andru007 27.02.04, 08:50 czy nie wie ktos jak moge znalezc tani nocleg. wiem ze morzna przenocowac w domu pielgrzyma ale nie morze nic znalezc na ten temat Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andru007 Re: szukam noclegu 27.02.04, 08:56 potrzebuje szybko odpowiedzi pomuszcie pleas Odpowiedz Link
bellasnella Re: szukam noclegu 27.02.04, 11:48 Andru nie chce byc czepialska ale : mozna, pomozcie, please... I napisz w jakim to miescie szukasz tego noclegu, a moze pomozemy :-)Tak bedzie nam latwiej Odpowiedz Link
dorrit Re: szukam noclegu 27.02.04, 12:01 Rzym, Dom Polski, Via Cassia 1200 (daleko od centrum), tel. 06-30310398. Odpowiedz Link
hanya z Via Cassia do centrum nie jest tak daleko :) 28.02.04, 00:17 zważywszy na dość wygodną komunikację :) (ale nie polecam autobusów tylko podmiejska kolejkę) spacerkiem na stację kolejki jakieś 15 minut, potem kolejką ok. 25-30 minut do St.Pietro i do Watykanu 10 minutek, a to juz przecież centrum zatem łącznie ok. godziny dojazdu, co w porównaniu z odleglejszymi noclegowymi zakątkami Rzymu nie wydaje się problemem noclegi tanie, 3 lata temu ok. 25.ooo lirów jeszcze, warunki skromne i troche trudności z wyjściem rano i wieczorem, bo o określonych godzinach drzwi były zamykane i otwierane, ale można sie dogadać. polecam i pozdrawiam, hanya Odpowiedz Link
andru007 Re: szukam noclegu 27.02.04, 16:03 sluchajcie szukam noclegu kdizes kolo centrum Rzymu na 2 dni i w Wenecji na 2 dni pomuszcie jutro juz wyjezdzam pleas z gury dzieki wszystkim Odpowiedz Link
aani Re: szukam noclegu 27.02.04, 18:44 andru007 napisał: > sluchajcie szukam noclegu kdizes kolo centrum Rzymu na 2 dni i w Wenecji na 2 > dni pomuszcie jutro juz wyjezdzam pleas z gury dzieki wszystkim OK, pomuszymy Rzym - camping caloroczny Fabulous www.italiaabc.it/ht/fabulous/ Venezia - camping caloroczny Fusina www.camping.it/italy/veneto/fusina/ Odpowiedz Link
aghis Re: szukam noclegu 27.02.04, 21:38 nie to zebym sie czepiala, ale ORTOGRAFIA!!!! (PATRZ WYZEJ) Odpowiedz Link
andru007 Re: szukam noclegu 27.02.04, 22:23 dzieki za pomoc dla "aani" i sorki za ten blad ortograficzy zobaczymy ja to bedzie jutro Odpowiedz Link
graid Re: szukam noclegu 29.02.04, 01:35 aghis, kochana, czy nie przyszlo ci do glowy, ze ten watek mogl napisac obcokrajowiec??? Ktory w dodatku ma problemy z pisownia? Nasi tez maja czesto problemy z pisownia w innych krajach - jezyka mozna sie osluchac i biegle nim mowic, ale z pisownia moga byc problemy ... Odpowiedz Link
aghis Re: szukam noclegu 29.02.04, 22:14 dai !!!!! na 1000% nie mogl to byc bcokrajowiec !!! czy od jakis 4 miesiecy (od kiedy tu bywam, na forum) czytalas wypowiedz jakiegos obcokrajowaca ??? ja prawde mowiac - nie, nie czytam wszytskiego, ale na prawde szanse sa male. Drugie, ze to czeste bledy, ale w wyrazach tak czesto uzywanych, ze wlasnie to mnie dziwi - ja sama potrafie nieraz cos palnac (napisac),ze mojej mamie wlosy staja deba, ale sa to przewaznie juz jakis "trudniejsze przypadki". Ale w tak czesto uzywanych wyrazach .....po prostu "uderza w oczy". i oczywicie nie napisalam tego con cattiveria..... moze po prostu nie moglam uwierzyc, ze nikt na to nie zwraca uwagi !!!! moze jednak lepiej zwracac, niz przechodzic do porzadku dziennego -dla nas samych. distinti .... Aghis Odpowiedz Link
pp17 Re: szukam noclegu 01.03.04, 11:45 aghis,10000 % racji.Zacznijmy zwracać uwagę na to jak piszemy,bo za jakiś czas wrócimy do pisma obrazkowego. Saluti Piotr Odpowiedz Link
pp17 Re: szukam noclegu 01.03.04, 11:47 Oczywiście "Aghis" z dużej litery,przepraszam :) ' Odpowiedz Link
pp17 Re: szukam noclegu 01.03.04, 11:47 Oczywiście "Aghis" z dużej litery,przepraszam :) 'Piotr Odpowiedz Link
andru007 Re: szukam noclegu 01.03.04, 14:25 masz racje ja nie jestem obcokrajowcem mieszkam od urodzenia na mazurach i szukalem jakiegos noclegu dla mojego braciszka dzieki za pomoc mam naddzieje ze mu sie przyda narka Odpowiedz Link