madzieks2 10.01.06, 23:07 pocztajcie co niektórzy mądrzy inaczej ludzie proponują.... bez komentarza!! (( forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=630&w=24988889&a=24988889 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ninka71 Re: to chore!! 10.01.06, 23:13 taaa, ci ci nie lubią kotów musieli w porzednim wcieleniu być myszami. A swoją drogę to też niezbyt rozsądne pozwalać kotu chodzić po klatce, rozumiem sąsiadów którym może się to nie podobać. Odpowiedz Link
madzieks2 Re: to chore!! 10.01.06, 23:18 ja też rozumiem, że to możekomuś przeszkadzać, ale żeby posuwać się do trucia zwierząt!!! A nie można porozmawiać z właścicielem??? Odpowiedz Link
ninka71 Re: to chore!! 10.01.06, 23:24 zdecydowanie dziwne było że bodajże nikt nie wpadł na to iż należałoby rozmawiać z właścicielem.Niestety głupota ludzka i okrucieństwo nie znają garnic.Mojej sąsiadce przeszkadzało że karmię koty pod moim własnym garażem i różnych świństw im do jedzenia wsypywała, ech ludziska... Odpowiedz Link
pinos Re: to chore!! 11.01.06, 09:39 e tam, trollami się przejmujecie. większość odpowiedzi sensowna i rzeczowa. Odpowiedz Link
boe_ troche nie na temat 11.01.06, 11:25 zastanawiaja mnie te cytrusy...moj furio uwielbia skorki od mandarynek/pomaranczy, a ja z koleji uwielbiam mandarynki wiec jestesmy bardzo kompatybilni jak tylko uloze na stole stosik on w to natychmiast wali lapka, rozpizy je po calym domu, a potem aportuje Odpowiedz Link
kotbert Re: troche nie na temat 11.01.06, 13:00 a nasze nie znoszą cytrusów. Gdy się podetknie skórkę od pomarańczy Lucy pod nos, to panna krzywi się niemiłosiernie i z obrzydzeniem cofa. Bieska bez zbędnych ceregieli wieje w panice. Odpowiedz Link
wrexham Re: to chore!! 11.01.06, 15:35 nie ma co szukac sensacji na sile; wiekszosc odpowiedzi jest calkiem normalna, a debile na kazdym forum sie trafiaja i nikt nie traktuje ich powaznie - czerpia satysfakcje z pisania okrutnych i brutalnych tekstow bo w realu codziennie dostaja w d..pe od wszystkich wiec gdzies musza zablysnac; ta dziewczyna, ktora zalozyla watek tez nie wydaje mi sie wynaturzona - chcialabys zeby kot zalatwial ci sie na wycieraczce? nie wiem tylko czemu nikt nie poszedl do glupiej baby, ktora pozwala kotu latac samopas po calej klatce - to moze byc dla niego niebezpieczne; moj kot na chwile sie wyslizguje jak wracam z psem, ale troche tylko sie rozglada (nalezy mu sie cos od zycia) a potem zaraz wraca do domu pozdro m. Odpowiedz Link
madzieks2 Re: to chore!! 11.01.06, 16:20 ja nie szukam sensacji na siłę!! kiedyś miałam podobny przypadek, ktoś otruł zwierzęta, na moim ośiedlu (w obrębie kilku bloków) wysypano jakąś trutkę zmarło bardzo dużo kotów bezdomnych i kilka psów, które miały właścicieli. Mojego psa dało się odratować bo nie zdążył połknąć całej trutki. Być może jestem trochę przewrażliwiona w tym temacie. pozdrawiam Magda --- forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=631&w=33654270&a=34728429 Odpowiedz Link
wrexham Re: to chore!! 11.01.06, 16:25 no to faktycznie po takim wypadku masz prawo alergicznie reagowac nawet na najglupsze insynuacje dotyczace trucia na moim osiedlu tez pare lat temu ktos wytrul wszystkie koty... nawet taki malutki, ok. polroczny, ktorego ktos wyrzucil i ktory zadomowil sie u nas w bloku w piwnicy zaadaptowanej specjalnie dla kotow (wiec mial szanse na dobre zycie bo my karmimy te kotki) zjadl te trucizne; nawet dzis mi sie plakac chce jak o tym mysle pozdrawiam marta Odpowiedz Link
umfana Re: to chore!! 11.01.06, 15:59 Szkoda że dzwiczynie nikt nie napisał na początku o odstraszaczach w aerozolu... Nie byłoby może debilnych postów autorstwa Karimaty, etc. Odpowiedz Link