free28 04.12.04, 19:05 Mam sentyment...:) Atrakcyjna, wysoka, kobieca, 28 lat. Mówię po angielsku. Będę wdzięczna za pomoc. Pozdrawiam, J. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
flx Re: Poznam Belga 04.12.04, 20:09 w belhii jest trzy jezyki urzendowe, francuzisz, flamndzki, i dojtcz ale nie ynglisz, i w dodatku belghowie to konusy:)) ale zycze szczenscia Odpowiedz Link
paw_dady Re: Poznam Belga 13.12.04, 11:39 flx napisał: > w belhii jest trzy jezyki urzendowe, francuzisz, flamndzki, i dojtcz ale nie > ynglisz, i w dodatku belghowie to konusy:)) ale zycze szczenscia eee tam kolezka upierdliwy: biznes jest prosty. Paszport biletem do raju ;P, niektorzy ludzie nie zauwazyli ze zarobki sie z gorbsza wyrownaly nie nie trzeba pod ciezarowka jechac 300 mil do nieba ale coz... Odpowiedz Link
smutnybelg Re: Poznam Belga 11.12.04, 11:48 Powinnas wstydzic SIE TAKIEGO ANONSU... SZUKAM BELGA.... JUZ POZNALEM TAKA JEDNA, co TO W MIESIAC OD POZNANIA FACETA JUZ Z NIM MIESZKALA...WYRACHOWANA K...... TAKIE JAK WY, to tylko wstyd POLAKOM PRZYNOSICIE. SPRZEDAJECIE SIE BEZ WSTYDU... Odpowiedz Link
onlyania Re: Poznam Belga 11.12.04, 22:44 to twoje wszystkie wewnetrzne wynurzenia czy jeszcze masz jakies w zanadrzu??? A moze prowadzisz statystyki wprowadzania sie polek do mieszkan poznanych belgow?? Skoro znasz juz jedna, to faktycznie, statystycznie 100% polek w ciagu miesiaca od poznania belga wprowadza sie do niego...no w sumie przykre i jaki wstyd, coz dodac....:((( Odpowiedz Link
free28 Re: Poznam Belga 12.12.04, 10:02 Nie mam zamiaru do nikogo się wprowadzać, ani do Belga ani do Polaka. Mam własne mieszkanie i jeszcze sama go przygarnę i nakarmię jeśli trzeba :-) Odpowiedz Link
izakop Re: Poznam Belga 12.12.04, 09:25 Moze sie po prostu zaloguj na stronie matrymonialnej w Belgii? Jest takich kilka. Widzialam tez kilka ogloszen w Gazetce Polonijnej: www.gazetka.be Odpowiedz Link
free28 Re: Poznam Belga 12.12.04, 10:05 Dzięki:) Chodzi mi o kogoś mieszkającego w Polsce lub często tu przyjeżdżającego. Odpowiedz Link
izakop Re: Poznam Belga 12.12.04, 10:53 No to moze zerknij do Gazetki. Na stronach internetowych na pewno tez znajdziesz kogos takiego. Powodzenia! Odpowiedz Link