ja.nusz 10.04.16, 12:54 Mario, dlaczego na Twoim forum tego nie ma? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maria421 Re: Flag counter 10.04.16, 13:02 Emotikonow tez nie ma i nie bedzie. Nie lubie. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Flag counter 20.04.16, 21:06 Ponawiam petycję - nawet taka Pustelnia to ma... Odpowiedz Link
maria421 Re: Flag counter 20.04.16, 21:21 ja.nusz napisał: > Ponawiam petycję - nawet taka Pustelnia to ma... Szanowny Forumowiczu Januszu, Po wnikliwym rozpatrzeniu Panskiej petycji jednoosobowa administracja forum Pro&Contra doszla do wniosku ze argument "nawet taka Pustelnia to ma" jest nieprzekonywujacy i postanowila w czasie blizej nieokreslonym nie wprowadzac aplikacji "Flag Counter" . Z powazaniem /Mit freundlichen Grüßen/ With best regards/ Distinti saluti/ Bien amicalement Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Flag counter 20.04.16, 21:32 No cóż, z decyzją jednoosobowego komitetu przyjdzie nam żyć. Przyzna jednak Pani komisarz, że wątek jest przedni - absolutnie apolityczny. Będę się jednak upoerał - taki flag counter, byłby pierwszą dobrą zmianą w Europie Środkowej. O psia mać, upolityczniłem wątek;) Odpowiedz Link
maria421 Re: Flag counter 10.04.16, 20:43 ja.nusz napisał: > A może zrobisz demokratyczne głosowanie? Tu nie ma demokracji, tu jest moja osobista dyktatura :) Odpowiedz Link