ta 14.07.07, 14:49 I nie żebym frywolnie, gdzieżby. Wiersz proszę, może być i biały :) Ta_ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fnoll Re: Inter_wał 14.07.07, 20:11 Inter Wał przekręt na skalę światową miał to być, a tu zamiast złota świeci goła rzyć Odpowiedz Link
huann Re: Inter_wał 14.07.07, 20:24 Wiersz Biały pt. "Arktyka": [miś, ale tego też nie widać oprócz] :. Odpowiedz Link
fnoll Re: Inter_wał 14.07.07, 22:05 artysta potrafi wydobyć białego misia nawet z mdłego chłodu arktyki i podać na gorąco, że lód łzami obcieka: pl.youtube.com/watch?v=8Y5RRk0uZrI Odpowiedz Link
trzcina Re: Inter_wał 14.07.07, 22:35 turysta potrafi wydobyć białego misia nawet z przerębla i podać na zimno w galarecie, że mu nawet nóżki nie zdażą zmarznąć i nie ucieka czci:) Odpowiedz Link
trzcina Re: Inter_wał 14.07.07, 22:25 kono_wał kno_wał w czas gdy wół prosto knuł a wau to czniau -miał inter_wał zaś wał_koń jęty szałem zgłuszony inter_wałem próżno_wał próżno_wał aż był się pochorował bez interwencji w rdzeń interakcji dojść mogło było do profanacji (się wie, że inter_wała) a tak inter_wał tylko ober_wał i przerwa krótko trwała psss gdy treść jest z inter_wałem nie da się wierszem białem Odpowiedz Link