Dodaj do ulubionych

Kto nie śpi cz. IX

16.01.12, 05:52
Ja smile
Miłego dnia smile
Obserwuj wątek
    • ladyhawke12 Re: Kto nie śpi cz. IX 16.01.12, 06:44
      Witam w ten mrozny poranek, nie wiem kto chciał zimy ale juz go nie lubie. Kawa całę szczescie cieplutka.
      • stefcia41 Re: Kto nie śpi cz. IX 16.01.12, 07:50
        Zimno...
        • old.bear Re: Kto nie śpi cz. IX 16.01.12, 08:38
          U mnie tylko rześko, ale poranek śliczny - słonecznie i bez wiatru smile
          • alexxx Re: Kto nie śpi cz. IX 16.01.12, 10:31
            pada snieg. slisko. nie lubie.
            • ewa9717 Re: Kto nie śpi cz. IX 16.01.12, 11:02
              Nie ma śniegu, trochę cukru pudru ino crying
              Nie śpię już doooobre pół godziny wink
              • ladyhawke12 Re: Kto nie śpi cz. IX 16.01.12, 11:14
                ewa9717 napisała:

> Nie ma śniegu, trochę cukru pudru ino crying
                > Nie śpię już doooobre pół godziny wink

Ewa o rany a ja juz od dawna ciężko pracuje, kurcze no czemu sie drażnisz i to w poniedziałek.
                • ewa9717 Re: Kto nie śpi cz. IX 16.01.12, 11:58
                  E tam, od razu drażnię, wywołuję własciwą postawę u marud wink
                  Bo ja jestem leniwiec nad leniwce i tak się cieszę, że nie muszę do roboty chodzić!
                  • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi cz. IX 16.01.12, 12:47
                    A ja już z fabryki.
                    Netu nie beło, telefony przez net = też nie beło.
                    Bardzo ślisko za to jest sad
                    • ladyhawke12 Re: Kto nie śpi cz. IX 16.01.12, 13:42
                      U mnie śnieg pada, znowu wtedy kiedy zbliza sie godzinka wyjscia z fabryki.
                      • stefcia41 Re: Kto nie śpi cz. IX 16.01.12, 15:05
                        U mnie pada i przestaje....pada i przestaje...
                        • embepe Re: Kto nie śpi cz. IX 16.01.12, 22:43
                          Nie wiem, czy pada i co pada (o ile pada), bo ciemno i nie widać. Ale nie śpię!
                          • embepe Re: Kto nie śpi cz. IX 16.01.12, 22:48
                            I co z tego, że nie śpię? Wszyscy inni śpią, albo pouciekali w inne zakątki. Nawet pomarudzić nie ma sensu, bo i tak nikt tu nie zajrzy ... ech... sad
                            • dzidzia_bojowa Re: Kto nie śpi cz. IX 17.01.12, 04:58
                              Pierwsza!

Cześćsmile
                              • tetika Re: Kto nie śpi cz. IX 17.01.12, 05:38
                                czesc , to ja nastepna.
                                mocno zaspana ale juz na nogach smile
                                dzidzia jak tam nie zasypalo cie?bo u mnie Kajetan napisal ze ma jak w bajce a z twoich okolic jest smile
                                • stefcia41 Re: Kto nie śpi cz. IX 17.01.12, 05:51
                                  czecia sad
                                  a Panowie zaspali
                                  ależ mnie się nie chciało wstać...
                                  • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi cz. IX 17.01.12, 06:01
                                    E tam zaspali...
                                    • stefcia41 Re: Kto nie śpi cz. IX 17.01.12, 06:12
                                      A co robili? Że nie meldowali się tu?
                                      Jadę dziś w rejony Kapitana.Jaki stan dróg w łódzkim?
                                      • ladyhawke12 Re: Kto nie śpi cz. IX 17.01.12, 06:43
                                        Ja już w fabryce, witam kochane marudy. U mnie biało i cały czas sypie.
                                      • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi cz. IX 17.01.12, 07:19
                                        Ślizgo sad
                                        • stefcia41 Re: Kto nie śpi cz. IX 17.01.12, 07:24
                                          Nie posypali?
                                          • ladyhawke12 Re: Kto nie śpi cz. IX 17.01.12, 07:27
                                            stefcia41 napisała:

> Nie posypali?

