31.08.16, 08:54
ponownie pytam czy uparliscie sie zeby mi rozwalic forum?

O to Wam chodzi?

Obserwuj wątek
    • lepian4 Re: Panowie 31.08.16, 09:11
      Mielismy nie zakladac watkow awanturogennych!

Brak konsekwencji i logiki, podobnie jak naiwna wiara w cudowna przemiane podejrzanych typkow niszczy to forum. Jestes jednak dorosla kobieta, wystarczajaco inteligntna, by wiedziec, czemy ta naiwna blazenada ma sluzyc. Zgodnosc antypisowskich pogladow nie wystarczy, by kulturalnie dyskutowac
      • maria421 Lepian 31.08.16, 09:14
        Ciebie juz raz zapraszalam do tego zebys dobrowolnie opuscil to forum, ale nie starczylo Ci honoru.

Uprzedzam ze jezeli JESZCZE RAZ umiescisz na moim forum cokolwiek dotyczace domniemanej przeszlosci Janusza, to nie wykasuje postu, tylko Ciebie. Bez uprzedzenia!

• lepian4 Re: Lepian 31.08.16, 09:29
          To mmiej chociaz ty odrobine honoru i wyrzuc mnie z tego forum, bys pozniej moglae radosnie tuptac sie w januszkowym lajnie ideologicznym.

Nie napisalem nieprawdziwych informacji o tym wybitnym kaprologu, ktory obdarza nas tak szczodrze wiedza o gownie. Uwazam, ze jego moralizatostwo jest obrzydliwe. Mam do tego prawo. Tym bardziej, ze ten zaklamany nieudacznik nikogo nie oszczedza. Jego obrazliwe srodki retoryczne z niewiadomych powodow przypadly tobie do gustu. Coz, twoj wybor. Nie oczekuj ode mnie jednak zachwytu nad jego wrodzonym chamstwem i twoim zaslepieniem
    • swiatlo Re: Panowie 31.08.16, 09:31
      Mario, przepraszam jeśli coś robię nie tak. Tylko powiedz co, bo sam już nie wiem. Oczywiście poglądy mam trochę inne niż u części forumowiczów, jednak jeśli nie jestem sam atakowany to staram się nie atakować nie sprowokowany. Ale jeśli parę razy tak mi się zdarzyło, to przepraszam i obiecuję że już tak nie będzie.
      Jednak nie zamierzam przestać wyrażać swoich poglądów. I to w dosadny sposób. W końcu po to tu przyszedłem.
      Oczywiście jeśli wyrażę swoje poglądy po których nastąpią osobiste wyzwiska pod moim adresem, to nie mogę obiecać że będę pokorny. :)
      Proszę tylko Ciebie abyś poprosiła pewnego nicka, aby nawet jeśli on strasznie nienawidzi moich poglądów, to albo żeby nie odpowiadał w ogóle, ale jeśli już odpowiada to niech odpowiada na poglądy, a nie rzuca wyzwiskami. Rzucanie wyzwiskami nie pomaga w wymianie poglądów, prawda?

• maria421 Re: Panowie 31.08.16, 09:36
        Swiatlo- zasady netykiety sa jasne, ja na tym forum nie mam zadnych innych wymagan oprocz tego zeby forumowicze sie do tych zasad stosowali.

"Pewien nick" doskonale wie , ze jak sie miarka przebierze, to ponownie znajdzie sie za drzwiami...

• swiatlo Re: Panowie 31.08.16, 09:46
          A poza tym to życze i Tobie i pozostałym forumowiczom dużo pomyślności... :)
          • maria421 Informuje 31.08.16, 09:59
            ze wlasnie skreslilam Lepiana z listy uczestnikow forum.
            • lepian4 Re: Informuje 31.08.16, 10:05
              Dziekuje
              • lepian4 Re: Informuje 31.08.16, 10:22
                Cos nie dziala
            • ja.nusz Re: Informuje 31.08.16, 10:17
              maria421 napisała:

> ze wlasnie skreslilam Lepiana z listy uczestnikow forum.

Wiem, że w ten sposób rosną moje szanse na pozostanie tutaj, ale mogłaś się jeszcze wstrzymać z tą decyzją - ja i tak postanowiłem
              odpuścić sobie jakiekolwiek reakcje na jego bajkopisarstwo.
              Jest jeden plus - senior za ścianą nie będzie już taki samotny.
              Nie ma nic gorszego niż samotność na starość.:)
            • maria421 Re: Informuje 31.08.16, 11:37
              Informuje ze na liscie uczestnikow mojego forum nie ma juz Nicka Lepian4.

Jakm cudem on nadal tu wlazi, nie wiem, moze ktorys z informatykow mi to wytlumaczy.

Bede wobec tego musiala kasowac wszystkie jego posty recznie. To na szczescie dziala.

• zbyfauch Re: Informuje 31.08.16, 11:41
                maria421 napisała:

> Jakm cudem on nadal tu wlazi, nie wiem, moze ktorys z informatykow mi to wytlum
                > aczy.

Prawdopodobnie musiałby się najpierw wylogować.
                Możesz napisać też do administracji forum - forum@agora.pl
                • zbyfauch Ewentualnie 31.08.16, 11:56
                  https://fotoforum.gazeta.pl/photo/8/sd/qf/mqca/I0PvO7fHa2BaoUwn0X.jpg
                  • maria421 Re: Ewentualnie 31.08.16, 14:46
                    zbyfauch napisał:

> https://fotoforum.gazeta.pl/photo/8/sd/qf/mqca/I0PvO7fHa2BaoUwn0X.jpg

Zbychu, dzieki, ale ja czegos takiego nie znalazlam.
                    • zbyfauch Re: Ewentualnie 31.08.16, 15:05
                      maria421 napisała:
                      > Zbychu, dzieki, ale ja czegos takiego nie znalazlam.

Rzeczywiście, na próbę przerobiłem pustelnię na zamknięte. I nie ma takiej opcji. Niby logiczne, ale kto powiedział, że Forum musi kierować się logiką. :)
    • lepian4 Re: Informuje 31.08.16, 10:43
      Dlaczego jeszcze nie wylecialem? Januszek juz tak sie ucieszyl, ze jego szanse na sranie w banie wzrosly, a tu taka plama?
    • zbyfauch Mario, czy mogłabyś przy okazji 31.08.16, 21:09
      poprosić "panów", żeby mi moich wątków nie zanieczyszczali? Niech zakładają swoje. Internet jest cierpliwy. Z góry dziękuję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka