bono_zz 01.07.06, 13:44 witam, wiem ze gdzies tu w okolicy kondratowicza jest bazarek, czy moglby mi ktos wytlumaczyc jak tam trafic? i ew gdzie sa jakies inne bazarki. dzieki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamakam Re: bazarek 01.07.06, 23:37 cały czas prosto ulicą Kondratowicza.Bazarek znajduje sie po lewej stronie za skrzyżowaniem, przy którym jest placówka Millenium. Dotarcie na piechotkę zajmuje jakies 15 minut pozdrawiam Odpowiedz Link
michal_74 Re: bazarek 03.07.06, 10:53 Tez polecam Trocka - przy pętli autobusowej na Targówku mieszkaniowym Odpowiedz Link
zziilokatorka Re: bazarek 03.07.06, 11:31 Bazarek na Kondratowicza charakteryzuje położenie przy kościele, który widać z daleka.Ja korzystam z obydwu bazarków.Każdy ma coś fajnego.Poznaj obydwa i zdecyduj. Odpowiedz Link
lysa_kociara Re: bazarek 03.07.06, 23:00 Ja też jeżdzę najczęściej na Trocką (bo najbliżej). Ale najfajniejszy bazarek w Warszawie jest na Szembeka (oczywiście dla mnie) i jeśli masz chwilę czasu to zdecydowanie polecam. Wszystko świeże, tanio i niesamowity wybór. Odpowiedz Link