U mnie tyż, jakie sypanie, od kiedy sypie nie widziałam żadnego odgarniajacego, nie pisze juz o posypujacych, no taka ekologia.
                                            • stefcia41 Re: Kto nie śpi cz. IX 17.01.12, 07:31
                                              Cholera...może cała i zdrowa wrócę ...trzymajcie kciuku smile
                                              • ladyhawke12 Re: Kto nie śpi cz. IX 17.01.12, 07:37
                                                stefcia41 napisała:

> Cholera...może cała i zdrowa wrócę ...trzymajcie kciuku smile

Trzymam, zastanawiam sie nad zakupem raków na butki, ale nie widziałam jeszcze takich na butki na wysokim obcasie.
                                                • stefcia41 Re: Kto nie śpi cz. IX 17.01.12, 08:04
                                                  Fajny pomysłsmile
                                                  Kiedyś, dawno temu, naklejałam plastry smile
                                                  • tygrysgreen Re: Kto nie śpi cz. IX 17.01.12, 09:22
                                                    cześć
                                                    biało i puchato, bardzo ładnie
                                                    jak juz wstanę do końca to potrenuję zimowe loty na łopacie
                                                  • ladyhawke12 Re: Kto nie śpi cz. IX 17.01.12, 09:29
                                                    Stefcia ja mam takie butki z traktorkiem, ale szpilka to szpilka, fajnie wbija sie w snieg, gorzej jednak z lodem, chyba że naostrze wink))))
                                  • old.bear Re: Kto nie śpi cz. IX 17.01.12, 09:42
                                    Stefciu, panowie nie zasypiają, co najwyżej oddają się ... innym czynnościom wink
                                    Miłego dnia smile
                                    • ladyhawke12 Re: Kto nie śpi cz. IX 17.01.12, 10:22
                                      old.bear napisał:

> Stefciu, panowie nie zasypiają, co najwyżej oddają się ... innym czynnościom wink
                                      > Miłego dnia smile

U Misku a jakim, poza piciem kawy, i poranną toaletą wink))))))))))
                                      • old.bear Re: Kto nie śpi cz. IX 17.01.12, 10:34
                                        Noooo ... jakby tu powiedzieć ... hmmm ... o1, można się przeciągnąć wink big_grin
                                        • ladyhawke12 Re: Kto nie śpi cz. IX 17.01.12, 10:38
                                          old.bear napisał:

> Noooo ... jakby tu powiedzieć ... hmmm ... o1, można się przeciągnąć wink big_grin

Tak myślałąm wink)))
                                          • old.bear Re: Kto nie śpi cz. IX 17.01.12, 10:41
                                            wink smile
                                            Domysły okazały się słuszne big_grin
                                            • stefcia41 Re: Kto nie śpi cz. IX 17.01.12, 11:37
                                              pozdrawiam ze Skierniewic smile
                                              nic nie pada, jedzie się dobrze, oby tak dalej

Misiek, oddawaj się czemu dusza zapragniesmile
                                              mnie nic do tego smile
                                              • tygrysgreen Re: Kto nie śpi cz. IX 17.01.12, 11:59
                                                ale cię wywiało
                                                • stefcia41 Re: Kto nie śpi cz. IX 17.01.12, 15:22
                                                  Wieje nadal .
                                                  Teraz Rzgów...
                                                  • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi cz. IX 17.01.12, 16:47
                                                    Oooo, to w takim razie to zaciemnione cuś obok Rzgowa z ulicami nieposypanymi to metropolia Uć sad
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi cz. IX 17.01.12, 20:12
                                                    Nie zauważyłam.
                                                    Mocno zaciemniona musiała być.
                                                  • old.bear Re: Kto nie śpi cz. IX 17.01.12, 20:24
                                                    Jak to ? Przecież ...
                                                    lodz.naszemiasto.pl/artykul/1242149,plebiscyt-na-najladniej-oswietlone-miasto-rozstrzygniety,id,t.html#3be32a15825fe8ec,1,3,5
                                                    ... więc chyba nie jest tak źle.
                                                  • wmiesciejakrybytramwaje Re: Kto nie śpi cz. IX 17.01.12, 21:15
                                                    noooooo, moi górą!
                                                    Oraz Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem wink
                                                  • ewa9717 Re: Kto nie śpi cz. IX 18.01.12, 00:16
                                                    Chodzicie spać z kurami?
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi cz. IX 18.01.12, 06:04
                                                    Tak.
                                                    I wstajemy razem z kurami smile
                                                    O tej porze i pierwsza???
                                                    Co za los...
                                                  • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi cz. IX 18.01.12, 06:27
                                                    wmiesciejakrybytramwaje napisała:

> noooooo, moi górą!
                                                    > Oraz Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem wink

Rzecz jasna chodzi o Pogoń Lwów wink
                                                  • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi cz. IX 18.01.12, 06:25
                                                    old.bear napisał:

> Jak to ? Przecież ...

