paw_dady 13.02.07, 23:35 to co moze wyzerka w Antwerpii buu zalatwi miejsca parkingowe pozostaje do ustalnei jakis czas kiedy sklepy sa zamkniete, pogoda ladna a kanjpy otwarte ;) Serdecznosci PD Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boe_ Re: wyzerka w Antwerpii? 14.02.07, 08:14 my sie piszemy w ilosci sztuk 2 sztuka druga jeszcze nic nie wie, ale jest wybitnie miesozerna wiec raczej nie bedzie problemu :) Odpowiedz Link
greentea2 Re: wyzerka w Antwerpii? 14.02.07, 09:35 Ja tez sie pisze, glodna jestem strasznie:) Odpowiedz Link
paw_dady do obu glodomorkow 15.02.07, 10:25 zaczekajmy na weekend - wtedy bedziemy mogli zobaczyc kto sie jeszcze zglosi ;) Poki co macie snickersa, ktory wygra z glodem ;) Serdecznosci Pd Odpowiedz Link
vico1 Ten weekend... 15.02.07, 17:27 ...nam najbardziej odpowiada. Potem to juz tylko solo. Odpowiedz Link
greentea2 Re: Ten weekend... 16.02.07, 12:06 Nam pasuje tylko niedziela, bo w sobote juz mamy zaplanowana uczte:) Odpowiedz Link
boe_ Re: Ten weekend... 16.02.07, 14:36 myslalam ze sie umawiamy na jakas blizej nieokreslona przyszlosc, ale jak cos to mi tez niedziela pasi do jutra wieczorem musieliby sie wszyscy okreslic, tak zebym mogla sprawdzic czy w ogole bylby stolik pawie, panstwo doktorostwo, jak tam?:) Odpowiedz Link
do.ki Re: Ten weekend... 17.02.07, 10:28 Meldujemy sie. Niedziela pasi, bo dzis trzeba pracowac, nie? Proponujemy godzine 15:30, jak nasza mlodziez pojdzie sobie na jej wlasne ksiuty. (Cholery mozna dostac z tymi urodzinowymi kinderbalami co tydzien.) Odpowiedz Link
boe_ Re: Ten weekend... 17.02.07, 11:57 niestety "mie katoen" jest otwarty dopiero od 18... ALE poniewaz nieczesto sie zdaza zeby tak nagle wszyscy mieli czas, zostanmy przy tej niedzieli 15:30 i pojdzmy na nieco pozniejszy lunch do "da giovanni" czyli numer 1 pizzerii w antwerpii poza doskonala pizza serwuja tam tez boskie "tries speciale" czyli lasagne, cannelloni, tortelloni w jednym za cale 9 euro! pogoda ma byc ladna, parking jest pod groenplaats, knajpa jest otwarta non-stop i nie trzeba niczego rezerwowac moze wiec spotkamy sie o 15:30 pod rubensem na groenplaats? mam nadzieje ze pawie dolacza, juniora mozna przeciez zabrac na pizze :) dajcie znac czy bedziecie, zebym tam nie sterczala pod tym rubensem sama :))) Odpowiedz Link
do.ki Re: Ten weekend... 17.02.07, 13:31 Moze byc tak, jak proponujesz, boe, ale w takim ukladzie to ja sie z pawiem umawiam wylacznie na 14, bo o 18 trzeba dziecko odebrac z imprezy, a jak umowimy sie z pawiem na 15:30, to on nie pojawi sie przed 17 (sorry, pal, you know, good decisions come through experience, experience comes from bad decisions :-)). Odpowiedz Link
boe_ Re: Ten weekend... 17.02.07, 15:13 :))) ok wiec my sie widzimy jak ustalone, vico i greentea jak rozumiem tez sie zapisali, rezerwacji nie trzeba robic wiec moze do nas dobic ile osob chce paw, bedziemy na was czekac o 14 pod rubensem:) gdyby nas tam (juz/jeszcze)nie bylo to masz wszystkie komorki:) Odpowiedz Link
greentea2 Re: Ten weekend... 17.02.07, 17:03 To ja poprosze o adres restauracji i parkingu, bo zupelnie nie znamy Antwerpii:) Odpowiedz Link
do.ki Re: Ten weekend... 17.02.07, 17:31 www.dagiovanni.be/ Parking pod Groenplaatsem, albo na nadbrzezu Skaldy. Odpowiedz Link
paw_dady Re: Ten weekend... 17.02.07, 14:44 vico1 napisał: > ...nam najbardziej odpowiada. Potem to juz tylko solo. Han "Vico"Solo? czy tez Vico Vader oj cos mi GW kolataja po glowie po plackach ziemniaczanych ;) Ale do rzeczy jutro byloby ok przedyskutuje z malzonka i dam znac. Vico - jesli zmieniles kom daj mi znac bo kontakt z toba jest dosc utrudniony ;) Serdecznosci PD Odpowiedz Link
vico1 Re: Ten weekend... 17.02.07, 23:33 Kontakt ten sam, tylko czasem nie mam komorki pod reka. Na znak protestu probuje ja odstawic od piersi w weekend - ze zmiennym skutkiem. Teoretecznie bedziemy w komplecie. A wiec, pod domem Rubensa o 14.00, a potem spacerkiem do korytka. Szepcza mi do ucha, ze w poblizu sa ciekawsze smakowo miejsca od Giovanniego. Zadecydowac mozemy jutro, w zaleznosci od frekwencji. Zaleta Giovanniego jest pojemnosc. Odpowiedz Link
paw_dady Re: Ten weekend... 18.02.07, 12:56 vico1 napisał: > Kontakt ten sam, tylko czasem nie mam komorki pod reka. Na znak protestu probuj > e > ja odstawic od piersi w weekend - ze zmiennym skutkiem. > Teoretecznie bedziemy w komplecie. a jak daleko teoria jest od praktyki? ;) Seerdecznosci PD Odpowiedz Link
vico1 Re: Ten weekend... 17.02.07, 23:38 Info dla zamiejscowych www.antwerpen.be/smartsite.dws?id=289&ch=BTH Odpowiedz Link
apsik10 Re: Ten weekend... 18.02.07, 09:34 O 14? Mowa byla o 15.30. My musimy odstawic K. na urodziny o 15.15, wiec pewnie dotrzemy do centrum pol godzinki pozniej. W razie czego bedziemy szukac sie telefonicznie:) Odpowiedz Link
vico1 Pawik 18.02.07, 11:03 Napisz o ktorej bedziesz pod Rubensem, to my tez tam bedziemy. Twoja punktualnosc jest legendarna, wiec rodzice maja sluszne obiekcje. Odpowiedz Link
greentea2 Re: Pawik 18.02.07, 11:22 Nie wiem gdzie ten rubens i nie mam zadnego numeru telefonu wiec jak nie dojade na czas i zmienicie restauracje mozemy miec problem. Odpowiedz Link
boe_ Re: Pawik 18.02.07, 11:25 o rany, nie pod domem rubensa tylko pod pomnikiem rubensa na groenplaats!!!!! dla zamiejscowych - najwiekszy plac w samym centrum antwerpii na srodku stoi pomnik rubensa umowmy sie tam o 15:45 tak zeby wszyscy zdazyli Odpowiedz Link
vico1 Re: Pawik 18.02.07, 11:36 OK, pomnik Rubensa na Groenplaats - nie mozna sie zgubic. W razie czego spotykamy sie u Giovanniego. Odpowiedz Link
greentea2 Re: Pawik 18.02.07, 11:36 Juz wiem, bylam tam:) Co do godziny mam nadzieje, ze sie ustali w najblizszym czasie. Paw, czy mozesz mi przeslac swoj numer komorki, bo nie moge znalezc? Odpowiedz Link
paw_dady Re: Pawik 18.02.07, 13:01 greentea2 napisała: > Juz wiem, bylam tam:) > Co do godziny mam nadzieje, ze sie ustali w najblizszym czasie. > > Paw, czy mozesz mi przeslac swoj numer komorki, bo nie moge znalezc? juz podalem ;) Odpowiedz Link
boe_ Re: Pawik 18.02.07, 11:39 vico, ta 14 to byla tylko godzina dla pawia reszta spotyka sie 15:45-16 pod pomnikiem rubensa na groenplaats uh, ktos tu musi prwejac obowiazki kaowca inaczej sie nigdy nie dogadamy :) poniewaz ja mam tylko kom pawia, zaraz wysle swoj numer na gazetowego priva do reszty, bo jak paw nie dojedzie a wy sie zbierzecie pod domem rubensa, albo grobem rubensa, albo obrazem rubensa w katedrze, to za was nie znajde :) Odpowiedz Link
paw_dady Re: Pawik 18.02.07, 12:56 vico1 napisał: > Napisz o ktorej bedziesz pod Rubensem, to my tez tam bedziemy. Twoja > punktualnosc jest legendarna, wiec rodzice maja sluszne obiekcje. to trudne pytanie bo nie bede dzis w ogole force majore jak mowia Flamoki ;) Serdecznosci PD Odpowiedz Link
paw_dady Re: Pawik 28.02.07, 23:46 bachatka napisała: > I jak sie zarelko udalo? nie wiem bo nie bylem ;) Serdecznosci PD Odpowiedz Link