iamsomething 13.07.11, 16:42 z nudy i nicnierobienia spradziłam sobie taką datę tutaj poznajdate.com wy też kiedyś to zrobiliscie? myślicie że to głupie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
07zglos.sie Re: nudzi mi się 13.07.11, 18:12 A mnie jak się nudzi, już nie mam na co narzekać Odpowiedz Link
kapitan_marchewa Re: nudzi mi się 13.07.11, 19:09 Powtórzę: jak ja się cieszę z obecności spamerów Na razie. Jeszcze prawdziwego trolla brakuje. A na tym forum prawdziwy troll to chyba taki co to tryska optymizmem i w ogóle nie potrafi marudzić Odpowiedz Link
niezmiennick Re: nudzi mi się 14.07.11, 13:09 > A na tym forum prawdziwy troll to chyba tak > i co to tryska optymizmem i w ogóle nie potrafi marudzić ) i stawia wszystkim piwo za damo? Odpowiedz Link
kapitan_marchewa Re: nudzi mi się 14.07.11, 13:21 Chyba każdy zna jakiegoś prawdziwego trolla. Zapraszać. ZAPRASZAĆ!!! Będzie znakomite odwrócenie ról Na normalnym forum taki troll marudzi i krytykuje. A tutaj? Hahaha.. Odpowiedz Link