gazelka74 07.05.07, 15:14 Jutro 62 rocznica zakończenia II wojny światowej. Warto pamiętać o tej rocznicy. pzdr Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maciek.zwany.jajem Re: 8 maja 07.05.07, 22:31 Warto pamiętać. To ludzie ludziom zgotowali ten los. Odpowiedz Link
roman_j Re: 8 maja 08.05.07, 07:49 Zgadzam się w całej rozciągłości. Zwłaszcza, że to jednocześnie rocznica moich narodzin i moje niedoszłe imieniny. :-)) Odpowiedz Link
gazelka74 Re: 8 maja 08.05.07, 09:16 łał sto lat, sto lat traaaatatataaataratatatataaaa, i jeszcze raz: sto lat, sto lat. To kiedy imprezka? ;) Odpowiedz Link
moooni Re: 8 maja 08.05.07, 10:33 gazelka74 napisała: > łał sto lat, sto lat traaaatatataaataratatatataaaa, i jeszcze raz: sto lat, sto > > lat. > > To kiedy imprezka? ;) To ja się podepnę na KRZYWY RYJ :) Najlepszego dla Romana! I dołączam się do pytania Renaty :) KIEDY IMPREZKA? :) M. Odpowiedz Link
roman_j Re: 8 maja 08.05.07, 11:02 Hmmm. Jaka imprezka? Przecież w naszym kraju nie świętuje się urodzin, a tylko imieniny. ;-)) Dlatego imprezka będzie... 9 sierpnia. :-D Ale jeśli chcecie się spotkać i przy okazji wypić piwo za moje zdrowie, to oczywiście nie mam nic przeciwko. Tylko obawiam się, że trudno będzie zebrać jakąś ekipę. Moooni pewnie w najbliższym czasie nie zaszczyci Polski przyjazdem, a poza nią jak na razie jest tylko dwoje chętnych imprezowania (ta druga osoba, to ja, czyli chętny niejako z urzędu). :-)) Odpowiedz Link
gazelka74 Re: 8 maja 08.05.07, 12:57 "chcecie się spotkać" i robimy to bez Twojej inicjatywy hehehe Brak czytania ze zrozumieniem. Ale jak nie chcesz imprezki z NASZYM udziałem, to nie bez łaski ("z urzędu") :P Odpowiedz Link