boe_ Re: no nie moge!:))))) 23.01.07, 09:04 na razie to nie moge wyslac tego co chccialam :) no dobra, jeszcze raz:) przegladalam wlscie polonijna gazetke w celu upolowania hydraulika i trafilam w ogloszeniach na dzial `wiadomosci osobiste` tytul brzmial intrygujaco wiec rzucilam okiem i oto co znalazlam: *22 letni chlopak z Bialegostoku pozna dziewczyne w podobnym wieku lub zblizonym *Szukam milutkiej i slodziutkiej dziewczyny w celu stworzenia zwiazku *Przyjazna dla srodowiska 28-latka pozna mezczyzne na dobre i na zle... LOL:)))) sa numery jakby ktos byl zainteresowany:) Odpowiedz Link
do.ki Re: no nie moge!:))))) 23.01.07, 09:58 Co to znaczy, ze 28-latka jest przyjazna dla srodowiska? - mozna ja przelaczyc na standby mode i wtedy zuzywa bardzo malo energii - mozna wylaczac niepotrzebne moduly podczas pracy - ma zainstalowany filtr czastek stalych na rurze wydechowej, to znaczy, ten tego, no wiecie - jest to 28-latka o napedzie hybrydowym - ta 28-latka ma dobrze zaizolowany dach i przeszklenie nieprzepuszczajace ciepla - latwo ulega biodegradacji - do jej produkcji nie uzyto polichlorobifenyli ani metali ciezkich (nie liczac metali szlachetnych) - nie jest modyfikowana genetycznie - nie emituje metanu - nie wytwarza odpadow promieniotworczych - nie powoduje zmniejszenia populacji gatunkow objetych ochrona ??????????? Odpowiedz Link
paczula8 Re: no nie moge!:))))) 23.01.07, 11:51 do.ki napisał: > Co to znaczy, ze 28-latka jest przyjazna dla srodowiska? > > - mozna ja przelaczyc na standby mode i wtedy zuzywa bardzo malo energii > - mozna wylaczac niepotrzebne moduly podczas pracy > - ma zainstalowany filtr czastek stalych na rurze wydechowej, to znaczy, ten te > go, no wiecie > - jest to 28-latka o napedzie hybrydowym > - ta 28-latka ma dobrze zaizolowany dach i przeszklenie nieprzepuszczajace ciep > la > - latwo ulega biodegradacji > - do jej produkcji nie uzyto polichlorobifenyli ani metali ciezkich (nie liczac > metali szlachetnych) > - nie jest modyfikowana genetycznie > - nie emituje metanu > - nie wytwarza odpadow promieniotworczych > - nie powoduje zmniejszenia populacji gatunkow objetych ochrona > > > ??????????? pzryjazna dla srodowiska na dobre i na zle? ani chybi chodzi , ze tylko kalendarzyk malzenski ...;))) Odpowiedz Link
paw_dady Re: no nie moge!:))))) 23.01.07, 14:10 boe_ napisała: > przegladalam wlscie polonijna gazetke w celu upolowania hydraulika plombier polonez sie marzyl co nie? ;D > *Przyjazna dla srodowiska 28-latka pozna mezczyzne na dobre i na zle... > > LOL:)))) > sa numery jakby ktos byl zainteresowany:) zacieakwi mnie jedynie jak znajdziesz: tania w utrzymaniu Serdecznosci PD Odpowiedz Link
verbdroha Re: no nie moge!:))))) 24.01.07, 04:16 "od niedawna jestem mezatka z Belgiem,mam28 lat,lubieprace w ogrodzie, spacery, zwierzeta. Poznam spokojna polke w celu przyjazni z okolic Steenokkerzeel" To chyba cos dla mnie ;-D Odpowiedz Link
verbdroha Re: no nie moge!:))))) 24.01.07, 04:17 ps. ...pewnie Polke bez nalogow... eee to ja sie nie nadaje :-D Odpowiedz Link