tamara_t 14.06.05, 12:03 www.trojmiasto.pl/kino/info_imp.phtml?id_imp=63336 Czy ktoś się wybiera??? Strasznie chciałabym pójść, ale sama to nie za bardzo... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
binka Re: ENEMEF 14.06.05, 16:47 ja niestety nie, gdyż 1. jestem za stara za siedzenie całą noc w kinie 2. nieprzesypianie nocy z dzieckiem uświadomiło mi jak cenny jest sen 3. od tego robią się straaaaaszne wory pod oczami (od niespania, nie od filmów) 4. mam w sobotę imprezę domową ;-))) a tak serio_ żałuję, że jak byłam młodsza nie było takich nocy - miłego oglądania :-) myślę też, że jak pójdziesz sama, to możesz ciekawych ludzi poznać - taka noc na pewno otwiera na ludzi i zbliża;-) Odpowiedz Link
vitalia Re: ENEMEF 14.06.05, 21:28 Ja też się nie nadają na nocne szaleństwa ,zwłaszcza w kinie.Zasnęłabym napewno żeby nie wiem jaki ciekawy film był..Qrde czy tu jakiegoś dżentelmena nie ma ???? Odpowiedz Link
tamara_t Re: ENEMEF 15.06.05, 09:51 Newsy - jest oprócz mnie jeszcze jedna dziewczyna z innego forum, moze uda się ściągnąć też trochę znajomych z reala. Dziewczyny singileki - to najlepszy sposób na poznanie ludzi - co się krygujecie! Tam będzie 500 osób "skazanych" na swoje towarzystwo przez całą noc - to strasznie integrujące i fajowe! Ruszcie tyłki, fajnie będzie! :DDDD Odpowiedz Link
prawdziwyja Re: ENEMEF 15.06.05, 18:44 > Qrde czy tu jakiegoś dżentelmena nie ma ???? Ja jestem :PPP Ale zarywanie nocek to nie moja dziedzina - jak naprawdę nie muszę, to nie zarywam. Odpowiedz Link
tamara_t Re: ENEMEF 15.06.05, 21:51 Leń patentowany jesteś prawdziwek i tyle ;P A my z Herezją zamierzamy się przednio bawić - już skład ekwipunku enemefowego ustalony, jutro będą bilety - klamka zapadła :D Idę odsypiać, coby pamiętać akcję ;P Odpowiedz Link
prawdziwyja Re: ENEMEF 17.06.05, 00:43 Od popołudnia do wieczora bedę w Gdyni, w pobliżu Silvera :) Zielona Tawerna i niepasteryzowane piwo :))))) Odpowiedz Link
tamara_t Re: ENEMEF 17.06.05, 09:12 To może się zdarzyć, że będziemy "przypadkiem" w pobliżu - jak sądzę "przypadkiem" podałeś nazwę lokalu hi hi hi :DDD Idziemy sobie trochę dodać animuszu przed filmem - mamy czuć się zaproszone? :D P.s. Wczoraj ze sporą pomocą sąsiada naprawiłyśmy z Herezją mój rower - niedziela aktualna :D Odpowiedz Link