Dodaj do ulubionych

Mario, popełniłaś błąd

20.04.16, 19:46
Jeden z niewielu, ale to był błąd kardynalny.
Gdybyś nie skasowała tych 2 wpisów, byłaby widoczna wyraźna różnica między pisowskim młotem,
a kimś, kto w miarę trzeźwo patrzy na świat.
Scheiß drauf - musisz jednak przyznać, że w moim wpisie było mniej błota....
Obserwuj wątek
    • maria421 Re: Mario, popełniłaś błąd 20.04.16, 19:53
      Skasowalam TRZY wpisy. Najwyrazniej trzeciego nie zdazyles przeczytac.

I niech tak zostanie.

• maria421 Re: Mario, popełniłaś błąd 20.04.16, 19:56
        P.S. przyznaje , Janusz, w Twoim wpisie bylo mniej blota.

• jurasberlinczyk49 Re: Mario, popełniłaś błąd 21.04.16, 08:34
          maria421 napisała:

> P.S. przyznaje , Janusz, w Twoim wpisie bylo mniej blota.
          >

Nie, to nie Maria, a ja popełniłem (nie po raz pierwszy zresztą) błąd, reagując na kolejny zajadły, antypisowski wpis cowboya, w którym oczywiście jest "mniej błota", a właściwie, którego błoto wraz z cowboyskimi ekstrementami jest, że tak powiem: "maryjno-forumowo-poprawne", czyli rzucane we właściwym kierunku i dlatego nasza kochana Adminka zrobi wszystko, aby takie błoto pozostało na forum jak najdłużej, jak chociażby to typowo cowboyskie błoto o wolnym miejscu pracy dla (koniecznie pisowskiej) babci klozetowej. Przecież to takie dowcipne, prawda Mario?

Popełniłem błąd, bo powinienem wykazać się większym wyrozumieniem dla bezsilnej wściekłości, jaka miota tutejszych zajadłych przeciwników obecnej polskiej władzy i zmian, które się w obecnej Polsce dokonują, a która to wściekłość w sposób najbardziej prostacki i agresywny objawia się właśnie we bełkocie cowboya.

Cóż zresztą podobnym biedakom innego pozostało, jak tylko szczekać i obsikiwiać "pisowskie" nogawki? :-))))

Ale jak to zwykli powiadać Niemcy: "Die Hunde bellen, und die Karawane zieht weiter" (Psy szczekają, a karawana idzie dalej). No!

;-)

Tak więc przyrzekam, że w przyszłości, jeśli się już będę w ogóle odzywał, to wezmę poprawkę na nieusatnny stres i permanentne rozgoryczenie wszystkich sfrustrowanych forumowych przeciwników obecnych polskich władz, zwłaszcza na zszarpane nerwy cowboya.

Miłe pozdrowienia.
          • maria421 Drogi Jurasieberlinczyku 21.04.16, 09:32
            Wiem ze dla Ciebie jedynym slusznym celem rzucania blotem jest wszystko , co nie jest PiSem.
            Na przyklad Komorowski, ktorego nazywales "WSIowym Bronkiem", "Komoruskim", "Bul-Komorowskim"; Tusk ktorego nazywales "Sloneczkiem Peru" , "Krolem Europy", ciagle mu zreszta wypominajac "plecki nadstawione do poklepania przez Merkel"; Kopecz , ktora nazywales "Kopacz na poltora metra" itp.
            No i te "lemingi", czyli miedzy innym i ja i wszyscy ktorzy osmielili sie miec inne niz PiSowskie zdanie.

Moje wielokrotne prosby o to zebys zaprzestal rozlewania jadu na moim forum nie odnosily zadnego skutku.

Teraz masz czelnosc zarzucac mi, ze ja toleruje u Janusza to samo co przez dlugi czas tolerowalam u Ciebie???

Swoja droga, zastanawia mnie jak latwo niektorzy daja sobie mozg wyprac i uwierzyc ze sa "lepszego sortu", ze ich rzucanie blotem jest jedynie slusznym rzucaniem blotem :-)

• jurasberlinczyk49 Re: Drogi Jurasieberlinczyku 21.04.16, 11:37
              maria421 napisała:

> Wiem ze dla Ciebie jedynym slusznym celem rzucania blotem jest wszystko , co ni
              > e jest PiSem.
              > Na przyklad Komorowski, ktorego nazywales "WSIowym Bronkiem", "Komoruskim", "Bu
              > l-Komorowskim"; Tusk ktorego nazywales "Sloneczkiem Peru" , "Krolem Europy", c
              > iagle mu zreszta wypominajac "plecki nadstawione do poklepania przez Merkel"; K
              > opecz , ktora nazywales "Kopacz na poltora metra" itp.
              > No i te "lemingi", czyli miedzy innym i ja i wszyscy ktorzy osmielili sie miec
              > inne niz PiSowskie zdanie.

No to znajdź mi jeszcze proszę moje wpisy, w których wyzwałem kogokolwiek debilem, kretynem, głupkiem, zesranym lemingiem, zidiociałym, rzygającym gównem platfusem, w którym porównywałem kogoś do peowskich śmieci, do babć klozetowych itp., bo w tej załączonej przez Ciebie liście jakoś się tego typu cowboyskich określeń doszukać nie mogę. Tyle ekstrementów jak w wpisach cowboya doprawdy trudno doszukać się nawet na innych, podobnych forach...

> Moje wielokrotne prosby o to zebys zaprzestal rozlewania jadu na moim forum nie
              > odnosily zadnego skutku.
              > Teraz masz czelnosc zarzucac mi, ze ja toleruje u Janusza to samo co przez dlug
              > i czas tolerowalam u Ciebie???

Chyba źle mnie zrozumiałaś, Złotko, od pewnego już czasu mam gdzieś kwestię kogo Ty "tolertujesz" na tym forum, a kogo nie, kim się "rozczarujesz", kogo "źle ocenisz" itd. Twoje forum, Twoje reguły. Cowboy i tak już spokorniał, kiedyś był o wiele bardziej wulgarny; jak Cię w końcu namierzy, wyśledzi i odwiedzi, jak pogawędzisz z nim troszku, to może stanie się jeszcze bardziej forumowo-poprawny, jak ten Jasiu po pouczeniach pana Majstra, kto wie? Uświadomisz mu wreszcie, że kierunek rzucania gów..., o przepraszam, błota oczywiście, jest jak najbardziej prawidłowy, tylko musi jeszcze popracować nad tymi "niedomówieniami"... "Bardziej inteligentnie", cowboy, no....

> Swoja droga, zastanawia mnie jak latwo niektorzy daja sobie mozg wyprac i uwier
              > zyc ze sa "lepszego sortu", ze ich rzucanie blotem jest jedynie slusznym rzucan
              > iem blotem :-)

Jak pewnie zauważyłaś, coraz rzadziej się tu pojawiam, bo nie widzę sensu w reagowaniu na każdą histerię i na każdy bzdet rozgoryczonych wynikiem demokratycznych wyborów i zmianą władzy z jełropejskiej na polską, frustratów. To nie ja mam problem, ale Ty i Tobie podobni. "Moja" "karawana" póki co ma się dobrze, zdecydowanie posuwa się do przodu i oby tak już pozostało.

Poza tym jest wiosna, słoneczka coraz więcej, do Berlina przyleciały już nawet słowiki, balkonik cudownie rozkwita, lekturki się niecierpliwią, więc cóż mi więcej potrzeba do szczęścia?

:-)

• maria421 Re: Drogi Jurasieberlinczyku 21.04.16, 12:43
                jurasberlinczyk49 napisał:

> No to znajdź mi jeszcze proszę moje wpisy, w których wyzwałem kogokolwiek debil
                > em, kretynem, głupkiem, zesranym lemingiem, zidiociałym, rzygającym gównem plat
                > fusem, w którym porównywałem kogoś do peowskich śmieci, do babć klozetowych itp
                > ., bo w tej załączonej przez Ciebie liście jakoś się tego typu [i]cowboyskich[/
                > i] określeń doszukać nie mogę. Tyle ekstrementów jak w wpisach cowboya d
                > oprawdy trudno doszukać się nawet na innych, podobnych forach...

Lemingiem nazwales mnie. Wielokrotnie.
                I nie manipuluj przypisujac Januszowi rzeczy ktorych on nie napisal.
                Janusz ma wiele na sumieniu, ale akurat okreslen ktore mu przypisujesz nie uzyl.

Wiem ze Ty, z racji uwielbiania jedynej slusznej partii czujesz sie "lepszego sortu" i uwazasz ze co wolno Tobie, to innym nie wolno, ale tak nie jest.

> Chyba źle mnie zrozumiałaś, Złotko, od pewnego już czasu mam gdzieś kwestię kog
                > o Ty "tolertujesz" na tym forum, a kogo nie, kim się "rozczarujesz", kogo "źle
                > ocenisz" itd. Twoje forum, Twoje reguły. Cowboy i tak już spokorniał, ki
                > edyś był o wiele bardziej wulgarny; jak Cię w końcu namierzy, wyśledzi i odwied
                > zi, jak pogawędzisz z nim troszku, to może stanie się jeszcze bardziej forumowo
                > -poprawny, jak ten Jasiu po pouczeniach pana Majstra, kto wie? Uświadomisz mu w
                > reszcie, że kierunek rzucania gów..., o przepraszam, błota oczywiście, j
                > est jak najbardziej prawidłowy, tylko musi jeszcze popracować nad tymi "niedomó
                > wieniami"... "Bardziej inteligentnie", cowboy, no....

Juras, Ty jednak cierpisz jak Ci ktos robi konkurencje:-) Jak rzucac blotem , to tylko Ty i tylko na wszystko co nie jest PiSem, prawda? :-)

> Jak pewnie zauważyłaś, coraz rzadziej się tu pojawiam, bo nie widzę sensu w rea
                > gowaniu na każdą histerię i na każdy bzdet rozgoryczonych wynikiem demokratyczn
                > ych wyborów i zmianą władzy z jełropejskiej na polską, frustratów. To nie ja ma
                > m problem, ale Ty i Tobie podobni. "Moja" "karawana" póki co ma się dobrze, zde
                > cydowanie posuwa się do przodu i oby tak już pozostało.

Tyle razy juz pisales jak Ci sie to forum nie podoba, a ciagle tu wracasz ....

• zbyfauch Siadaj Zdzichu 20.04.16, 20:02
      Ja też szukam od czasu do czasu tego tekstu. Bezskutecznie. :(
      • maria421 Re: Siadaj Zdzichu 20.04.16, 20:10
        zbyfauch napisał:

> Ja też szukam od czasu do czasu tego tekstu. Bezskutecznie. :(

O rany... faktycznie bylo cos takiego lata swietlne temu.
        :-)

• a000000 Re: Siadaj Zdzichu 20.04.16, 20:17
          maria421 napisała:

> O rany... faktycznie bylo cos takiego lata swietlne temu.

było było... wtedy jeszcze kabaret polski trzymał poziom, wysoki. Tworzyli go inteligentni ludzie.
          To se ne vrati, pane Havranek.
          • zbyfauch Re: Siadaj Zdzichu 20.04.16, 20:26
            a000000 napisała:
            > było było... wtedy jeszcze kabaret polski trzymał poziom, wysoki. Tworzyli go
            > inteligentni ludzie.
            > To se ne vrati, pane Havranek.

Azerio, mógłbym skurwić ten wątek politycznie, ale pozostanę tylko przy tej "groźbie".
            Bo fajnie przecież pomyśleć o czymś wesołym, na poziomie. :)
        • zbyfauch Re: Siadaj Zdzichu 20.04.16, 20:17
          maria421 napisała:

> O rany... faktycznie bylo cos takiego lata swietlne temu.
          > :-)

No dobrze, w takim razie usiądź i powiedz, masz jeszcze ten płaszcz? :)
          • zbyfauch Re: Siadaj Zdzichu 20.04.16, 20:20
            zbyfauch napisał:

> No dobrze, w takim razie usiądź i powiedz, masz jeszcze ten płaszcz? :)

Aaaa, bo prawdopodobnie prawie nikt nie pamięta, ten płaszcz to "ortalion z podpinką". :)
          • maria421 Re: Siadaj Zdzichu 20.04.16, 20:29
            zbyfauch napisał:

> No dobrze, w takim razie usiądź i powiedz, masz jeszcze ten płaszcz? :)

Zdjelam ... zostawilam tylko kapelusz ;-)

www.youtube.com/watch?v=jOotsq4soug

• zbyfauch Re: Siadaj Zdzichu 20.04.16, 20:37
              maria421 napisała:

> Zdjelam ... zostawilam tylko kapelusz ;-)

> www.youtube.com/watch?v=jOotsq4soug
              >

W takim razie nie siadaj. Popatrzymy. :)
              • maria421 Re: Siadaj Zdzichu 20.04.16, 20:43
                zbyfauch napisał:

> W takim razie nie siadaj. Popatrzymy. :)

Ja tez z przyjemnoscia popatrzylam jaki z tego Rourke byl przystojniak :-)

• maria421 Re: Siadaj Zdzichu 20.04.16, 20:52
                  Skoro juz na plaszcze zeszlo :

www.youtube.com/watch?v=6fMnF0Fvdpo

• ja.nusz Re: Siadaj Zdzichu 20.04.16, 21:00
                  A propozycji płaszczy, mam take:

Chodzić w płaszczach ??
                  • ja.nusz Re: Siadaj Zdzichu 20.04.16, 21:04
                    Miało być oczywiście "a propos"
                  • maria421 Re: Siadaj Zdzichu 20.04.16, 21:07
                    ja.nusz napisał:

> A propozycji płaszczy, mam take:
                    >
                    > Chodzić w płaszczach ??

No jasne ze tak :

https://media1.faz.net/ppmedia/aktuell/3711565226/1.3898617/article_multimedia_overview/der-eiskalte-engel-alain-delon.jpg
                    • ja.nusz Re: Siadaj Zdzichu 20.04.16, 21:20
                      Te znaki zapytania wynikły ze zgwałconego emotikona - mój wpis, to jedno z klasycznych półsłówek:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka