Dodaj do ulubionych

Świat się kończy

01.02.14, 11:30
Poziom dziennikarstwa(?) sięgnął dna. I nadal pogrąża się w mule. Ameby to chyba mistrzowie intelektu w porównaniu z większością pismaków. Przykłady :
>> Leszek Miller zaatakowany w Łodzi, nowe fakty << A w treści mowa o Sieradzu.
>> Mężczyzna (pochodzi z okolic Dobiegniewa) trafił do gorzowskiego szpitala ze złamanym otwarciem uda. << Kuria mać, trzecioklasista by to napisał poprawnie .
I na dodatek błyskotliwy Joński w tv : mężczyzna rozbił ciecz na głowie premiera 111 Rozbił ciecz 111 Jaka partia taki rzecznik uncertain
Obserwuj wątek
    • ewa9717 Re: Świat się kończy 01.02.14, 13:40
      Z dzioba mi to podsumowanie wyjąłeś.
      I jeszcze była aktorowa, której osiągnięciem są stosunki z operetkowym agentem tomkiem, jedynką tejże partii na listach do euroczegoś.
      Jeżu...
      • old.bear Re: Świat się kończy 01.02.14, 14:06
        I jeszcze ma startować z Łodzi uncertain Co to to wie o mieście ?
        • kapitan_marchewa Re: Świat się kończy 01.02.14, 16:13
          Pewnie mowa o niejakiej Marczuk, której drugim mężem był Cezary P., który z kolei ma drugą żonę. Sorry, taki mamy klimat, ze się trochu gubię w tych wszystkich powiązaniach wielkiego świata.. Naprawdę myślałem, że to Lis z Marczuk. A teraz czytam, że mąż Marty Kaczyńskiej spotyka się z byłą żoną bramkarza Boruca, a drugi bramkarz Majdan się spotyka z jakąś panią domu, ponoć perfekcyjną. To za dużo na mój mały rozumek sad
          A poza tym, wracając do "mejnstrimowego" postu Misia - to z Łodzi staruje też w barwach SLD siatkarz, niejaki Łukasz Bąkiewicz.
          Zna go ktoś? (zrzut z ekranu do wglądu)
          • old.bear Re: Świat się kończy 01.02.14, 19:16
            Łukasz Bąkiewicz ? Nie znam. Znam, nie osobiście, Józefa Bąka.
            A Józek nigdzie nie startuje ? Rodzina byłaby wsparciem uncertain

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka