mysiulek08 01.08.13, 06:37 dowiedzialam, ze Leia byla kiepska, ale jakos sie wylizala, pozostawiona sama sobie bo leczymy kota via net. forum.miau.pl/viewtopic.php?f=8&t=154811&start=1305 ech miau, miau Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olinka20 Re: Wlasnie sie 01.08.13, 09:06 Nie otwiera mi sie link, ale domyslam sie co tam moze byc. Mysiulku wg mnie zrobiliscien( i robicie) wszystko co w waszej mocy, opieka wet u was jest jaka jest, i co na to poradzisz? A czasem lepiej mimo wszystko poradzic sie przez net niz slepo ufac lekarzom. Odpowiedz Link
lysy-jack Re: Wlasnie sie 01.08.13, 09:22 Olinko, odnośnik jest w porządku. Aby przeczytać tę wiadomość, trzeba być zalogowanym. Okazało się, że jestem tam zarejestrowany. Co za wstyd przed Ryśkiem Odpowiedz Link
niutaki Re: Wlasnie sie 01.08.13, 09:55 Hehe tez tam jestem, przeczytalam i mam taka opinie: sa tam ludzie pomocni i dobrzy, ale jak wszedzie oszolomow i chamow nie brakuje, zabralam tam glos raz czy dwa, bo to nie na moje nerwy. Najbardziej rozwalaja mnie postawy "bo u mnie.... to to i tam to", patrzenie tylko i wylacznie ze swojego, wygodnego punktu siedzenia... tepota niektorych nie zna granic, bo nie widza dalej niz czubek wlasnego nosa. Co do Ciebie Mysiulku kochany jestes dobrym uczynnym czlowiekiem, powierzylabym Twojej opiece kazda zywa istote, nie ma w Tobie chamstwa ani agresji, dlatego bola tego typu kometarze. Ja osobiscie jestem pewna ze Ty i Twoje Chlopaki jestescie absolutnie w porzadku i podziwiam szczerze, bo nie jest latwo na "koncu swiata" Odpowiedz Link
saga55-5 Re: Wlasnie sie 01.08.13, 10:02 Kobieto ! czym Ty się przejmujesz ? Niech sobie myśla jak chcą ! Gdyby człowiek liczył się ze zdaniem wszystkich, toby zwariował. Nie wchodź tam i po sprawie. Odpowiedz Link
salimis Re: Wlasnie sie 01.08.13, 10:57 mysiulku jakbyś nie znała specyfiki miau Weź to olej, tym bardziej że co ciekawe osoby piszące w wątku dla wnerwionych, tak na prawdę tylko tam się udzielają a gdy ktoś przychodzi wołając o radę i pomoc, uzyskuje ją od innej grupy osób - kociarzy z krwi i kości a nie popierd .... moherów szukających tematu gdzie komu można dowalić. Oni tym żyją, tym się karmią i wzajemnie nakręcają. Nie mają nic wartościowego do zaoferowania oprócz jadu jaki sączą. Jak widać Moheryzm rozprzestrzenia nie tylko na niwie religijnej Odpowiedz Link
wiesia.and.company Re: Wlasnie sie 01.08.13, 19:56 Eeee tam... Wiem, że to denerwuje. Ale ktoś nie zna całości sprawy, przebiegu leczenia i wnioskuje pochopnie. Potraktuj to jako opinię, nie werdykt sądu Odpowiedz Link