota. No, ale i takie sytuacje pewnie się zdarzają. Trzeba by rozgłosić Basię w miejscach dla tego przeznaczonych, jest ich bardzo dużo. Jeśli nie dasz rady sama tego zrobić napisz. Zwrócimy się do osób które w tym pomogą za niewielkie pieniądze lub za darmo z dobrego serca. Potrzebny tekst, zdjęcia i kontakt.
            • martasekret Re: wstawiłam zdjęcia Basi 11.03.12, 18:30
              spoko, spoko, ja już wprawiona w bojach ogłoszeniowych....smile
              Basia i inne zwierzęta, które udało mi się wypatrzeć w schronie i które są pod moją opieką, mają ogłoszenia na wielu, różnych portalach.
              • pi.asia Re: wstawiłam zdjęcia Basi 11.03.12, 18:40
                Tak jak napisała Barba - Zakątek jest zakocony na maksa. Tu możesz liczyć na dobre słowo, pomoc w ogłoszeniach, trzymanie kciuków, fachowe porady itd., ale na adopcję raczej marne szanse sad
                Jak kiedyś wyliczyłam - na jednego Zakątkowicza przypada coś 2,5 kota. I jakieś ułamkowe części psa, chomika, żółwia oraz rybek.
                Jedyny sposób dokocenia, jaki tu jeszcze wchodzi w grę, to znalezienie maleńkiej, bezdomnej bidy i zakochanie się w niej na zabój. Były tu takie przypadki, ostatnio zdaje się Dandys podbił serce Robaczka smile
                Ale banerek zrobiony (na Barbę zawsze można liczyć), kciuki zaciśnięte, pomoc fachowa zaoferowana - to też się liczy, prawda?
                A jakby Basia znalazła domek, to poinformuj, dobrze?
                • martasekret Re: wstawiłam zdjęcia Basi 11.03.12, 19:37
                  dziewczyny, zdaję sobie sprawę, że szanse na znalezienie dla Basieńki domku właśnie tutaj są niewielkie, naprawdę nie liczę na wielesmile
                  bardzo zależy mi na tym, żeby ten kot spędził resztę życia w domu, u boku dobrego człowieka, dlatego chwytam się już wszystkiego. Na portalach typowo adopcyjnych oczywiście też ma ogłoszenia.
                  • wladziac Re: wstawiłam zdjęcia Basi 11.03.12, 20:13
                    forum czytają różni ludzie nie tylko uczestnicy więc nie zaszkodzi i tutaj szukać domku,może śliczna Basieńka wpadnie komuś w oko i stanie się,trzymam kciuki i powodzenia dla Ciebie i Basieńki
                    • martasekret Re: wstawiłam zdjęcia Basi 11.03.12, 22:23
                      dziękuję w imieniu swoim i Basieńki!
                      • martasekret Re: wstawiłam zdjęcia Basi 12.03.12, 06:59
                        Właściwie to szykowałam się do adopcji Basi, tzn. chciałam jeszcze tylko odpowiednio przygotować moją kotkę Ritę, tj. zaszczepić. Ale pewnej niedzieli, podczas spaceru z jednym ze schroniskowych psów, znalazłam w krzakach przed schroniskiem kotkę...a tak naprawdę to nie ja, tylko piessmile zaprowadziłam go więc do boksu i wróciłam w to miejsce. A to było jakieś 6 tygodni temu, także pogoda była niezbyt fajna - zimno i śnieg po kolana. A to maleństwo siedzi pod choinką, całe mokre i zziębnięte. Wzięłam ją na ręce (nie protestowała!), owinęłam w ręcznik i...zabrałam do domu. Nie miałam sumienia oddawać jej do schronu (moją nadrzędną ideą jest wyciąganie zwierząt stamtądsmile). I tak Frania zamieszkała z nami...na dobry początek uraczyła mnie zapaleniem pęcherza (załatwiała się krwią, o ile w ogóle udało jej się zrobić siusiu...przeraziłam się, że to nerki itd, ale na szczęście to było "tylko" zapalenie pęcherza). Koteczka okazała się cudowna, bardzo przyjazna, kontaktowa i łagodna. Na pewno mieszkała w domu, była zadbana i zna mieszkanie. Ktoś pewnie wywalił ją przed schroniskiem w przekonaniu, że będzie jej tam dobrze.....
                        I tak z adopcji Basie nic nie wyszło, bo moja druga połowa na trzeciego kota niestety się nie zgadza (mamy jeszcze królika)...sad Gdyby nie ten jakże istotny czynnik, to Basia już byłaby u mnie.