Taaa, a drugie miejsce TA Skarżysko wink
                                                  • old.bear Re: Kto nie śpi cz. IX 18.01.12, 06:35
                                                    Od rana licytacja na żarówki ? wink Hihihihihihi ...
                                                    Miłego dnia smile
                                                  • ladyhawke12 Re: Kto nie śpi cz. IX 18.01.12, 07:16
                                                    Witam, i o co chodzi pytam
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi cz. IX 18.01.12, 07:33
                                                    Ja nie wiem o co chodzi Lady.
                                                    Wiem tylko, że zimno.
                                                  • ladyhawke12 Re: Kto nie śpi cz. IX 18.01.12, 07:43
                                                    stefcia41 napisała:

> Ja nie wiem o co chodzi Lady.
                                                    > Wiem tylko, że zimno.
                                                    >
                                                    Stefcia jestem tak zaspana, i tak połamana ze niewiele dzis do mnie dociera.
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi cz. IX 18.01.12, 07:45
                                                    w jakim sensie połamana?
                                                    tak ogólnie?
                                                    czy w gips masz coś wpakowane?
                                                  • ladyhawke12 Re: Kto nie śpi cz. IX 18.01.12, 07:51
                                                    stefcia41 napisała:

> w jakim sensie połamana?
                                                    > tak ogólnie?
                                                    > czy w gips masz coś wpakowane?
                                                    >

W takim ogólnym, wczoraj chyba sie ciut przetrenowałam, to wszystko z powodu postanowień noworocznych , ze schudne iles tam no i wczoraj sie bardziej niz zwykle przyłożyłam do treningu, dziś mam zakwasy miesnie szyji, wiem ze mam bola, ramiona no i kregi na słupie tyz. Zeby głową ruszyc obrocić np, obracam sie cała, matko jak ja przetrwam ten dzień.
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi cz. IX 18.01.12, 07:54
                                                    Oj, to fatalnie. Współczuję.
                                                    Masaż by się przydał pewnie smile
                                                  • ladyhawke12 Re: Kto nie śpi cz. IX 18.01.12, 08:04
                                                    oj bardzo by sie przydał, ale w fabryce juz jestem i z masazu nici, choc chetni do jego wykonania to by sie znalezli. trzeba przecierpiec dzis przyjade do domku i pewnie padne. Jeszcze rano zimno, jak niewiem co a tu moja niebieska długa limuzynka sie zepsuła, i trzeba było czekać az sie naprawi, do fabryki sie spozniłam ech.
                                                  • tygrysgreen Re: Kto nie śpi cz. IX 18.01.12, 08:12
                                                    ech
                                                    no bez przesady z tymi postanowieniami
                                                  • ladyhawke12 Re: Kto nie śpi cz. IX 18.01.12, 08:31
                                                    tygrysgreen napisała:

> ech
                                                    > no bez przesady z tymi postanowieniami

Pierwszy raz mam postanowienia i chce ich dotrzymac
                                                  • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi cz. IX 18.01.12, 09:41
                                                    Postanowienie żeby się wykończyć fizycznie? wink
                                                    A u nas mgła straszliwa...
                                                  • embepe Re: Kto nie śpi cz. IX 18.01.12, 13:48
                                                    kapitan_marchewa napisał:

> A u nas mgła straszliwa...

Eeeeetam, już nie taka straszliwa! Już kawałek świata widać.
                                                  • tygrysgreen Re: Kto nie śpi cz. IX 18.01.12, 10:05
                                                    > Pierwszy raz mam postanowienia i chce ich dotrzymać

i bardzo to chwalebne ale nie zabij się przedtem
                                                  • ladyhawke12 Re: Kto nie śpi cz. IX 18.01.12, 10:30
                                                    Nie no zabijać sie nie bede, ale 7kg chce miec mniej.
                                                  • old.bear Re: Kto nie śpi cz. IX 18.01.12, 17:47
                                                    Czytam to raz, czytam drugi ... i nie wierzę ... Lady 111 , chyba 7 gramów a nie kilogramów ?1?1
                                                    Pojechałaś po bandzie ostro ... wink
                                                  • ladyhawke12 Re: Kto nie śpi cz. IX 18.01.12, 22:46
                                                    old.bear napisał:

