sokolowski.pawel Re: ich troje 04.11.03, 09:57 wrrr ... ciut za szybko poszedl enter :) ktos sie wybiera na ich troje w BRU ? jaka cena biletow itd ... moi znajomi sa fanami ... Odpowiedz Link
3eti Re: ich troje 04.11.03, 13:28 blagam tylko nie ten czerwony pajac,a tak poza tym,to zycze udanego koncertu i super wieczoru ;) Odpowiedz Link
koekast Re: ich troje 04.11.03, 14:40 no co chcesz od Michala? Fajny jest ;P Ludzie tego potrzebuja widac. pisalem juz - to bylby ciekawy eksperyment zabrac Belga na koncert - jesli ich bawia imprezy typu night of the proms to moze to by tez chwycilo. Bilety byly chyba po 20E - ale daty nie bylo w tej notatce ktora widzialem. Kk Odpowiedz Link
3eti Re: ich troje 04.11.03, 15:01 oczywiscie kazdy ma prawo sluchac czego chce, kiedys pokazalam znajomym Wisniewskiego,kiedy wystepowal na jednym z kanalow polskiej tv,reakcja 'pusty smiech' ,mysle,ze nie przypadl im do gustu, natomiast podoba sie angielski singiel Myslovitz,narzekaja tylko,ze zespol nie zna angielskiego,no,ale nic straconego :) Odpowiedz Link
koekast Re: ich troje 04.11.03, 16:04 o gustach podobno nie ma co dyskutowac, ale muzyczne upodobania miejscowych ludzi nie sa raczej jakies wyszukane. W PL pytanie do 16-30 letniego czlowieka "czego sluchasz?" jest jak najbardziej na miejscu, tutaj zas w ogole nie jest rozumiane - "no jak to - slucha sie tego co akurat w radio albo na emtiwizjach graja..." Malo jest "swiadomych odbiorcow" znajdujacych w muzyce jakis przekaz - a np w takich Niemczech tacy sie zdarzaja. Dlatego tak napisalem o I3. Na letnich festiwalach typu rockwerchter przewazaja grzeczne uczesane dzieci, bez kolczykow, ba, nawet koszulek z nazwami zespolow. Zreszta - czy jest jakies radio oprocz studio brussel (a i to nie po poludniu), ktorego sie da tu normalnie sluchac jak ktos nie przepada za techno i infantylnymi melodyjkami? Ja tam I3 traktuje raczej zabawowo, jak ludzie chca kupowac ich plyty to ich sprawa. Zas co do Myslowic to nie uwazam, zeby to byl szczyt osiagniec pl muzyki... Kk Odpowiedz Link
chanelek Re: ichg troje 04.11.03, 15:57 a ja ich slucham i z przyjemnoscia pojde na ich koncert !!!!! dla tych co jeszcze nie wiedza , koncert bedzie 22.11.2003 w Brukseli o godz. 19.00 p.s a co do belgow to nie sluchaja oni moze ich troje ale sami tez nie maja zbyt wielu grup czy tez solistow z ktorych mogli by byc dumni , mnie ich muzyka wogole nie rusza , jeszcze gorsza niz nasze disco polo, zwlaszcza w karnawal, bleeee .....; Odpowiedz Link
marialudwika Re: ichg troje 04.11.03, 16:22 Uwielbiam Myslowitz choc teoretycznie moze nie powinnam..mam te same upodobania,co moja wnuczka/nie kestem staruszka jescze hi,hi!!!!!/ natomiast Michal dziala mi na nerwy!!!!!Co nak=jbardziej u niego mnie wkurza to ten klownowaty wyglad i fakt,ze uzywal bernardyna w programie telewizyjnym a potem go oddal.Zreszta tam tylko pies byl godzien uwagi,reszta,grrrrrrrrrrrrrrrr!!!! Pozdrawiam ml Odpowiedz Link
3eti Re: ichg troje 04.11.03, 17:38 Maria ma racje,a co do muzyki w Belgii,jest wiele fajnych grup,i muzykow solowych,tylko nie wszyscy sa czysta komercja, polecam chociazby Daan'a (chociaz experymentalny),na zywo -super klimaty Odpowiedz Link
pszemcio znalazlem info! milej zabawy 05.11.03, 17:37 membres.lycos.fr/djbartosz2003/concert.htm Odpowiedz Link
3eti do Pawla 05.11.03, 21:22 Pawel zajrzyj tutaj www.polonia.nl/wydarzen.html udanej zabawy Odpowiedz Link