dorrit Re: Kibicujecie Polsce czy Wlochom na Euro 2008? 13.06.08, 10:03 Polsce. Nie mam rozdartego serca i nie ma tu nic do rzeczy fakt, ze mieszkam we Wloszech od kilkunastu lat. Chociaz po wczorajszym wieczorze przykro jest. Nie zmartwie sie, jesli dzisiaj Wlosi przegraja, bo za tyle, ile zarabiaja, powinni grac 10 x lepiej. Odpowiedz Link
socka2 Re: Kibicujecie Polsce czy Wlochom na Euro 2008? 13.06.08, 18:50 Dorrit, wieki cale Cie tutaj nie widzialam :)))) Kibicuje Polsce :) a niby dlaczego Wlochom mam kibicowac? Odpowiedz Link
dorrit Hej, Socka! 16.06.08, 12:54 Owszem, nie bywalam na forum, prawie zadnym, bo w pracy tego typu strony mam poblokowane, a w domu czas wolny miewam po 23, kiedy to nie mam juz ochoty na nic. Ale właśnie cosik się odblokowało w pracy, czasem więc skorzystam... Pozdrówka! A propos - dziś właśnie jest mecz, włączę tv żeby dzieciaki usłyszały hymn polski, bo słowa trochę znają, ale nigdy jeszcze nie słyszały muzycznego wykonania (a włoski hymn znają "w te i wewte"...). Odpowiedz Link
socka2 Re: Hej, Socka! 16.06.08, 21:43 hej Dorrit :) korzystaj ile sie da ;) moje dzieci dzisiaj tez sluchaly hymnu - na youtube wyszukalam - potem cale popolunie spiewaly "z ziemi wloskiej do Polski" :))) no to juz niedlugo, bo 25 czerwca :) wloski tez maja oblatany :) pozdrawiam ! Odpowiedz Link