A to znaleziona w krzakach Frania:
                        http://img641.imageshack.us/img641/8564/20120215347.jpg

Uploaded with ImageShack.us
                        • martasekret Re: wstawiłam zdjęcia Basi 12.03.12, 20:08
                          Filmik z Basią z soboty:

www.youtube.com/watch?v=UZqS-3OPGq0&feature=channel
                          • martasekret Re: wstawiłam zdjęcia Basi 13.03.12, 18:56
                            podrzucę chociaż i zapraszam do podziwiania koteczki smile
                            • martasekret Re: wstawiłam zdjęcia Basi 18.03.12, 19:19
                              tymczasem Basiula wciąż czeka....:

http://img16.imageshack.us/img16/167/20120318404.jpg

Uploaded with ImageShack.us
    • mary4 Re: Cudna koteczka szuka domu....Gdańsk 23.03.12, 17:45
      czesc
      rozmawiałam dzis z Martą i wstępnie jutro planuje zabranie (adopcje) koteczki z Promyka i umieszczenie jej w prywatnej kociarni (przy Miau Hotelu w tej małej kociarni znajduje sie kilka miejsc dla bied potrzebujacych pomocy, warunek musza byc miziaste)
      bedziemy już z warunków prawie domowych szukać jej domu
      kotka bedzie nadal pod opieką Marty ale też grupy Miau Adopcje (ja wspólpracuje z Pomorskim Kocim Domem Tymczasowym i z Miau Adopcjami)

i musze Wam powiedziec ze to dzieki banerkowi na górze zwróciłam na Basieńkę uwage, ogłoszenia czytałam tez banerek z info Gdańsk dał mi do zastonowienia)
      do usłyszenia wink
      • babcia47 Re: Cudna koteczka szuka domu....Gdańsk 23.03.12, 18:16
        o jakie miłe wiadomości! Wszystkiego najlepszego dla Basi na nowej drodze do szukania domku i swojego ludzia a Tobie niskie ukłony
        • pi.asia Re: Cudna koteczka szuka domu....Gdańsk 23.03.12, 18:32
          Niskie ukłony i wielkie życzenia wszystkiego dobrego smile
          Oby Basia znalazła dobry domek.
    • mary4 Re: Cudna koteczka szuka domu....Gdańsk 24.03.12, 19:17
      Melduje ze prawie cudem Boskim koteczka została wydostana ze schronu i juz od godz 15 jest w naszej kociarni bezpieczna,
      ogladał ja wet ma jedynie świezb w uszach, wysterylizowana i zaszczepiona na wscieklizne,
      nei chcieli jej wydać,
      pojechała po nia moja kolezanka i gdyby nie to ze wiedziała po co jedzie to by Baski nie zobaczyła na oczy, cos dziwnego dzieje sie w tym schronie, nie sa przychylni dla kotów,
      maja 5szt pokazowych a inne fe...
      ale Basik juz bezpieczna na razie bojaca, ale mialam ja na rekach i jest ok.
      na zywo jest jeszcze mniejsza i ślicznejsza,
      bedziemy jej szukać bezpiecznego domu
      trzmajcie kciuki