> Czytam to raz, czytam drugi ... i nie wierzę ... Lady 111 , chyba 7 gramów a ni
                                                    > e kilogramów ?1?1
                                                    > Pojechałaś po bandzie ostro ... wink
                                                    7kg, nie gramów, czasu tez mam mało, czas przestac sobie dogadzać
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi cz. IX 19.01.12, 06:33
                                                    Wstawać111
                                                    już czwartek
                                                  • ladyhawke12 Re: Kto nie śpi cz. IX 19.01.12, 07:00
                                                    Witam, kawa na obudzenie
                                                  • embepe Re: Kto nie śpi cz. IX 19.01.12, 08:01
                                                    Wstałam przecie1 Idę kawę jaką wyprodukować. smile
                                                    Dzień dobry1
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi cz. IX 19.01.12, 09:33
                                                    Reszta śpi?
                                                    Jeszcze???
                                                  • ladyhawke12 Re: Kto nie śpi cz. IX 19.01.12, 11:40
                                                    Stefcia stara sie nie spać trzecia kawa i nic. Macie jakis pomysł jak sie obudzić.
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi cz. IX 19.01.12, 11:45
                                                    Nie macie.
                                                    Zakopałabym sie pod kołdrą najchetniej.
                                                  • tygrysgreen Re: Kto nie śpi cz. IX 19.01.12, 11:53
                                                    jak w południe trzeba włączać światła to doprawdy nie warto wstawać
                                                  • embepe Re: Kto nie śpi cz. IX 19.01.12, 11:57
                                                    tygrysgreen napisała:

> jak w południe trzeba włączać światła to doprawdy nie warto wstawać

Święte słowa1 Polać Tygrysowi1
                                                  • tygrysgreen Re: Kto nie śpi cz. IX 19.01.12, 12:13
                                                    czarnej mocnej pełnej niezdrowych tein i diabli wiedza czego herbaty
                                                  • old.bear Re: Kto nie śpi cz. IX 19.01.12, 13:09
                                                    Któraś z następnych kaw ... smile
                                                    I proszę nie pytać gdzie sie rano podziewałem wink

Lady, to niemożliwe - 7 kilogramów w Twoim przypadku to ... no brak mi określenia smile
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi cz. IX 19.01.12, 13:15
                                                    A dlaczego mamy nie pytać?
                                                    A kto zabroni?
                                                    marudna jestem...i jakas taka rozmemłana cały dzień...
                                                    kiedy wiosna??!!
                                                  • embepe Re: Kto nie śpi cz. IX 19.01.12, 14:46
                                                    A gdzie się rano podziewałeś? wink
                                                  • ladyhawke12 Re: Kto nie śpi cz. IX 19.01.12, 14:53
                                                    Miś oj dawno mnie nie widziałeś, dawno zreszta jakbys lepiej sie przygladna na fejsie na ostanie zdjatko sylwkowe to bys zobaczyl te 7 wiecej. nie ma co dywagowac, ma byc 7 mniej i musi nie ma wyjscia.

