brezly 06.07.09, 20:51 Wasze tez takiego fisia maja? fotoforum.gazeta.pl/3,0,1878686,2,1.html I dalsze. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jarka63 Re: Kot na pralce 06.07.09, 21:31 To zakrawa na małą kocią perwersję Kaja interesuje się tylko otwartą pralką (mam taka ładowaną od góry),na szczęście spaceruje tylko po krawędzi,nie próbuje (na razie) wskakiwać do środka. Odpowiedz Link
nioma Re: Kot na pralce 06.07.09, 21:41 Tez, mamy specjalny gruby recznik na pralce, zeby kotom bylo wygodnie. Mlodsze lubi tez siedziec przed pralka i obserwowac jak sie pranie kreci. Odpowiedz Link
brezly Re: Kot na pralce 07.07.09, 08:55 nioma napisała: > Tez, mamy specjalny gruby recznik na pralce, zeby kotom bylo wygodnie. Alez oczywiscie Odpowiedz Link
wladziac Re: Kot na pralce 06.07.09, 21:43 superowe pozy i zdjęcia ,nie wspomnę o kociaku,pozdrawiam Odpowiedz Link
brezly Re: Kot na pralce 07.07.09, 08:54 Dzieki, tak sie wyginal kiedy spal jako kilkumiesieczny podrostek. Teraz juz tylko na pralce Odpowiedz Link
the_dzidka Re: Kot na pralce 06.07.09, 22:03 Klaudynka, moja pierwsza w życiu Kota, miała dwie kuwety, Jedną na ziemi pod umywalką. Drugą, pustą, stojącą na pralce. Ta druga służyła Klaudynce wyłącznie do układania się w niej w czasie wirowania pralki Odpowiedz Link
brezly Re: Kot na pralce 07.07.09, 08:54 Czesc, Dzidka Najlepsza kombinacja dla kota to ja pralka wiruje a Mloda bierze prysznic (to oznacza tyle ze trwa to dlugo a woda leci BARDZO goraca). Pelno pary i drga, no, koci wellnes. Niewazne ze 32 C na dworze i 100% wilgotnosci. To sie nie liczy Odpowiedz Link
basia_2804 Re: Kot na pralce 06.07.09, 22:05 mam pralkę ładowaną od góry, więc u góry jest pokrętło które się kręci, no i to jest największa frajda, już nieraz udało mu się "przyspieszyć" pranie o kilka kroków do przodu (przekręcał do przodu łapką) A... i najważniejsze: wiedział że do tyłu nie można, bo można uszkodzić programator, taki mądry kot Odpowiedz Link
zwiatrem Re: Kot na pralce 07.07.09, 09:09 brezly , jasne, ze tak, najbardziej smieszy to dzieci, bo wtedy patrzy na nich z gory Odpowiedz Link
kkk Re: Kot na pralce 07.07.09, 09:10 hahahhahah moja aż takich pozycji nie przybiera ale uwielbiaaaaa siedzieć/spac na pralce Odpowiedz Link
kontik_71 Re: Kot na pralce 07.07.09, 09:13 Kurcze, to ja jakis wyrodny ludz jestem.. u mnie nie da sie wejsc na pralke Odpowiedz Link
frotka23 Re: Kot na pralce 07.07.09, 10:46 O tak!!! Zwłaszcza po jedzeniu. A im więcej tego jedzenia tym dłużej tak sobie leży, ale nie daj boże dotknąć takiego wywalonego brzucha. Nie ma takiej możliwości. Brzuch do oglądania służy, a nie dotykania. Ale na pralce?!!! Pralka to wróg publiczny nr1. Odpowiedz Link
kontik_71 Re: Kot na pralce 07.07.09, 11:06 Wrogiem publicznym nr. 1 jest odkurzacz... budle nie tylko jest glosna to do tego ten odglos ssania, a wg reklamy mial byc taki cichutki Odpowiedz Link
miriam_73 Re: Kot na pralce 07.07.09, 11:17 Zdecydowanie na liście warczacych wrogów dominuje odkurzać - Kizia znika jak tylko sie go ruszy z miejsca - również teraz i Młoda wieje i chowa sie do środka pojemnika na pościel w sofie. Kizia boi się również suszarki, ekspresu do kawy oraz takiego ustrojstwa do manicure. Z Młoda jeszcze nie wiem. Natomiast pralkę traktuja obie szerokim zwisem ogona, chociaż przedwczoraj złapałam Młoda na skrupulatnym eksplorowaniu zakamarków łazienki, więc kto wie, może docelowo pralka wzbudzi zainteresowanie. Odpowiedz Link
kontik_71 Re: Kot na pralce 07.07.09, 11:25 U mnie ekspres do kawy nie stanowi problemu, mimo, ze jest glosny a odglos mielonej kawy potrafi obudzic nieboszczyka.. Nikusia uwielbia wylegiwac sie kolo niego i kompletnie jej nie wzrusza gdy robie kawe... Najulubienszym miejsce jest za to radio w sypialni.. Uwielbiam obserwowac ich podchody i "walke" o to kto dzisiaj bedzie na nim spal i grzal na nim futerko Odpowiedz Link
brezly Re: Kot na pralce 07.07.09, 11:31 Jak idzie o odkurzacz to ten ze zdjecia przylatuje jak go slyszy, zeby go po grzebiecie przejechac rura ssaca. Od czasu do czasu wywala sie tez na bok. Poszukam zdjecia Odpowiedz Link
kontik_71 Re: Kot na pralce 07.07.09, 11:50 Czyzby kot ze sklonnosciami masochistycznymi ? Odpowiedz Link
frotka23 Re: Kot na pralce 07.07.09, 11:53 Odkurzacz też nie należy do najbardziej ulubionych sprzętów domowych, to fakt. Ale ja dałabym mu na liście zagrożeń nr(powiedzmy)2, bo jak wyłączony to czasem obsyczy go nawet. Frotka to w ogóle chyba boi się wielu rzeczy... A z tym odkurzaniem kota (hi hi hi), mój wcześniejszy kot też tak miał. Odpowiedz Link
wiesia.and.company Re: Kot na pralce 07.07.09, 23:53 Ja mam pralkę ładowaną od przodu. Specjalnie wybierałam taki właśnie model, bo wiedziałam, że moje koty będą przebywać na blacie A teraz wskakują trzy i domagają się szczotkowania, przepychają się i depczą wzajemnie. Kiedy piorę, to blat pralki zajmuje najczęściej rozłożysty Kubuś lub bujna Grosia (wiadomo, cieplutko i zacisznie, bo więcej nikt już się nie zmieści, więc nie zakłóci spokoju). W sumie muszę to głośno powiedzieć: dobierałam pralkę pod koty (bo co rozmiaru to miała mieć głębokość 33 cm). Odpowiedz Link