kapitan_marchewa 12.09.11, 17:36 plus ból gardła i gorączka. Mnie dopadły. Wszystko da się znieść poza katarem. Katar najgorszą chorobą dla faceta... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kapitan_marchewa Re: Katar, 12.09.11, 19:06 Cortyzalię zasysam i smaruję się w nosie słynną maścią "tygrysią". Nienawidzę kataru, takiego, że aż z oczu leci. Wolę solidne 40 stopni gorączki... Odpowiedz Link
niezmiennick Re: Katar, 12.09.11, 19:13 Jak chcesz to wierz w te homeocuda, ale jakby nos Ci się zapchał to nie ma jak obkurczenie błon śluzowych normalnym lekiem Odpowiedz Link
tetika Re: Katar, 12.09.11, 19:58 Navisin krople . Amol xylometazolin jest zabojczy dla blony sluzowej nosa duzo witaminy C a jesli wytrzyma to twoja kobieta to czosnek... ja preferuje naturalne metody leczenia przeziebienia Odpowiedz Link
old.bear Re: Katar, 12.09.11, 20:40 To może seta z miodem? Może nie pomoże ale na pewno nie zaszkodzi Odpowiedz Link
niezmiennick Re: Katar, 12.09.11, 21:46 Zabójczy jest - jak każdy lek - gdy się go nadużywa. Odpowiedz Link
kaga9 Re: Katar, 12.09.11, 22:12 Kapitanie, sól fizjologiczna na rękę i wciągaj nosem, płucz. Serio. Ohydne, ale pomaga. Odpowiedz Link
marguy Re: Katar, 13.09.11, 00:06 Dopadlo mnie to samo! No ale ja szybciej wyzdrowieje, bo mam czeska sliwowice i strzele sobie przed snem. Skuteczniejsza od lekarstw, lipy itp. Odpowiedz Link
tetika Re: Katar, 13.09.11, 06:33 zaraziles mnie kapitanie , gardlo zaczelo mnie bolec Odpowiedz Link
kapitan_marchewa Re: Katar, 13.09.11, 09:28 Ja niedawno wstałem, do fabryki dzisiaj nie jadę. Gorączka to pikuś. Katar trzyma jak trzymał, spróbuję z czosnkiem pokombinować.. Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: Katar, 13.09.11, 12:40 Ja też na zwolnieniu. Na inne choróbsko co prawda dogorywam a przez to ni ręką ni nogą, teraz jakby nieco lepiej ale idę leżeć dalej. Kapitanie, zdrowia życzę! A siwuchę z pieprzem próbowałeś? podobno pomaga. Współczuję kataru. Najgorsze cholerstwo, nie? Odpowiedz Link
kapitan_marchewa Re: Katar, 13.09.11, 14:17 Dzidzia, katar gorszy niż dżuma, cholera i czarna ospa razem wzięte. A jak jeszcze gardło boli. A przez katar aż dźga w środku mózgu, łzy płyną.. A Ty na co poległaś? Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: Katar, 17.09.11, 13:09 Chcę przeprosić, że dopiero teraz odpowiadam, ale było ze mną źle na tyle, że nie byłam w stanie zebrać myśli nie mówiąc o dowcipnym pisaniu. Nie chciałam tu labidzić więc wolałam wcale nie pisać. Nadal mam wielkie problemy, ale brakuje mi Was więc wracam i postaram się nie smęcić Odpowiedz Link
niezmiennick Re: Katar, 17.09.11, 13:34 A to ja się powstrzymam od pisania, bo jestem obrzydliwie zdrowy. Odpowiedz Link
kapitan_marchewa Re: Katar, 17.09.11, 13:55 Do czasu, hehe, do czasu.. Ja już ponoć przez skajpa zarażam, to może i tu też Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Katar, 17.09.11, 19:45 Mnie dziadostwo dopadło, ech życie. Przydała by się filiżanka albo dwie szpyrytusu. Odpowiedz Link
kapitan_marchewa Re: Katar, 17.09.11, 20:15 Działaj szybko i skutecznie. Walcz z cholerstwem. Bo katar może ZABIĆ... Odpowiedz Link