grzegorz_gajowniczek 13.07.04, 11:59 Pod ponizszym adresem troche humoru z polskich ogloszen przetargowych (oficialne publikacje Urzedu Zamowien Publicznych. Wszystko po Polskiemu kaila.linart.pl/humor/przetargi.htm Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paw_dady Re: humor przetargowy 13.07.04, 14:11 grzegorz_gajowniczek napisał: > Pod ponizszym adresem troche humoru z polskich ogloszen przetargowych > (oficialne publikacje Urzedu Zamowien Publicznych. Wszystko po Polskiemu jako cozlowy analfabeta forum nie zgadzma sie na informacje pisane, no chyba ze w ksiazeczce : poczytja mi mama (wiesz antycyponki i takie tam ;o) Odpowiedz Link
piemeltje Re: humor??? 13.07.04, 19:18 Wiem, jestem nie w humorze, ale tak naprawde uwazam te "komentarze" za niezbyt madre. Przyklady: "(peleryna bez masztu? SKANDAL!!!)" Kazdy, kto kiedys widzial z bliska peleryne, zwana ze wschodnia "palatka", wie po co w pelerynie maszt. "wyprodukowanie mieszanki piaskowo-solnej (bardzo skomplikowany proces, technologia prosto z zachodu)" bleble. Jaka jest roznica miedzy robolem a byznesmenem? Robol macha lopata, a byznesmen zatrudnia podwykonawce "napawanie szyn (czy to ma cos wspólnego z napawania się np. widokiem)" Zainteresowani na pewno potrafia znalezc w necie informacje o procesie technologicznym zwanym napawaniem. On istnieje naprawde. "remont i renowacja zarurowanej części potoku (jak każde dziecko wie potoki dzielimy na zarurowane i niezarurowane)" Kazde brukselskie dziecko wie, bo calkiem spory brukselski potok jest kompletnie zarurowany. "oprócz tego mamy kuchnię mięsną, warzywną i wegetariańską, a każdą w innym miejscu" Dokladnie tak! I nie chodzi o koszernosc. "(a ja naiwna zawsze myślałam ze garaże służą do trzymania samochodów)" nigdy nie jest za pozno na nauke. "(jak widać zabiegi sanitarne i czystość nie muszą iść w parze)" oczywiscie, ze nie. Zabiegi sanitarne- patrz podrecznik przysposobienia obronnego. Itd, itp. Sorry, ale to nie humor, tylko tanie szyderstwa komentatorki. Odpowiedz Link