bede sie odzywac na biezaco jak bede w kociarni
      • esimona Re: Cudna koteczka szuka domu....Gdańsk 24.03.12, 20:36
        Dziwne bardzo to co opisałaś, jak dobrze, że Basia opuściła schron.
        Jesteś wielka.
        • mary4 Re: Cudna koteczka szuka domu....Gdańsk 24.03.12, 20:42
          jest masa psów a koty gdzies na boku, dokładnie jak podała mi telefonicznie Marta,
          coś jest nie hallo ale jeszcze nie wiem co i jak...
          zreszta zobaczcie sami do adopcji sa tylko kilka kotow na stronie i dlatego nie chcieli Baski oddać bo nie była w tej piatce...kolezanka do mnie dzwonila i pytała co ma zrobic (na szczescie była z dorosła (starsza) osoba i tak wtraciła do rozmowy) ale było zle... tylko te 5 kotów i zadnych innych, i milion problemów..
          szczęscie od Boga i tyle....
          Marta była w poblizu wskazała kotke ale nie odzywala sie bo dla niej i jej znajomych na pewno kota by nie dali.. szok poprostu...
          • wladziac Re: Cudna koteczka szuka domu....Gdańsk 24.03.12, 21:08
            jesteście cudowne,jak miło się to czyta że chociaż Basia została wydostana z tego więzienia,powodzenia koteczko
            • olinka20 Re: Cudna koteczka szuka domu....Gdańsk 26.03.12, 10:35
              Trzymam kciuki za nowy dom!
              • mary4 Re: Cudna koteczka szuka domu....Gdańsk 26.03.12, 12:21
                gdybysmy mialy kasiore to bysmy wyciagały...
                podejrzewam ze jak obecnie cos sie wyadoptuje (mamy 4-5 mega zdrowych) to ja bede chciala z Marta wspólpracować itd..
                kwestia kasiorki na koncie,
                nie mamy zadnych wplat z zewnatrz ja tylko gonie do styczni dla Miau adopcji bazarkami (max 100zł)
                watek na miau.pl
                forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=137883
    • mary4 Re: Cudna koteczka szuka domu....Gdańsk 27.03.12, 10:07
      info z wczoraj od koleżanki:
      "Byłam wczoraj u Basieńki.. Cudna jest. Widać, że się boi, że nie rozumie do końca tej sytuacji i nie wie jak ma reagować.. Ale jest łagodna, trochę się kuli przed dotykiem (taka reakcja 'nic mi nie rób', głowa w dól, uszy po sobie, mróżenie oczu) ale jak się ją głaszcze już to pięknie się pręży i przytula całą sobą..
      Poza tym jak tylko zaczęłam do niej mówić to się rozmruczała, a palce podstawione do obwąchania wylizała swoim jęzorkiem..
      Zdjęć brak, bo szczerze mówiąc szkoda mi było się od niej oddalać po aparat.."
    • mary4 Re: Cudna koteczka szuka domu....Gdańsk 28.03.12, 11:17
      wczoraj byli potencjalini kandydaci dla Basi
      chwilowo wstrzymali się bo odnalezli w Miau Adopcjach zaginionego swojego kocurka Kaja (ich Filemona) tyle ze on 3tyg temu poszedł do adopcji i jest mu znakomicie, domek zdecydowal że pojedzie go odwiedzić i wtedy podejmie decyzje świadomą.
      nie ma pośpiechu gdyż kicia bezpieczna i staramy sie o najlepszy na świecie domek dla niej!

wczoraj bylam u niej,
      dziewczynka mniej sploszona strasznie miziasta pozwalajaca sobie pieknie zakropić uszy na świeżba,
      chwilowo w Miau Adopcja jest tylko ona i 2 mega mile chlopaki wiec myśle że domek sie na horyzocie pokaże szybko,
      podpisujemu umowy adopcyjne i kontrolujemy co sie dalej dzieje itd..
      z Marta jestem w reguarnym kontakcie wiec głęboko jestem przekonana że bedzie wszystko szybko ok.
      co wiecej: w weekend Kasia (Rka) jedzie wyadoptować kolejna biede z Promyka (potencjalna Gaja ze strony www)
      ciągle myslimy o Szylkretce i tym chorym kocurku tylko jak je wydostac nie mam pojecia.. juz konsultowalam z wetem z fotek chorego, powiedzial biegiem go wydostąć ale jak??
      nie wiem...
      nie wydadzą chorego na bank!
    • mary4 Re: Cudna koteczka szuka domu....Gdańsk 30.03.12, 11:47
      wczoraj Basik nie chcial ze mna gadac i wlazł na górna pójkę, mam fotkę jej ucha wink

