albertx 22.04.03, 12:43 I mam ochotę go pożreć ale ze względu na związki z lasem jakoś nie mogę....chyba się rozpuszczać zaczyna..... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xkropka Re: Zająca mam 22.04.03, 14:43 Trzy wyjscia z sytuacji widze: 1. Jesli zajac jeszcze ma zimowe futerko, mozesz opoznic, ale niestety nie wyeliminowac calkowicie proces rozpuszczania przez przetrzymanie go w lodowce. Jesli sie myle, niech sie wypowie p. procesor (lesna specjalistka od procsow), albo LOP; 2. przedstawic zajaca Tej_ do uwiecznienia na makatce i dac mu sie spokojnie rozpuscic, skoro taka jego karma (nie mylic z pasza); 3. zrobic relacje na zywo w internecie z rozpuszczania zajaca (np. na chello.pl) z A. Wajrakiem jako ekspertem, ale tutaj na pewno LOP sie przyczepi. Pozdrawiam ikskropka Odpowiedz Link
albertx Re: Zająca mam 22.04.03, 21:20 Opcja druga rewelejszyn niech uwieczni...patrząc na dzieło stopniowo do równowagi powrócę za pomysł owejszyn na stojąco :))) Odpowiedz Link
fnoll Re: Zająca mam 23.04.03, 00:58 the rabbits are not what they seem to be zaprawdę powiadam Ci nie ma lasu bez Boba, nie ma bobu bez bąków, gdzie bąk tam i osa, a kruk krukowi koła nie wyoczy Odpowiedz Link
jasmintea Re: Zająca mam 04.06.03, 22:47 Jak rozumiem zajac jest juz zlapany? Zawsze to lepiej zlapac zajaca niz wilka.. Chociaz gdzie w lesie beton?:) No chyba ze jakis Czlowiek z Marmuru sie znajdzie:) Pozdrawiam Odpowiedz Link
glupek_lesny Re: Zająca mam 05.06.03, 22:54 No nie wiem czy marmur jest wystarczajaco ekologiczny.... Nie mowiac juz o ludziach z zelaza, hutnikow sie obawiamy Odpowiedz Link
xkropka Re: Zająca mam 06.06.03, 08:19 Tak, tak, a nuz jakies prymitywne dymarki nam postawia w lesie. Az sie boje myslec o skutkach... Odpowiedz Link
glupek_lesny Re: Zająca mam 06.06.03, 08:31 No wiesz... przy dzieciach takie rzeczy mowisz, ech.... wstyd! Odpowiedz Link
procesor Re: Zająca mam 06.06.03, 21:51 glupek_lesny napisał: > No wiesz... przy dzieciach takie rzeczy mowisz, ech.... > wstyd! Głupku miły- a z czym ci się kojarzy np. kółko?? Albo i krzyzyk?? Bo tak jakos mi się widzi co ci sie wszystko widzi w jeden sposób... :D Odpowiedz Link
glupek_lesny Re: Zająca mam 06.06.03, 23:13 procesor napisała: > Głupku miły- > a z czym ci się kojarzy np. kółko?? > Albo i krzyzyk?? > Bo tak jakos mi się widzi co ci sie wszystko widzi w jeden sposób... :D > Na pewno nie z tym samym z czym, za przeproszeniem, dymarka, o! Odpowiedz Link