kicior99 14.02.03, 19:02 Gdzie go nie bylo? - w rekawie kurtki - w reklamowce - w mojej torbie (odkrylem w pracy!!!!!!!!!!) - w piekarniku (na szczescie wylaczonym) - w spiworze - gdy spalem jak go tego oduczyc??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
albertx Re: kicior sie chowa 15.02.03, 11:46 Sam musi zrezygnować na oduczenie żadnych szans,moj ostatnio preferuje szafkę kuchenną,każda okazja jest wykorzystana - włazi i przesiaduje dopóki wypędzonym nie zostanie Odpowiedz Link
kicior99 Re: kicior sie chowa 15.02.03, 18:22 Nier jestem przesladowcva, wyznaje zasade kicior - nasz pan =))) i czasem to nawet nie wiem gdzie on jest a nie mam sily szukac... Odpowiedz Link
julia.julia Re: kicior sie chowa 17.02.03, 16:13 A długo jedziesz do pracy? Niezły ten kot, pewnie tkwił w bezruchu Moje 2 koty uwielbiają chować się w szafie. Wchodzą i udają, że ich tam nie ma. Odpowiedz Link
kicior99 Re: kicior sie chowa 18.02.03, 13:44 ja mam do pracy 5 minut piechota. Pila to nie Warszawa... Odpowiedz Link
mantha Re: kicior sie chowa 26.03.03, 12:24 Moja mama pobila wszelkie rekordy. Kot schowal (a raczej po prostu zdrzemnął) w lazience w zwinietej w kule futrzanej narzucie przygotowanej do prania. Narzuta zostala razem z kotem wlozona do pralki (nie specjalnie, rzecz jasna Nie wiem co mame tknęło, ale postanowila zajrzecz przez szybke do pralki: a tam kot. wylaczyla natychmiast pralke, ale ta niestety ma jakies zabezpieczenie, ktore pozwala otworzyc drzwiczki dopiero po 3 minutach. Wiec mama i kot tkwili tak przez te nieszczesne 3 minuty oko w oko oddzielone jedynie (!) szybką pralki. Kot zostal wyjety, wyplukany i w sumie nic sie nie stalo. )) Ten sam kot niejednokrotnie byl zamkniety na balkonie, korytarzu, czy piekarniku na zasadzie "ten typ tak ma". Teraz mam 2 koty (kotke i kota) i takich numerow nam nie robia. pozdrawiam kociarzy (to moj pierwszy i mam nadzieje, ze nie ostatni post na tym forum) Odpowiedz Link
kicior99 Re: kicior sie chowa 26.03.03, 14:13 Moj kolega zamknal kota w lodowce, bo wsliznal sie tam niezauwazony. Szczesciem byl tam ok. 2 minut bo ja pozniej bralem z lodowki rybe (wcinana wlasnie przez kota) Odpowiedz Link
jakbar2 Re: kicior sie chowa 08.04.03, 19:29 A ja schowałam pokemona w szufladzie biurka.Jak go znalazłam miałam wrażenie, że jest jakby trochę niewyspany.Może ttto jest mops? Odpowiedz Link
kotmanka Re: kicior sie chowa 22.05.03, 14:12 Nie mam tak ciekawych historii jak wy, zadnych pralek (cudo) ani lodowek. Jedyne niespodzianki jakie moje kociny czasem sprawiaja to "wchodzenie do poszwy" na koldre. Dopiero przy scieleniu lozka odzywaja sie te do tej pory nieruchome wzgorki na poscieli. Odpowiedz Link
ariels Re: kicior sie chowa 26.05.03, 15:01 Moja Czapka wlazła kiedyś do pudła na pościel (w tapczanie) jak ścieliłam łóżko do spania. Ale że zawsze przychodzi spać ze mną, a wtedy nie przyszła, to zaczęłam jej szukać. Łażę po domu, wołam "Czapka, Czapka" i nic, cisza. Wróciłam do swojego pokoju, i słysze takie cichutkie skrobanie. Otwieram tapczan A tam Czapa . Odpowiedz Link
pierans Re: kicior sie chowa 30.06.03, 14:59 zrob jemu domek - cos z dachem nisko nad glowa i postaw w ulubionym mscu - np karton niewiele wiekszy niz sam kicior. z poduszezczka oczywiscie na moje 3 to dziala. Oczywiscie nic kupnego, bo w zyciu tam nie zamieszka! Stara zasada kocia mowi kupne zabawki i inne gadzety z definicji nie istnieja, wiec nie wzbudzaja zainteresowania Odpowiedz Link