kapitan_marchewa 25.09.11, 13:48 wyborcza.pl/1,75248,10348652,Straszna_smierc_w_srodku_miasta.html Na mojej spokojnej, bocznej, wiejskiej uliczce też się pojawiają. Z rykiem gnają ze 100 na godzinę. Po co? Dlaczego? Adrenalina? Głupota? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gazeta_mi_placi Re: Dawcy? 25.09.11, 13:55 Bardzo przykre i smutne. P.s. A Ty jaką masz pasję? Odpowiedz Link
kaga9 Re: Dawcy? 25.09.11, 14:26 Nie wiem, co nimi kieruje. Pod moim balkonem też ryczą, najczęściej między 23 a 1 w nocy. Inteligencja to zatem chyba nie jest Może to okrutne, ale trudno mi szczerze żałować tego motocyklisty i jemu podobnych, tak jak nie szkoda mi bezmózgów za kierownicą auta. Selekcja naturalna. Szkoda mi tylko ich przypadkowych ofiar. Odpowiedz Link
kapitan_marchewa Re: Dawcy? 25.09.11, 16:08 Mnie pytałaś Gazeto? Jakie mam hmm hobby? Takie jak wszyscy: zjeść raz na dzień coś ciepłego i żeby do pierwszego starczyło... www.youtube.com/watch?v=Z0qdxEqqUDk Odpowiedz Link
old.bear Re: Dawcy? 25.09.11, 16:56 Kapitanie, przede wszystkim głupota. Wiesz gdzie mieszkam. Pod oknami późnym wieczorem też mam "tor wyścigowy" I, może zabrzmi to brutalnie, też jestem za selekcją naturalną. Byle zabijali się sami, bez postronnych ofiar. Odpowiedz Link
kapitan_marchewa Re: Dawcy? 25.09.11, 17:49 Dokładnie, absolutnie, całkowicie, bezdyskusyjnie, zupełnie, bezsprzecznie, totalnie... SIĘ ZGADZAM. Odpowiedz Link
niezmiennick Re: Dawcy? 25.09.11, 20:42 Mam wątpliwości czy organy takiego gościa spotykające się przez ubranie z asfaltem 90 km/h nadają się do przeszczepu. Odpowiedz Link