princessofbabylon 11.04.07, 18:29 zeby kotka niespełna roczna była kotna?? bo jej właścicielka niby wyczuła że gruby brzuch małej to małe kociaki. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annb jak najbardziej 11.04.07, 18:45 to jest całkiem i zupełnie mozliwe to nic nowego pod słońcem Odpowiedz Link
princessofbabylon Re: jak najbardziej 11.04.07, 19:02 aha, no bo widzisz, aż tak bardzo się nie znam. a ona przeżyje?? bo taka kruszynka jest... Odpowiedz Link
annb Re: jak najbardziej 11.04.07, 19:18 w pierwszym miocie "z reguly" sa dwa kociaki, z reguly, ale nie zawsze niestety kotka juz raczej nie urosnie i zostanie taką kruszynką, bo porod i karmienie oslabia organizm a nie myslalas o sterylizacji?? Odpowiedz Link
princessofbabylon Re: jak najbardziej 11.04.07, 19:54 to nie mój kot jest, nie wiem zobaczymy... Odpowiedz Link
annb Re: jak najbardziej 11.04.07, 19:58 princessofbabylon namow włascicielke na kastracje kotki Odpowiedz Link
princessofbabylon Re: jak najbardziej 11.04.07, 20:07 dziekuję Tobie za rady. zobaczę co da się zrobić Odpowiedz Link
hesperidae annb, 11.04.07, 23:46 przepraszam, z jakiej "reguły"? bo nigdy się z taką nie spotkałam? Odpowiedz Link
annb Re: annb, 12.04.07, 08:17 a ja tak, ale ze nie prowadzilam badan ani statystyk-wpisałam ją w cudzysłow. widac? widac skad to wzielam? z doswiadczenia? z obserwacji kotow wiejskich>? z pytan do chodowcow? z przeglądania ich stron internetowych? jeszcze raz- "regułę" napisałam w cudzysłowie na pytanie zadane odpowiedzialam twierdząco jesli uwazasz ze niespelna roczna kotka nei moze miec kociakow-wpisz sie jesli uwazasz ze moze-tez sie wpisz jesli kotka jest domowa, nie jest hodowlaną to trzymac kciuki aby kociakow bylo jak najmniej bo ciezko dla nich znalezc domy a czy kotka jest kotna to weterynarz powinien sie wypowiedziec, po uprzednim badaniu. ja sie wypowiedziałam na temat mozliwosci Odpowiedz Link