olusimama 07.03.05, 18:24 A ja właśnie jestem w Gdyni tra la la :-) Odwiedzam stare, kochane kąty. Pozdrawiam ze Wzgórza! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
windyga Re: A ja 07.03.05, 18:29 Witamy, witamy ! A z okna przy której ulicy wyglądasz sobie na nasze miasteczko? I nasze Wzgórze! Odpowiedz Link
germanus Nie, ja 07.03.05, 23:33 wcale nie zazdroszcze, bo tez zara byde jeszcze tylko cztery miesiace, haha niecale no windyga, szukuj sie na spotkania i wywiady!!!! znaczy rozmowy oczywiscie nie, wcale mi sie nie dluzy, dni, tygodnie, miesiace leca szybciej nizli bym sobie zyczyl dozoba Odpowiedz Link
vitalia Re: Nie, ja 08.03.05, 00:46 Oooo germanusie 4 miesiące szybko zlecą i lato nareszcie będzie. Jak co roku o tej porze zresztą.. Odpowiedz Link
windyga Re: Nie, ja 08.03.05, 07:30 Bardzo bym chciała, Germansusie, żeby Twój przyjazd sprowokował spotkanie naszej niegdysiejszej ekipy z cafe! Czy tak sie stanie? Pewnie bedziemy musieli troszke sie wysilic i poodnawiać kontakty .Dla takiej okazji mam nadzieje, uda sie! Odpowiedz Link
olusimama Re: A ja 16.03.05, 11:07 windyga napisała: > Witamy, witamy ! A z okna przy której ulicy wyglądasz sobie > na nasze miasteczko? > I nasze Wzgórze! Jak zawsze z Orzeszkowej. Wieczorem widzę z okna oświetloną wieżę franciszkańską. A w ramach spacerków z dzieckiem włóczyłam się po Świętojańskiej. Ja to mam fioła. Odpowiedz Link
windyga Re: A ja 16.03.05, 14:20 No, to niechybnie sie musiałysmy mijać. Bo ja tez u podnóża kościoła, tez go widze z okna mego półokrągłego domu;)) Odpowiedz Link