sirius_et_paper 24.06.06, 16:41 ciemno jeszcze nie prosze nie budz mnie spac bym chcial a ty budziku dzwonisz gdy wstane bedziesz dalej skurwielu caly dzien smacznie spal Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klinika_pediatryczna Re: 24h 25.06.06, 00:10 po pierwsze priomo; źle połamany tekst, dłuższą frazę lepiej się czyta po drugie priomo; skojarzenia stricte świetlickie ("gotuj się kurwo gotuj") po trzecie; czy ten wiersz powstawał 5 czy 10 minut? po czwarte priomo; wysublimowane poczucie humoru jest lepsze niż permamentny brak jakiegokolwiek po piąte; już cię lubię, ergo pisz dalej, a tomik pewnikiem kupię jak nic. po szóste; zegarków w pokoju nie posiadam. jestem szczęśliwsza. wywaliłam jakoś miesiąc temu. teraz książki czytam bez stresu. też radzę; zmniejsza ryzyko neurozy. pozdronocnie Odpowiedz Link
ritakavka Re: 24h 02.07.06, 10:21 wiersz co to się o komentarz nie prosi raczej. za to komentarz wręcz przeciwnie. dziwny język pani k_p. taki na siłę. radzę spuścić trochę powietrza, bo żyłki w języku pękają. pozdro600 Odpowiedz Link