kapitan_marchewa 09.09.11, 20:21 ..a teraz Gazeta Polska Codzienna itp. Jaki profil psychologiczny mają i kim są ludzie, którzy to kupują i czytają? Bo kupują, skoro te tytuły ciągle funkcjonują.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
old.bear Re: Fakt, Superexpress.. 09.09.11, 20:25 Może je, te tytuły, ktoś po cichu dofinansowuje? Odpowiedz Link
ekscytujacemaleliterki Re: Fakt, Superexpress.. 09.09.11, 22:46 Czepiasz się a tania rozrywka jest, była i będzie w modzie! Wiesz, myślę sobie, że ludzie kupują z kilku powodów : - sensacja - przekonują się, że inni mają jeszcze gorzej - z nudów - taki np. podróżny pkp - siedzi i czeka i czeka a pociągu jak nie było taki nie ma! To se przynajmniej poczyta o skandalikach obyczajowych, moralnych. Odpowiedz Link
kapitan_marchewa Re: Fakt, Superexpress.. 10.09.11, 03:41 Ja się nie czepiam, ja marudzę.. Odpowiedz Link
niezmiennick Re: Fakt, Superexpress.. 09.09.11, 23:05 Nie mam bladego pojęcia. Nie czytam Odpowiedz Link
kapitan_marchewa Re: Fakt, Superexpress.. 10.09.11, 04:14 Litery napisała, że to tania rozrywka. Niby tak, ale z aspiracjami. Jest masa innych kolorowych tytułów w cenie 1,50 PLN z plotkami, sławni, znani, ich rozwody, choroby, psy, koty, wakacje, menu śniadaniowe itp. A te trzy wymienione - polityka i politycy głównie.. Odpowiedz Link
ekscytujacemaleliterki Re: Fakt, Superexpress.. 10.09.11, 08:40 Superak i fakt są bardziej za PO. Nasz dziennik za PiS. ... oko za oko - art. za art." Taka nasza cecha narodowa. Lubimy pod sobą dołki kopać, wzajemnie się opluwać, świnie sobie podkładać. jednoczymy się tylko w przypadku tragedii. Odpowiedz Link
niezmiennick Re: Fakt, Superexpress.. 10.09.11, 08:58 Znaczy że niby polityka to z aspiracjami jest a o aktorach to tanie? Odpowiedz Link
kapitan_marchewa Re: Fakt, Superexpress.. 10.09.11, 11:00 No tak sobie wykombinowałem.. Bo to co pisze Fakt, Superexpress albo ostatnio Gazeta P.Codzienna znam z przedruków albo screenów w GW. Innych przedruków nie ma Odpowiedz Link
ekscytujacemaleliterki Re: Fakt, Superexpress.. 10.09.11, 11:42 Nie, nie o aspiracje tu idzie a o pewien kanon. Funkcja publiczna ( minister, premier) ma wpisane w zajmowane stanowisko zasady moralne, garnitur i krawat a aktor czy piosenkarz może być ekstrawagancki i sex, drugs ... i np. z czerwonymi włosami latać. Odpowiedz Link