viki2lav 15.06.10, 11:14 z ciekawqosci zerknelam na forum francuskie, taka sama sytuacja jak i tu.... wieje nuda Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
makda Re: hyhy 15.06.10, 11:27 To zapodaj jakiś kontrowersyjny temat :-) (tylko nie o cenach we Włoszech, błagaaaam :-) Odpowiedz Link
mantra1 Re: hyhy 15.06.10, 23:19 No cóż, rok szkolny i akademicki pomału się kończy, na zapłacenie kolejnego abonamentu za rewelacyjne strony www brakuje kasy, miłosne smsy tłumaczy translator gugla...Pora wyprzęgać. :-)) Odpowiedz Link
tez_ja Re: hyhy 16.06.10, 12:24 >miłosne smsy tłumaczy > translator gugla...Pora wyprzęgać. :-)) Niekoniecznie. Istnieje strona konkurencyjna ( www.wloski.ang.pl/forum.php ), gdzie takie miłosne smsy, czy listy maja ogromne powodzenie. Tylko, że tamta konkurencyjna strona dba o "klienta". Nie tylko tłumaczą, ale też bardzo często służą radami życiowymi. I, by nie zmylić potrzebującego, nauki te udzielane są najczęściej w katalogu "Nauka". Ewa Odpowiedz Link
mantra1 Re: hyhy 17.06.10, 21:34 tez_ja napisała: I, by nie zmylić potrzebującego, nauki te udzielane > są najczęściej w katalogu "Nauka". **** I słusznie, bo to przecież nauka życia jest poniekąd. :D Odpowiedz Link
viki2lav Re: hyhy 21.06.10, 18:41 wszystko, nawed bledy zyciowe na cudzy koszt, lovely! Odpowiedz Link
viki2lav Re: hyhy 21.06.10, 18:44 idzie(? czy aby napewno) lato, amore znowu zacznie swoje zniwa i znow bedze co tlumaczyc, pojde sie przygotowac w necie z dyskotekowych hitow 2010:-) Odpowiedz Link
viki2lav Re: hyhy 21.06.10, 18:46 Makda, przekonalam sie na wlasne oczy, ze kryzysu nie ma, zrobilismy sobie dlugi "vik_end" wCastiglione della Pescaia i Marina di Grosseto, zaprawde powiadam Wam, tankowaly jachty do pelna! wolnych miejsc do "zabarczenia" bardzo malo Odpowiedz Link
makda Re: hyhy 22.06.10, 09:55 Aaa, tu się zgodzę. Dwa tygodnie temu szukałam hotelu na weekendowy wyjazd w Ligurii (Levanto). Niestety, zabrałam się za to tydzień przed datą wyjazdu. Masakra. Z trudem znalazłam jakiś B&B na wzgórzach, w małej osadzie, oddalonej 7km od miejscowości, za "jedyne" 105 EUR za noc. (ale za to miał fantastyczny widok, więc powiedzmy, ze się opłacało :-) Odpowiedz Link
dorrit Re: hyhy 24.06.10, 11:24 Takze wg mnie kryzys dobrze wyglada w prasie... A poza tym - dlugie weekendy w stolicach europejskich, 2 tyg. nad morzem koniecznie w hotelu itp. Fakt, ze "starzy" nie raz sponsoruja (pracujacych!) "mlodych" ("mlodzi" koniecznie w cudzyslowie, bo nierzadko maja kolo 40-tki). Odpowiedz Link
viki2lav Re: hyhy 25.06.10, 16:11 moja tesciowa ma +70 i sie jeszce mlodo czuje... ( dzieki temu my chyba nigdy nie dorosniemy, fuuj) Odpowiedz Link