A tak przekornie to gdzie sie slajałeś rancem co, i pytac bede bo niby czemu nie wink)))))
                                                  • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi cz. IX 19.01.12, 17:53
                                                    No tak, tylko Miś... sad
                                                    O mnie tam nikt nie pyta gdzie się szlajałem...
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi cz. IX 19.01.12, 17:54
                                                    Niech nie beczy1
                                                    to było zagranie taktyczne
                                                    coby się wreszcie ujawnił dlaczego tak mało pisze
                                                  • ladyhawke12 Re: Kto nie śpi cz. IX 19.01.12, 18:01
                                                    Kapitan ciebie przeciez kto innszy wypytuje to po co my.
                                                  • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi cz. IX 19.01.12, 18:22
                                                    Hmm... No tak, ostatnio Tygrys Pancerny smile
                                                    Bo tu na miejscu to mam chipa z GPS-em i totalna kontrola sad
                                                  • ladyhawke12 Re: Kto nie śpi cz. IX 19.01.12, 18:25
                                                    No to wiadomo gdzie sie slajasz wystarczy zapytac cerbera
                                                  • tetika Re: Kto nie śpi cz. IX 20.01.12, 05:58
                                                    Wstajemy kto musi, dzien dobry.juz piątek.
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi cz. IX 20.01.12, 06:26
                                                    Wstałam .
                                                    Ponieważ były skargo wczoraj, to dziś się poprawiam - Kapitanie1111
                                                    Dlaczego zasypiasz rano???
                                                  • old.bear Re: Kto nie śpi cz. IX 20.01.12, 06:43
                                                    Ja już nie śpię smile I dziś nie szlajam się nigdzie wink
                                                    Miłego ...
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi cz. IX 20.01.12, 06:51
                                                    wieje u mnie...
                                                    jak u Was z pogodą?
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi cz. IX 20.01.12, 10:34
                                                    To chwilowe? Że się nie szlajasz?
                                                    Wszystko wróciło do normy?
                                                    Bo to idzie zwariować...było tak normalnie...Kapitan meldował się po obchodzie miasta, Ty rano wstawałeś.
                                                    A teraz wszystko powariowało.Ty się szlajasz, Kapitan śpi do 8 111
                                                    O co chodzi? ja się pytam???
                                                  • old.bear Re: Kto nie śpi cz. IX 20.01.12, 06:48
                                                    Lady,
                                                    >>jakbys lepiej sie przygladna na
                                                    fejsie <<
                                                    ... chyba ukryte to zdjątko jest wink bo ni cholery nie widać.
                                                  • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi cz. IX 20.01.12, 08:54
                                                    A ja wstałem dopiero przed 8 smile
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi cz. IX 20.01.12, 09:44
                                                    A dlaczego tak późno??
                                                  • tygrysgreen Re: Kto nie śpi cz. IX 20.01.12, 10:54
                                                    ja też ale dużo wcześniej
                                                  • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi cz. IX 20.01.12, 17:52
                                                    Albowiem w tem tygodniu jeździłem do fabryki tylko konsulcić maile wszelakie i takie tam.
                                                    I robię w domu, bo w fabryce dłuuga awaria internetu.
                                                    Dziś np byłem w fabryce od 10 do 13, a dopiero teraz skończyłem odpisywać i rózne tam takie robić sad
                                                    Znaczy zarobiony jezdem wink Bełem..
                                                  • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi cz. IX 21.01.12, 05:54
                                                    Błeeeee, pierwszy? Przed 6???? Błeeee...
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi cz. IX 21.01.12, 07:51
                                                    Wstałam, jest sobota jakby kto pytał .
                                                  • old.bear Re: Kto nie śpi cz. IX 21.01.12, 08:09
                                                    Naprawdę sobota ? Jak ten czas leci ...
                                                    Miłego dnia smile
                                                  • tygrysgreen Re: Kto nie śpi cz. IX 21.01.12, 10:01
                                                    cześć
                                                    w sobotę też nie da rady dłużej
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi cz. IX 21.01.12, 15:18
                                                    ale można się zdrzemnąć?
                                                    bo chyba potrzebę mam taką
                                                  • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi cz. IX 21.01.12, 17:01
                                                    Sama? Tak po prostu??? wink
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi cz. IX 21.01.12, 17:05
                                                    no taki kaprys mam
                                                  • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi cz. IX 21.01.12, 17:33
                                                    A chociaż nago???? wink
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi cz. IX 21.01.12, 17:35
                                                    co się będe ubraniem krepować?
                                                    swobodnie ma być
                                                  • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi cz. IX 22.01.12, 06:13
                                                    Niedziela drodzy państwo.
                                                    Dużo śniegu napadało w nocy, a teraz pada DESZCZ111111
                                                  • dzidzia_bojowa Re: Kto nie śpi cz. IX 22.01.12, 08:36
                                                    Ale się wyspałam wreszcie1 Przeciągam się leniwie i na razie jedyny dylemat to jaką kawę sobie zrobić: espresso czy lattesmile Śniegu ani śladu. Ciepło, 5 stopni. I dobrze1
                                                  • old.bear Re: Kto nie śpi cz. IX 22.01.12, 08:37
                                                    Wyjrzałem z gawry - śniegu brak, plus 6 smile
                                                    Miłego dnia smile
                                                  • tygrysgreen Re: Kto nie śpi cz. IX 22.01.12, 08:44
                                                    śniegu jakieś smętne resztki
                                                    dalej pochmurno i smutno
                                                  • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi cz. IX 22.01.12, 09:34
                                                    Misiu, czas na kolejną część X smile
                                                  • stefcia41 Re: Kto nie śpi cz. IX 22.01.12, 10:22
                                                    Śnieg się roztapia powoli.
                                                    Jakoś tak się nie chciało w stać...
                                                  • kapitan_marchewa Re: Kto nie śpi cz. IX 22.01.12, 11:09
                                                    MISIEEEK, obowiązki wink
                                                    Gawrę deszczem zalało?
                                                    U nas deszcz ze śniegiem, mokro i ohydnie sad
                                                  • old.bear Re: Kto nie śpi cz. IX 22.01.12, 13:19
                                                    U mnie bez śniegu, stosunkowo ciepło.
                                                    A gawra szczelna ... wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka