roman_j Re: Potrzebuję wsparcia dla pewnego pomysłu :-)) 11.04.03, 13:45 Przyszło mi do głowy, że może warto napisać, co to za pomysł. :-)) Szczegóły są tutaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=367&w=5602905 Odpowiedz Link
tygrys01 Vivat ... 11.04.03, 20:18 roman_j napisał: > Przyszło mi do głowy, że może warto napisać, co to za > pomysł. :-)) ======================== Dobrze, że ujawniłeś pomysł. Bez tego raczej trudno byłoby liczyć na poparcie. Vivat Płock, vivat Włocławek, vivat Kultura. Ave Roma Odpowiedz Link
roman_j Dzięki 12.04.03, 10:15 Dzięki choć za ten jeden głos poparcia. Liczyłem po cichu na więcej, ale może jeszcze ktoś mnie wesprze... :-)) Odpowiedz Link
moooni Re: Dzięki 12.04.03, 19:10 roman_j napisał: > Dzięki choć za ten jeden głos poparcia. Liczyłem po cichu na więcej, ale może > jeszcze ktoś mnie wesprze... :-)) Link mi się nie otwiera, nie wiem o co chodzi, ale popieram. We Włocławku bywam:) Może ktoś mi skopiuje tamto coś i zapoda, np na priva? :)) TFTM. -- moooni@gazeta.pl icq 46479443 Odpowiedz Link
roman_j Re: Dzięki 15.04.03, 07:34 moooni napisała: > Link mi się nie otwiera, nie wiem o co chodzi, ale popieram. We Włocławku > bywam:) > Może ktoś mi skopiuje tamto coś i zapoda, np na priva? :)) > TFTM. Wejdź na podforum "Kultura" i zajrzyj do wątku "Z płockim teatrem w Polskę". :-) Odpowiedz Link