lena_zienkiewicz 08.11.04, 17:34 cieszę się bardzo z tego forum :)) Nareszciebez zoofili, yes, yes, yes. Buziaki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agata.balu Re: Fitam :)) 09.11.04, 14:56 ojej! ale skoro jest obowiazek logowania to zostawiamy innych na pastwe trolli! Odpowiedz Link
pierozek_monika Re: Fitam :)) 09.11.04, 15:10 logowanie nie jest takie kłopotliwe, skoro "jedni tacy" potrafią się zalogować pod różnymi nickami 50 razy :))) Namawiam do logowania zatem. Odpowiedz Link
jaszczuria Re: Fitam :)) 09.11.04, 15:01 jezdem. dzięki za zaproszenie. Oby wreszcie można było pogadać na serio i w lżejszym "kalibrze też" pozdrawiam :))) Odpowiedz Link
pierozek_monika Re: Fitam :)) 09.11.04, 15:11 wreszcie sobie porozmawiamy bezstresowo o zapachu psich łap ;) Odpowiedz Link
ramm.stein Re: Fitam :)) 09.11.04, 16:23 Czeeeeeść wszystkim! Dziękuję, Moniko, za zaproszenie - spełniło się moje marzenie! Powstało forum prywatne! :))) Czy mogę mieć zaszczyt uważać sie za pomysłodawczynię?... Comma?... Odpowiedz Link
pierozek_monika Re: Fitam :)) 09.11.04, 16:26 Oczywiście, pomysł był bezsprzecznie Twój :) Witam jeszcze raz, i znikam. Odpowiedz Link
renik.w Re: Fitam :)) 09.11.04, 18:45 Hej hej :) To i ja się melduje na nowym forumie ;) pozdrówki dla wszytskich Odpowiedz Link
marta_i_koty Re: Fitam :)) 09.11.04, 21:03 Baaaardzo się cieszę, że to będzie forum PRAWDZIWYCH miłośników zwierząt i każdy będzie mógł "napisać się" o swoich pupilach, bez idiotycznych komentarzy... Odpowiedz Link
malwisienia Znalazłam:) 10.11.04, 13:24 Witam, Udało mi się znaleźć forum, dzieki za zaproszenie, liczę na sympatyczną atmosfere w przeciwieństwie do tego co się wyprawia na froum "zwierzęta" Pozdrawiam i zmykam póki co do domu zobaczyc co u chorego na białaczkę Pitunia. Pa Odpowiedz Link
jaszczuria Re: Znalazłam:) 10.11.04, 14:02 malwisienia napisała: > Witam, Udało mi się znaleźć forum, dzieki za zaproszenie, liczę na sympatyczną > atmosfere w przeciwieństwie do tego co się wyprawia na froum "zwierzęta" > Pozdrawiam i zmykam póki co do domu zobaczyc co u chorego na białaczkę Pitunia. > Pa trzymamy kciuki za chorego zwierzaczka. pozdrawiam Odpowiedz Link