ewka5 05.11.04, 06:38 dlaczego tu jest - qqqqqqqq! - tak cicho, he?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mr.jedi Re: ? 05.11.04, 10:04 odpowiedź na to pytanie można znaleźć tutaj: forum.gazeta.pl/forum/72%2C2.html?f=10329&w=16205003&a=16209717 Ot, wlasnie dlatego :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: ? 17.11.04, 15:28 skuszony spokojem miejsca stalktytam się niniejszym za pozwoleniem OLDKAPKAP Odpowiedz Link Zgłoś
cwi Re: ? 12.12.04, 20:22 To jest dobre pytanie. Zapewne wielu znalazłoby wiele odpowiedzi. Agni rzekłaby, że to wcale nic nie szkodzi, że nieważne czy jest się głośnym, ale czy się jest Szum_prutu, że hejoooo to się zaraz zmieni! binka, że to wynik jesiennej deprechy rivers, że to dlatego, że nie ma nowych postów calindra, że trzeba się zbudzić soso, że to może być wynik niepożądanych przyczyn i że trzeba to zbadać freya, że tu dawno nie zachodziła gregorii, żę ma to w głębokim, bo i tak nie lubi forów ooo, że jak przestanie pić, to coś napisze margit, że to lochy, a ona nie lubi pajęczyn jenka, że czas wrzawy nadejdzie aaa, że - panie kolego - ona to by potrafiła rozkręcić te lochy kanarek, że to wyraz spokoju i opanowania lampka, że i tak jest przytulnie frytka, że "." Kriss, że to dlatego, że cwi nie jest szalenie atrakcyjną koleżanką Pompa, że [--------] wojtek, że czasu nie ma nonstop, że hyhy Kamilka, że brak macoch dyskwalifikuje to miejsce jako pobopjowisko turniei słownych pikus, że możnaby jakąś ciekawą wreszczie dyskusje rozpocząć olek, że w Krakowie na Plantach to co innego olivvka, że jak tak to nie i vice verca MrJedi, że kiedyś coś napisał, ale nikt nie odpowiedział, więc nie wie czy można poo, że poozdrawia jedynie ric, że on tu od dawna nie przychodzi, bo nie ma tego w "ulubionych" she, że coś kiedyś napisze i że malaszi pozdrawia malaszi, że fajnie jest, a she pozdrawia skanik, żeby się nie przejmować, że zaloguje się znowu za kilkanaście dni toula, że od razu widać, że tu się nie pisze śpiewanej poezji czeskiej Mors, rzekłby coś przychylnego, niemalże dowcipnego, ale niestety niewyraźnie zielka, że jej odpowiadają takie ciche lochy I bądź tu mądry!? Odpowiedz Link Zgłoś
she_5 Re: ? 14.12.04, 09:37 cwi napisał: > I bądź tu mądry!? cwi zapomniał dodać: > i pisz wiersze... Odpowiedz Link Zgłoś
jenny_s Re: ? 14.12.04, 21:46 Ja bym tak wcale nie powiedziała. Powiedziałabym, że w Lochach dlatego jest cicho, że ja tu nie piszę, a nie piszę dlatego, że nie mam komu odpisywać, bo skoro ja tu nie piszę, a czytam tylko swoje własne posty i tylko na swoje własne odpisuję, to jak mam czytać skoro nie piszę, a skoro nie czytam (bo nie ma tu moich postów, bo nie piszę, jako że nie mam komu odpisywać), to i nie odpisuję. No. :) Odpowiedz Link Zgłoś
freya Re: ? 14.12.04, 18:25 Podobno lochy są niebezpieczne. Zwłaszcza, gdy mają małe. Odpowiedz Link Zgłoś