a po za tym trudny dzień, gdyz jak zdazyla zaparkowac kolo kociarni to jakic skurwysyn potracil kota, wiec z Sabina wybiegłysmy ona z domu a ja z jej podwórka osoba trzecia dzwonila do furtki (po mimo ze pod jej domem lezy próg zwalniajacy)
      wolnobytujacy kocurek skonał na rekach,
      ale i tak biegiem polecialam po co kolwiek (Saba do niego) i w miske z kocem pojechalam do weta, dostał w głowe nie mial szans.. wiem choc ze cialko bedzie zutylizowane...
      porażka...
      nie mialam sił plakać... a Sabina trzesła sie cała bo ma podobny ogon wolnobytujacy... ehh

a po za tym na chwile obecna Basik jest jedyna koteczka do adopcji sa jeszcze 2 chlopy, wiec jak tylko pojawi sie ktos sensowny to bedziemy dzialać,

na dniach spróbujemy z Rka wydostac ze schronu Galę, i na próbe wezmiemy czy adopcyjna tj. mila koteczkę podwórkowa od Marty rodziców po sterylce, jak by co to sie ja wypusci do siebie itd..
      (Marta trzymam kciuki za pannicę- bedzie ok.)
    • mary4 Re: Cudna koteczka szuka domu....Gdańsk 03.04.12, 13:22
      byłam wczoraj u Basieńki,
      boska panna, grucha pięknie, przytula sie jeszcze mocniej,
      kochana!

jest potencjalny dom adopcyjny tyle ze w Bydgoszczy (jeżdze często) i Wioleta nasza wolnotariuszka zobowiazala sie sprawdzic jak bedzie przejazdem w tych okolicach na dniach, dom czeka cierpliwie, a my też, wiedząc ze dla Basieńki musi być najlepszy na świecie...

po za tym kolezanka KRa uparła sie na wyciagniecie z Promyka kotki Szylkretki (tez cos chora), jak sie uda to ok jak nie to ma zabrac Gale, czekamy co i jak..
      miejsce zaklepane czeka, Marta i my wszyscy w pogotowiu jesteśmy smile
      • wladziac Re: Cudna koteczka szuka domu....Gdańsk 03.04.12, 20:28
        trzymam kciuki za Basieńkę i inne kociaczki,powodzenia życzę
    • grazyna1605 Re: Cudna koteczka szuka domu....Gdańsk 04.04.12, 13:14
      Wspaniale, i wzruszajace, wiadomosci o Basi, a takze Gali i innych kotusiach. Dobra praca, z pasja i sercem - powodzenia.
    • mary4 Re: Cudna koteczka szuka domu....Gdańsk 04.04.12, 14:23
      Melduje ze Basia jutro jedzie do Ds w Bydgoszczy, zawozi ja wolnotariuszka z Miau Adopcji Wioleta K.,
      Pani nie moze sie doczekac kotki, jej kotka podobnie umaszczona odeszła ze starosci...
      Wioleta sprawdzi wszystko za nim wyda koteczkę.

a KRa jak tylko wyzdrowieje z grypy to pojedzie do Promyka po Szylkretke a jak nie dadza to po kotkę Gale, dziś z nią rozmawiałam...
      trzymajcie kciuki nowe domki!
      • barba50 Re: Cudna koteczka szuka domu....Gdańsk 04.04.12, 14:24
        Wspaniała wiadomość! Zdejmować banerek??? suspicious
        • mary4 Re: Cudna koteczka szuka domu....Gdańsk 04.04.12, 14:38
          Barba50 poczekaj niech Wiola potwierdzi ze kicia juz bezpieczna w nowym miejscu..

jak by co kolwiek nie grało to za 2-3tygodnie ja jade pod Bydgoszcz do rodziny to bedziemy dalej działać...
    • mary4 Re: Cudna koteczka szuka domu....Gdańsk 05.04.12, 12:06
      no i awaria,
      kicia po przedladzie (wszystko super) a Domek sie wycofał... rozmyslił itd..
      szlak nas trafił...
      dobrze ze kicia bezpieczna....
      nic ogłaszaym Basieńke dalej...
      • barba50 Re: Cudna koteczka szuka domu....Gdańsk 05.04.12, 13:27
        Widać to nie był ten dom.
        Kciuki za ten właściwy https://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a040.gif
      • wladziac Re: Cudna koteczka szuka domu....Gdańsk 05.04.12, 22:54
        strasznie to przykre ale chyba lepiej że teraz a nie po fakcie,dalej trzymam kciuki za cudną Basieńkę
    • mary4 Re: Cudna koteczka szuka domu....Gdańsk 06.04.12, 12:34
      wczoraj byłam u Basieńki,
      wygłaskałam i wycałowałam

ehh gdybym mogła ja adoptować, niestety mam juz 3 i stadko dzikich w lesie...
      pytam o domek gdzie mogę...
      ale jestem dobrej mysli!
    • mary4 Re: Cudna koteczka szuka domu....Gdańsk 12.04.12, 12:58
      ostatnio nie byłam u Baski, od piatku wieczora,
      ale słyszłam ze zrobila sie bardziej goscinna i przyjazna wink
      dzis ma ja odwiedzic Marta i Rka zobaczymy co i jak wink
    • mary4 Re: Cudna koteczka szuka domu....Gdańsk 18.04.12, 12:01
      ni z gruszki ni z pietruszki Basik w poniedzialek dostała grzyba na uchu, inny kot w kociarni nie ma.. wylazło i tyle,
      dostaje juz leki, feliweya i szczepienie oraz karme calm bo bardzo postrachana dziewczyna nadal, a to z wczoraj:
      https://images42.fotosik.pl/296/92c2cccccc4b018am.jpghttps://images50.fotosik.pl/1520/8a46fd8e71a2f931m.jpg
      • grazyna1605 Re: Cudna koteczka szuka domu....Gdańsk 18.04.12, 12:37
        Czekam na te wiadomosci o Basi. Koteczka , dzieki staraniom Mary, ma wspaniala opieke. Pozdrawiam serdecznie i jedna i druga.
    • mary4 Re: Cudna koteczka szuka domu....Gdańsk 25.04.12, 14:30
      wczoraj w hoteliku był weterynarz fundacyjny, wszystkie ogonki przejrzał, Basika też, grzybek opanowany jeszcze póki co ma czas kwarantanny, ehh

wykupiłam pakiet ogloszen u CatAngel ale cisza.. szkoda bo domek potrzebny dla kici
      • elzbieta.24 Re: Cudna koteczka szuka domu....Gdańsk 25.04.12, 14:43
        Strasznie ciężko znależć chętnego na dorosłego kota , też szukam domu dla kotki od 3 miesięcy.Wywiesiłam ogłoszenia na słupach bo kotka ewidentnie domowa i też zero odzewu,ale nie tracę nadziei i trzymam kciuki żeby Wam też się udało.
        • wladziac Re: Cudna koteczka szuka domu....Gdańsk 26.04.12, 12:26
          zbliżają się wakacje wielkimi krokami,będzie ciężko ale trzymam kciuki za Wasze koteczki żeby szczęście im dopisało
    • grazyna1605 Re: Cudna koteczka szuka domu....Gdańsk 11.05.12, 11:56
      Mary4, odezwij sie i napisz co slychac u Basienki: czy jest zdrowa, w miare szczesliwa i co robi w "wolnych chwilach" (nie liczac jedzenia i spraw kuwetowych).
    • mary4 Re: Cudna koteczka szuka domu....Gdańsk 11.05.12, 12:18
      U Basi sytuacja w zasadzie bez zmian,
      po ogłoszeniach u CatAngel były z dwa zapytania i cisza...
      Odezwała sie ponownie osoba z Bydgoszczy, z tej nie wypalonej adopcji, rozmawiałam z Pania, juz z 2-3razy, tłumaczyła sie problemami rodzinnymi,
      a ponieważ za 2-3tyg powinnam sama jechać do Bydgoszczy to zabiorę Basie (dom nie wychodzacy) sprawdze warunki i jak ok to wyadoptuje, a jak nie to wrócimy razem,
      sama Basia, cicha spokojna, zwykle ma juz otwarty boks (rzadko wychodzi) miła łagodna, inne koty nie robią na niej wrażenia absolutnie,
      dostaje karme uspokajającą, wiec nie podskakuje przy każdym dzwięku,
      w kociarni obecnie mamy mega tłok (12ogonów) a w częsci hotelowej na wyeekend było 20szt, ciasno, ale Basik została jak gwiazda w swoim boksie, a inne koty musiały sie zcisnąc, generalnie wszystkie koty sa posterylizowane,/kastorwane wyleczone zaszczepione gotowe do adopcji, po za tym nie mamy maluchów wiec koty naprawde w potrzebie uratowane, tylko cos zastój kompletny w adopcjach...
      wykupiłam jeszcze na 3 inne ogony tez po 50ogłoszeń na kazdego, i cisza straszna... smutne..
      to tyle
      pozdrawiam
      • zwiatrem Re: Cudna koteczka szuka domu....Gdańsk 12.05.12, 18:36
        Dla mojej tez posredniczylam w szukaniu domu, az sama debiutancko przyjelam w 2009.
        Zal mi bylo perskiego charakteru do schroniska, a u nas rozkwitla. Stara kocica zamienila sie w figlarna, zuchwala mamrotke.
        Baska sliczna, zaluje ze nie moge przyjac wiecej.
        • grazyna1605 Re: Cudna koteczka szuka domu....Gdańsk 15.05.12, 13:10
          Dziekujemy Mery4 za dobre wiadomosci o Basience i innych kocich ogonkach. Szkoda tylko, ze adopcje ida tak opornie. Wierze w pozytywny obrot tych adopcji. Czekamy na dalsze wiadomosci w sprawie Basi, np. po podrozy do Bydgoszczy. Pozdrawiamy i jedna i druga.
    • mary4 Re: Cudna koteczka szuka domu....Gdańsk 18.05.12, 11:38
      baba z Bydgoszczy wzieła sobie inne zwierze i przeprasza.. takie cos mi napisala na sms
      a po za tym u nas bez zmian,
      mamy jakas infekcje katarowa w kociarni ale Basik zdrowa, a reszta na biezaco leczona
      eh
      dalej szukamy domu!
    • mary4 BASIEŃKA JUZ W NOWYM DOMU STAŁYM ;-) 02.06.12, 18:31
      z radoscią melduję, że od tygodnia koteczka juz jest bezpieczna wraz z adoptowaną razem z nią koteczką Fioną (bez oka, zębów, 12letnia, chuda mega miła)
      dziewczyny zachowują sie jak by zawsze mieszkały w mieszkaniu,
      adoptowana została przez osobę o wielkim sercu z Gdyni (dawna sympatyczka pkdt)
      bardzo dziękuje za tak dobry i odpowiedzialny dom,

proszę o zdjęcie banerka Basieńki wink
      dziekuje za włowa wsparcia i wszelką pomoc.
    • mary4 Re: Cudna koteczka szuka domu....Gdańsk 03.06.12, 20:53

bardzo dziekuje za pozdrowienia i pozytywną energię dla Basi,

zacytuje Sabinę z Miau Adopcji z jej wątku na miau.pl: "... cały czas mam wiesci o Basi i o Fionce- ... profil: Małgorzata Soroka na FB WEJDŹCIE I OGLĄDAJCIE FOTY. jest lepiej niż dobrze..."

sama nie mam konta na fb wiec jeśli ktoś ma to prosze o info jak sie nasze dziewczyny mają

hip hip hurra,
      wiem, że w kociarni Basia mało chodziła i nie integrowała sie z ogonami, a w nowym domu zachowuje sie jak by była tam zawsze, cieszę sie ogromnie ze sie nam udało,
      powiem szczerze, że na trojmiasto.pl czytałam ogłoszenie Marty o Basi, ale dopiero tu banerek kazał mi sie zastanowić, i sie udało...
      superaśnie,
      miłego wieczorku!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka