ernest_pinch 02.02.05, 19:26 Tutaj można złożyć dobrowolne oświadczenie :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ernest_pinch Ernest 02.02.05, 19:30 Niniejszym oświadczam, że nigdy nie byłem i nie jestem tajnym wspólpracownikiem żadnych służb inwigilujących. Uzasadnienie: nie byłem - bo byłem wtedy za młody nie jestem - bo nie jestem entuzjastą demokracji ;-) Odpowiedz Link
roman_j Re: Ernest 02.02.05, 21:36 ernest_pinch napisał: > Uzasadnienie: > nie byłem - bo byłem wtedy za młody No nie wiem. A o Pawliku Morozowie słyszałeś? ;-)) > nie jestem - bo nie jestem entuzjastą demokracji A jeśli ustrój się zmieni? Podejmiesz współpracę? ;-)) Odpowiedz Link
ernest_pinch Re: Lista Ernesta :) 02.02.05, 21:53 Bardzo ładnie, że Zen jako piastujacy funkcje na FR zlozyl deklaracje ;-) Martwi postawa Romana. Czyzby mial cos do ukrycia? Czyzby potrafil bedac w druzynie harcerskiej zamiast trzymac warte nasluchiwac co ludzie w namiotach gadaja i sporzadzac notatki dla "centrali"? ;-))) Odpowiedz Link
hiubi Re: Lista Ernesta :) 08.02.05, 22:52 dobrowolne dobra dobra :-) a co grozi za niewpisanie się? Ja żeby nie było składam poniższym oświadczenie: Ja oświadczam. Hiubi Odpowiedz Link
roman_j Re: Lista Ernesta :) 08.02.05, 23:03 Ja bym się tu raczej oświadczył, ale nie mam komu. ;-)) Odpowiedz Link
ernest_pinch Re: Lista Ernesta :) 09.02.05, 14:55 roman_j napisał: > Ja bym się tu raczej oświadczył, ale nie mam komu. ;-)) Roman, dlaczego się boisz? Masz niepowtarzalną okazje "oczyscic się" ;-) Odpowiedz Link