ernest_pinch 25.04.04, 23:49 Odbedzie sie prawdopodobnie w 2 gim tygodniu maja w godzinach prawdopodobnie przedpoludniowych :) Organizatorzy: Romanubis Ptah & Ernesto Che Guevara. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roman_j Re: II rowerowa wycieczka forumowa 28.04.04, 20:19 To ja muszę siebie o to zapytać, bo zapomniałem sobie o tym powiedzieć i nic o tym nie wiem. :-)) Odpowiedz Link
ernest_pinch Re: II rowerowa wycieczka forumowa 06.05.04, 21:12 RomAnubisie Ptahu to jak ruszamy w przyszłym tygodniu? Jeśli tak to w jaki dzień (oprocz wtorku,srody)? Jesli nie, to chociaz pofilozofowac by wypadlo (upowazniam Cie do odwiedzenia naczelnego filozofa) ;-) Ernesto Che Guevara Odpowiedz Link
roman_j Re: II rowerowa wycieczka forumowa 06.05.04, 22:49 ernest_pinch napisał: > RomAnubisie Ptahu to jak ruszamy w przyszłym tygodniu? Jeśli tak to w jaki > dzień (oprocz wtorku,srody)? Proponuję piatek. Mam zwykle cały wolny, a Ty? Moglibyśmy się wypuścić aż do Wyszogrodu. :-)) > Jesli nie, to chociaz pofilozofowac by wypadlo (upowazniam Cie do > odwiedzenia naczelnego filozofa) ;-) Juz miałem się do niego wybrać w tym tygodniu, ale jakaś znów coś nie zagrało. pewnie prędzej byś go "złapał" telefonicznie. Nic nie obiecuję, ale spróbuję się z nim spotkać we wtorek. Odpowiedz Link
witalis82 Re: II rowerowa wycieczka forumowa 09.05.04, 11:45 kupilem juz rower wiec jak bedzie mi pasowal dzien to tez sie moge przejechac napiszcie kiedy ona ma byc i mniej wiecej ile czasu zajmnie Odpowiedz Link
roman_j Re: II rowerowa wycieczka forumowa 09.05.04, 13:59 witalis82 napisał: > kupilem juz rower wiec jak bedzie mi pasowal dzien to tez sie moge przejechac > napiszcie kiedy ona ma byc i mniej wiecej ile czasu zajmnie Jak na razie (o ile nic się nie zmieni), termin wycieczki to piątek 14 maja o godzinie 8.00. Ile czasu zajmie, tego dokładnie nie potrafię określić. Spróbujemy dojechać do Wyszogrodu (ale nie drogą 62). Jak dojedziemy, to pewnie zrobimy tam mały popas i wrócimy. Zakładam, że nie powinno nam to zająć więcej niż 6-7 godzin. Odpowiedz Link
dzwonnik Re: II rowerowa wycieczka forumowa 12.05.04, 14:56 > Jak na razie (o ile nic się nie zmieni), termin wycieczki to piątek 14 maja o > godzinie 8.00. genialny termin... taki proeurobezrobociowy ;-)) Odpowiedz Link
roman_j Re: II rowerowa wycieczka forumowa 12.05.04, 15:13 dzwonnik napisał: > > Jak na razie (o ile nic się nie zmieni), termin wycieczki to piątek 14 maj > a o > > godzinie 8.00. > > genialny termin... taki proeurobezrobociowy > ;-)) Cóż poradzić. Do południa ludzie pracują, po południu odpoczywają lub zajmują się rodziną. W weekendy mają inne plany. Zawsze jest jakieś "ale"... :-)) Odpowiedz Link
ernest_pinch Re: II rowerowa wycieczka forumowa 12.05.04, 15:35 Oczywiscie nic nie stoi na przeszkodzie zrobic 3 wycieczke forumowa. RomAnubis Ptah & Ernesto Che Guevara sluza Wam doswiadczeniem i pomoca ;-))) Odpowiedz Link
ernest_pinch Do Romana 13.05.04, 15:02 Poniewaz zanosi sie na to, ze jest nas tylko dwoch - mam taki alternatywny pomysl na trase. Otoz mam do zalatwienia pewna sprawe w serwisie Seata za Lackiem. Jakby co, moglibysmy zabrac tam rowery, Zostawie samochod i poeksplorujemy sciezki w Lacku. Ktora opcja lepsza? Odpowiedz Link
roman_j Re: Do Romana 13.05.04, 15:26 Jak już ustaliliśmy, będzie to III forumowa wycieczka rowerowa. :-))) Odpowiedz Link
ernest_pinch trasa 14.05.04, 22:24 Podolszyce, Borowiczki, Liszyno, Slupno, Wykowo, powrót opalony podczas wycieczki Ernest Odpowiedz Link
roman_j Re: trasa 15.05.04, 09:09 ernest_pinch napisał: > Podolszyce, Borowiczki, Liszyno, Slupno, Wykowo, powrót Zapomniałeś dopisać: Kępa Liszyno, bo tak nazywa się ten cypel, na który się zapędziliśmy. :-)) Liczba kilometrów: około 32. > opalony podczas wycieczki Ernest Ja też się opaliłem. :-)) Tego mi bylo trzeba. Aktywny wypoczynek bardzo dobrze mi służy. Odpowiedz Link