Gość: elek IP: *.wroclaw.mm.pl 02.08.09, 12:26 Przestańcie w końcu zasmiecać waszymi ofertami dział z Ogłoszeniami o prace!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
allerune Re: Do PowerMedia 02.08.09, 22:48 ja zachęcam Power Media do zamieszczania ogłoszeń w dziale z ogłoszeniami, od tego on przecież jest !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kam Re: Do PowerMedia IP: *.interkam.pl 01.09.09, 18:12 Mam tą samą prośbę. Jak widzę, że ogłoszenie jest z Power Media - nawet go nie otwieram. Po pierwsze walą po 20 ogłoszeń na strone, a co gorsze, wybieram wyszukiwanie ofert z mazowieckiego, ogłoszenie ma identyfikator MAZ a potem w treści - miejsce pracy - Wrocław. Szkoda czasu i klikania. Odpowiedz Link Zgłoś
paktom Dokładnie! Dlaczego ja zaznaczając sobie 02.09.09, 18:52 w wyszukiwarce że interesują mnie oferty pracy z Pomorskiego dostaję spam Power Media oferujący pracę we Wrocławiu. Jeśli będę szukał pracy na Śląsku czy też w całej Polsce, to sobie odpowiednio ustawię filtry wyszukiwarki GazetaPraca, a nie wpieprzają mi się tutaj ni z gruszki ni z pietruszki wbrew wszelkim zasadom. Administracja portalu powinna zrobić coś z tym nieprzyjemnym faktem. Odpowiedz Link Zgłoś
niebieski_lisek Re: Do PowerMedia 05.09.09, 16:15 Przecież to ich forum! :) Pełnią tutaj rolę eksperta, i zapewne mają na to umowę z gazetą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kam Re: Do PowerMedia IP: *.net.pbthawe.eu 06.09.09, 19:12 Ale nam chodzi o ogłoszenia w rubryce Praca. PowerMedia stosuje tam spamerskie triki (opisane powyżej) w celu zwiekszenia oglądalności ogłoszeń Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kam Re: No tak, tutaj żaden z ekspertów PM IP: 83.1.36.* 21.09.09, 17:26 Power Media nadal spamuje w dziale ogłoszenia. Ciągle szukają operatorów stacji bazowych do pracy we Wrocławiu ładując to we wszystkich wynikach wyszukiwania, Warszawa, Poznań, Grójec, Puck, Sróck czy oni mają płacone za kliknięcia w te ogłoszenia czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś