20.02.18, 08:44
Zbliza sie 50 rocznica tamtych wydarzen, ktore sie wstydliwa, czarna plama polozyly na historii Polski powojennej.

Krystyna Pawlowicz uwaza : Za Marzec 68. niech przepraszają następcy komunistów z PRL-u, i to w swoim, a nie 'w Polski imieniu i za Polskę'

Premier Morawiecki natomiast stwierdzil W 1968 r. nie było w ogóle Polski. Był reżim komunistyczny, który tak naprawdę paskudnie traktował Żydów

Jednoczesnie PiS ma zamiar wystapic do dzisiejszych, demokratycznych Niemiec o reparacje wojenne dokonane przez nazistowskie Niemcy....

Nie pierwszy to objaw PiSiej obludy i PiSiego kalizmu, do tej pory byl on jednak stosowany raczej na uzytek wewnetrzny i w tym sie miesci ta kretynska wypowiedz Pawlowicz na portalu spolecznosciowym.

Natomiast fakt, ze premier Polski na forum miedzynarodowym mowi ze w roku 1968, czyli w roku w ktorym on sam sie urodzil , "nie bylo w ogole Polski" to juz jest zupelnie nowa kategoria zaklamania.

Obserwuj wątek
    • maria421 Re: Marzec 68 07.03.18, 19:45
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,23113506,mateusz-morawiecki-marzec-68-powinien-byc-dla-polakow-powodem.html#Z_BoxNewsImg&a=66&c=96
      Marzec 1968, czyli najczarniejsza karta powojennej Polski, ma byc powodem do dumy?

Z czego ja w tym kontekscie mam byc dumna? Ze moj kolega z liceum razem z rodzina musial wyjechac do Izraela?
      • maria421 Re: Marzec 68 11.03.18, 10:32
        Pawlowicz na TT , pewnie w odniesieniu do przeprosin Dudy:

Poprosiliśmy o wybaczenie też wygnanych/uciekających z Polski do Izraela oprawców UB lat 50-tych i 60-tych. Zdaje się,że ciągle,ci żyjący,bez osądzenia otrzymują polskie emerytury... Wybaczcie nam „wygnani” oprawcy,že musieliście uciekać.Polska straciła was..

Nie skomentuje bo musialabym uzyc slow ktore normalnie nie przechodza mi przez gardlo i przez klawiatutre.

Nie ma w PiSie nikogo kto tego wrednego babsztyla moglby uciszyc?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka