jasia37 13.10.07, 13:00 witam,jak jestes na tym forum,to daj mi znac,albo moze ktos zna,to prosze o kontakt pozdr Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paw_dady Re: Aleksandra Antczak? 22.10.07, 20:42 jasia37 napisała: > witam,jak jestes na tym forum,to daj mi znac,albo moze ktos zna,to > prosze o kontakt > pozdr jeszcze nie znam jak poznam dam znac ;) Odpowiedz Link
jasia37 Re: Aleksandra Antczak? 05.11.07, 14:38 to fajnie,tu na waszym forum zawsze taka cisza???to gdzie buszujecie? pozdr Odpowiedz Link
paw_dady Re: Aleksandra Antczak? 07.11.07, 00:35 jasia37 napisała: > to fajnie,tu na waszym forum zawsze taka cisza???to gdzie buszujecie? > > pozdr wiesz, wiaruchna sie wykruszyla bo poznali sie wszyscy w pierwszego skladu. potem przeszli do reala. a jak spiewal holdys "proza zycia to przyjazni kat". Ja z rzadka przyjezdzam do Belgii wiec kto tu ma imperszy robic? Belzyki sa smutne ;o) Serdecznosci PD Odpowiedz Link
jasia37 Re: Aleksandra Antczak? 07.11.07, 10:58 aaaaaaaaaaa,rozumie,ja mieszkam kolo Hannoveru i tez nic ciekaweko sie nie dzieje,ale strona polonii niem.jest bardziej ozywiona.milego pobytu w Belgii Odpowiedz Link
paw_dady Re: Aleksandra Antczak? 07.11.07, 12:32 jasia37 napisała: > aaaaaaaaaaa,rozumie,ja mieszkam kolo Hannoveru i tez nic ciekaweko > sie nie dzieje,ale strona polonii niem.jest bardziej ozywiona.milego > pobytu w Belgii wiesz, w Belgii kraj malutk iwiec trudno nie wpasc na kogos na ulicy ;) Admina formum widuje dosc czesto w realu, zalozyciel mieskza 2 ulice dalej i w sumie szybcie jzadzonic lub podejsc niz forumowac - tylko boe i doki sie na zadupie wyprowadzili ;P Serdecznosci PD Odpowiedz Link
jasia37 Re: Aleksandra Antczak? 07.11.07, 13:03 a no tak,teraz wiem czemu u was taka cisza.no ale bociany juz odlecialy i narescie sezon narciarski sie zaczol he he.pozdr Odpowiedz Link
paw_dady Re: Aleksandra Antczak? 08.11.07, 18:22 jasia37 napisała: > a no tak,teraz wiem czemu u was taka cisza.no ale bociany juz > odlecialy i narescie sezon narciarski sie zaczol he he.pozdr biarac pod uwage ilosc juniorow to raczej przylecialy ;) co do nard nit gustuje wole sporty wodne ;) Serdecznosci PD Odpowiedz Link
jasia37 Re: Aleksandra Antczak? 09.11.07, 09:03 narty moga byc tez wodne he he,co prawda pochodze z Gdanska i mieszkalam 700m od morza ale za woda nie przepadam-to znaczy za sportem wodnym,ale w kregu znajomych i rodzinie mam zwariowanych "nurkow" hi hi.pozdr Odpowiedz Link
paw_dady Re: Aleksandra Antczak? 09.11.07, 18:29 jasia37 napisała: > narty moga byc tez wodne he he,co prawda pochodze z Gdanska i > mieszkalam 700m od morza w czasie przyplywu czy odplywu? > ale za woda nie przepadam-to znaczy za > sportem wodnym,ale w kregu znajomych i rodzinie mam > zwariowanych "nurkow" hi hi.pozdr heh a chodza po domu w akwalungach? Serdecznosci PD Odpowiedz Link
jasia37 Re: Aleksandra Antczak? 10.11.07, 12:16 oj chyba nie bylas nigdy w Gdansku,700m to nie przesada.Gdansk - Brzezno,jedna z dzielnic-przekonaj sie sam jak bedziesz w tych okolicach Odpowiedz Link
paw_dady Re: Aleksandra Antczak? 10.11.07, 15:13 jasia37 napisała: > oj chyba nie bylas nigdy w Gdansku,700m to nie przesada.Gdansk - > Brzezno,jedna z dzielnic-przekonaj sie sam jak bedziesz w tych > okolicach w Gdansku nie bylem poki co, a cos tma jest poza plaza? ;o) Serdecznosci PD Odpowiedz Link
jasia37 Re: Aleksandra Antczak? 12.11.07, 08:46 taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak,w Gdansku jest nie tylo plaza.pozdr Odpowiedz Link
paw_dady Re: Aleksandra Antczak? 13.11.07, 17:33 jasia37 napisała: > taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak,w Gdansku jest nie tylo plaza.pozdr jest jeszcze Tusek co nie ? ;) Odpowiedz Link
jasia37 Re: Aleksandra Antczak? 29.11.07, 12:40 oooooooo,tusek tak faktycznie z gdanska dla wrazliwych Tusek,Gdansk pozdr Odpowiedz Link
paw_dady Re: Aleksandra Antczak? 30.11.07, 11:12 jasia37 napisała: > oooooooo,tusek tak faktycznie z gdanska > dla wrazliwych Tusek,Gdansk > pozdr oops oczywiscie wrazliwych przeprqszamy. Oczywiscie Tusek i oczywiscie Gdansk. Pozdrawiamy i Tuseka i Gdanszczan ;) Serdecznosci PD Odpowiedz Link
kotek-mamrotek Re: Aleksandra Antczak? 01.12.07, 00:51 my po domach buszujemy bez dziskich skojazen Odpowiedz Link
paw_dady Re: Aleksandra Antczak? 04.12.07, 01:10 kotek-mamrotek napisał: > my po domach buszujemy bez dziskich skojazen znaczy jests sierciuchem? ;D Serdecznosci PD Odpowiedz Link
jasia37 Re: Aleksandra Antczak? 04.12.07, 20:14 siersciuch??? hi hi ,nie obrazaj mojch kotkow Odpowiedz Link
paw_dady Re: Aleksandra Antczak? 05.12.07, 15:25 jasia37 napisała: > siersciuch??? hi hi ,nie obrazaj mojch kotkow przeca nie mowie pchlarze tylko delikatnie siersciuch ;) Odpowiedz Link