Dodaj do ulubionych

Brazylia piłka kopana

13.06.14, 19:09
Fanatykiem nie jestem, ale jako typowy facet oglądam.
Ale jakoś nie mogę się pogodzić z tym co widzę sad
Ja rozumiem, że pan Blatter i FIFA zgarnęli w RPA prawie 3 mld USD zysku, mimo że RPA straciło na mundialu prawie 10 mld USD.
Teraz schemat jest podobny.
Brazylia utopi baaardzo dużo kasy, senior Blatter nie pozwala na tzw videoweryfikacje, wpuszcza egzotycznych sędziów itp.
Wczoraj w meczu Brazylia-Chorwacja było to widać - parafrazując - jestem uczciwym sędzią, jak zapłacili za 3:1, to będzie 3:1.. sad
Dziś Meksyk strzela już 3 bramki i żadna nie jest uznana. A dlaczego im się deszcz leje na głowy? Bo dach na stadionie nieukończony. Ale kto kasę miał wziąć, to już wziął..
Konkluzja? Brazylia będzie chyba mistrzem świata, to chyba już uzgodnione.
Obserwuj wątek
    • kapitan_marchewa Re: Brazylia piłka kopana 14.06.14, 18:56
      Odskocznię od polityki chciałem sad
      Ale jednak van Persie i jego pierwsza bramka przywraca wiarę w futbol. I i bezradny Iker Casillas.
      Pojęcie "Flying Dutchman" nabiera nowego znaczenia smile
      Bramka perfekt, kto nie widział niech zobaczy bo warto.
      PS. Mecz Hiszpania-Holandia, dla niezorientowanych w temacie kobiet. Mundial Brazylia 2014 smile

kapitan_marchewa napisał:

> Fanatykiem nie jestem, ale jako typowy facet oglądam.
      > Ale jakoś nie mogę się pogodzić z tym co widzę sad
      > Ja rozumiem, że pan Blatter i FIFA zgarnęli w RPA prawie 3 mld USD zysku, mimo
      > że RPA straciło na mundialu prawie 10 mld USD.
      > Teraz schemat jest podobny.
      > Brazylia utopi baaardzo dużo kasy, senior Blatter nie pozwala na tzw videoweryf
      > ikacje, wpuszcza egzotycznych sędziów itp.
      > Wczoraj w meczu Brazylia-Chorwacja było to widać - parafrazując - jestem uczciw
      > ym sędzią, jak zapłacili za 3:1, to będzie 3:1.. sad
      > Dziś Meksyk strzela już 3 bramki i żadna nie jest uznana. A dlaczego im się des
      > zcz leje na głowy? Bo dach na stadionie nieukończony. Ale kto kasę miał wziąć,
      > to już wziął..
      > Konkluzja? Brazylia będzie chyba mistrzem świata, to chyba już uzgodnione.
      • dzidzia_bojowa Re: Brazylia piłka kopana 14.06.14, 19:29
        Właśnie miałam pytać czemu tu nikt nie komentuje i proszę, jednaksmile

Ale jak to "typowy facet"? To znaczy ja jestem nietypowa baba bo piłkę kopaną lubię, oglądam nie tylko z okazji mistrzostw fify i uefy lecz także o ligowych możemy pogadać. Komentuję na fejsie zawzięcie bo tu coś niemrawo to idzie. Tu, to znaczy na forum bo zezuję na Z Czuba jednocześnie z meczem i tam ożywione komentarze.
        Wczorajszy mecze mnie powaliły. Nieuznane prawidłowe bramki dla Meksyku i spektakularna porażka Hiszpanii. Biedny Ikersad Bardzo mi było go żal. Holendrzy grali koncertowo. Ciekawe czy wystarczy im pary na pozostałe mecze. Wieszczę finał: Holandia- Niemcy.
        • old.bear Re: Brazylia piłka kopana 14.06.14, 21:01
          A co tu Dzidziu komentować wink Piłka kopana piłką kopaną ale mnie bardziej rajcuje aktualnie trwający 24h Le Mans smile
          • old.bear Re: Brazylia piłka kopana 14.06.14, 23:03
            Ups, Paragwaj poległ z Kostaryką uncertain
            • old.bear Re: Urugwaj 14.06.14, 23:05
              TFU 111 Urugwaj smile
              Zawsze mylę te dwa państwa wink
              • kapitan_marchewa Re: Urugwaj 16.06.14, 16:25
                Niedługo Niemcy kontra numero 7 smile
                • old.bear Re: Urugwaj 16.06.14, 17:38
                  Ojej, Kristinie może fryzura się potargać big_grin
                  • zed-is-dead Re: Urugwaj 16.06.14, 19:10
                    Koniec pierwszej połowy i koniec emocji. Blitzkrieg.
                    • kapitan_marchewa Holandia 18.06.14, 16:51
                      Dziś Holandia z kangurami.
                      Nie wiem czemu, specem nie jestem, ale trochę stawiam na Holandię.
                      ORAZ - rzecz jasna na Niemcy smile (że niby ktokolwiek by się za piłką nie uganiał to i tak wygrają Niemcy) sad
                      • skuter44 Re: Holandia 18.06.14, 16:57
                        Ja podobnie. A teraz za duży jest wybór meczy/meczów i za duża dawka meczowa. smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka