Dodaj do ulubionych

przewoz belgia holandia polska

11.08.03, 20:23
witam.mam zamiar kupic luksusowy busek in nim przewozic pasazerow z belgi
holandi i belgi do polski .dojazd moze byc docelowy w zaleznosci od
klientow.czy ktos sie orientuje zcy jest na takie uslugi popyt.zwlaszcza ze
wchodzimy do uni.czekam na reakcje ayten
Obserwuj wątek
    • grzegorz_gajowniczek Re: przewoz belgia holandia polska 12.08.03, 12:04
      jest dosyc duza konkurencja ;)
      co znaczy ze i popyt jest. Wszystko zalezy od ceny ktora zaproponujesz. Na
      pewno musi to byc mniej nie autobusy. Dobrze tez jesli mieszkasz w okolicach
      Bialegostoku lub Siemiatycz - tam jest popyt... choc konkurencja tez nie mala.

poza tym teraz samoloty sa coraz tansze (poniezej 800 zlotych) wiec rynek sie
      troche kurczy.
      g
      • bruxellka Re: przewoz belgia holandia polska 12.08.03, 13:13
        grzesiek wlasnie gdzie szukac tych promocji bo jakos niemoge ich znalesc a moze
        ktos wie o tanich lotach do katowic cos wiecej ????
        • grzegorz_gajowniczek Re: przewoz belgia holandia polska 12.08.03, 13:57
          www.flysn.be to strona brussels airlines. mozesz tez probowac przez airstop
          www.airstop.be - tam tez sie czasem cos pojawia. Wiem, z w marcu Karlien
          przyleciala do Polski za okolo 150 dolarow w dwie strony. to byl bilet
          weekendowy. Ja zaplacilem teraz za bilet 207 dolarow z oplatami w dwie strony.
          bilet wazny 1 rok a ze dolar kosztowal wtedy 3.70 to kosztowalo mnie to mniej
          niz 780 zlotych czy cos... dla porownania bilet autobusowy kosztowal wtedy ok
          450 pln, wiec sie chyba oplacalo. Generalnie latajac z Belgii do Polski i potem
          spowrotem mozna latwiej znalezc promocje niz jak sie chce z Polski leciec do
          Belgii i spowrotem. Nie wiem na czym to polega, ale tak juz jest.

Pamietaj tez, ze w ramach jednej linii maja dziesiatki roznych taryf za wylot w
          poniedzialek powrot w sobote, upaly, linie laczone, obsluge, sam juz nie wiem
          co, ale ceny sa rozne. Karlien wracala z Polski samolotem SN za 150 dolarow a
          obok niej siedzial Belg, ktory chcial na ten sam samolot kupic bilet dla swojej
          dziewczyny. Za te przyjemnosc kazali mu zaplacic 500 dolarow wiec miejsce
          zostalo puste.
        • grzegorz_gajowniczek SN Brussels Airlines 12.08.03, 14:24
          sprawdz ten link

www.flysn.be/Reference/EN/Bestbuyokt.aspx

From Brussels to Warsaw : 111 EUR

To Brussels from Warsaw : 115,26 USD (107,19 EUR)

Conditions:

One-way economy fares with an advanced purchase of 21 days. Valid for sales and
          travel between 4 April and 30 October 2003. 90% reduction for infants. No
          reduction for children. No change of reservation and no refunds. No Privilege
          Frequent Flyer miles can be rewarded. Applicable only on flights operated by SN
          Brussels Airlines. Limited seat availability on selected flights. Non-Euro
          prices and combined euro rates can vary due to exchange rates.

To zdaje sie jest jakas stala propozycja, ale oprocz tego sa roznego rodzaju
          promocje na bank

g.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka