Gość: van der Cyc DS5 - tym razem crossover IP: *.adsl.inetia.pl 18.04.11, 19:12 Fajna furmanka. Brawo. Kolejny hit Citroena (oczywiście na Zachodzie). Link Zgłoś
Gość: Gość Re: DS5 - tym razem crossover IP: *.zone5.bethere.co.uk 18.04.11, 19:34 Oj, chyba mamy przerost formy nad trescia. W tym samochodzie praktycznie nie ma bagaznika. Konsola srodkowa iloscia przyciskow konkuruje z Panamera, czyli jest zle. Nie widac regulacji zawieszenia, czyli zapewne beda sprezyny zamiast hydropneumatyki. Myslalem ze w DS5 hydro bedzie czyms oczywistym... Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: DS5 - tym razem crossover IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.04.11, 19:36 Chcę go! Zastapi moją C5 :-) Link Zgłoś
Gość: Ass Re: DS5 - tym razem crossover IP: *.dynamic.chello.pl 18.04.11, 19:46 Citroen powinien wiedzieć jak mało która marka że "kosmosy" się nie sprzedają i kasy z tego nie będzie, zamiast wymyślać dziwne pojazdy o wyglądzie konceptów niech popatrza na co co ludzie chcą i kupują - np; na Volkswageny. Link Zgłoś
Gość: Kamas Re: DS5 - tym razem crossover IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.11, 20:13 "Kosmosy" się nie sprzedają? A DS, Civic, Focus I? Link Zgłoś
Gość: t Re: DS5 - tym razem crossover IP: *.w80-14.abo.wanadoo.fr 18.04.11, 20:32 Właśnie na TF1 mówili o tym nowym modelu Link Zgłoś
Gość: gość Re: DS5 - tym razem crossover IP: *.torun.mm.pl 18.04.11, 20:35 Czym sobie to kolejne niczym niewyróżniające się auto zasłużyło na odziedziczenie nazwy po jednym z najbardziej innowacyjnych samochodów w historii? Jak można swoje dziedzictwo tak rozmieniać na drobne? Link Zgłoś
edekmacedonski Re: DS5 - tym razem crossover 18.04.11, 20:42 Jak usłyszałem w tym filmiku www.video.v10.pl/film/4701/citroen-ds5---swiatowa-premiera-w-szanghaju/ "dream come true" to mi orzeszki staneły w przełyku i stwierdziły że dalej nie idą. Czekałem w napięciu na jakieś cudo i owacje na stojąco. A tutaj cóż...szału ni ma. Narazie nic nie przebija Vision D Skody w moim mini rankingu Link Zgłoś
Gość: Star Re: DS5 - tym razem crossover IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.11, 21:00 Straszny. Bezsensowne przetłoczenia na karoserii. Pięknie będzie się w tym zbierał syf :) I ta deska... Oni chyba zapomnieli, że samochód służy do jazdy, nie do zabawy tysiącami guziczków. Ani użytkowości w tym nie ma, ani piękna. Kicz spod remizy. Kamaz raczył postawić to coś w jednym szeregu z Focusem i Civikiem (domyślam się którym). I porównał świetnie, bo to dokładnie ta sama wiocha. Ale DS? Bardzo nie ta sama klasa, choć ta sama marka, niestety. Link Zgłoś
Gość: fox Re: DS5 - tym razem crossover IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.04.11, 21:03 Citroen byl zawsze ekscentryczna marka. Ten model wlasnie taki jest. IMO Swietnie wpisuje sie w koncepcje marki:) Kokosow pewnie nie bedize, ale wlasciwie to sam nie wiem czemu... Bedzie bardzo oszczedny, naped na 4, swietne wnetrze jak i zewnatrz... Link Zgłoś
Gość: houk Re: DS5 - tym razem crossover IP: *.2-0.pl 18.04.11, 21:23 piękny :) jego jedyna wada to znaczek producenta... Link Zgłoś
Gość: jan Re: DS5 - tym razem crossover IP: *.146.199.27.nat.umts.dynamic.eranet.pl 18.04.11, 22:06 brawo!! Link Zgłoś
Gość: mix Re: DS5 - tym razem crossover IP: *.scansafe.net 18.04.11, 22:06 trochę mały prześwit jak na crossovera, pewnie w seryjnej produkcji bedzie wygladal znacznie gorzej Link Zgłoś
Gość: Rafik Re: DS5 - tym razem crossover IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.11, 22:08 Biorąc pod uwagę ile kosztuje C5 i inne DS to wolę chyba BMW 5 GT w tej cenie. Link Zgłoś
Gość: bambo Re: DS5 - tym razem crossover IP: *.dynamic.chello.pl 18.04.11, 22:26 Z zewnątrz jest ciekawy ale środek mnie nie przekonuje tak samo jak C4 i DS4. Tutaj też przekombinowali wnętrze. Link Zgłoś
pralat_na_wrotkach Re: DS5 - tym razem crossover 18.04.11, 23:13 Paskudztwo. Do pięt nie dorasta prawdziwemu DSowi. Link Zgłoś
Gość: jacek Re: DS5 - tym razem crossover IP: *.adsl.inetia.pl 18.04.11, 23:30 Z garażu bym go nie wyrzucił. Moim zdaniem ma w sobie coś z ducha dawnych dużych Citroenów. Tylko ten dizel... Link Zgłoś
Gość: p4 Re: DS5 - tym razem crossover IP: *.finemedia.pl 18.04.11, 23:39 to jest wersja produkcyjna Link Zgłoś
sselrats Re: DS5 - tym razem crossover 19.04.11, 06:08 Tylko Europa lubi takie zabojadzkie samochody. Link Zgłoś
Gość: zimmny Re: DS5 - tym razem crossover IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.11, 06:42 C-SportLounge jest zdecydowanie ładniejszy. Ten jakoś tak za bardzo przebajerzony, a raczej poprzetłaczany. No ale najgorszy nie jest. Napewno lepsze to niż tradycyjna niemiecka szarzyzna. Link Zgłoś
Gość: Rafik Re: DS5 - tym razem crossover IP: *.rect.uni.torun.pl 19.04.11, 08:24 Tak teraz patrzę to koncepcją przypomina mi to Vel Satisa. Link Zgłoś
Gość: khk Re: DS5 - tym razem crossover IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.11, 09:08 @rafik: albo to jest niegramatycznie co piszesz, albo kompletna bzdura: co ma DS5 do ceny GT5? Chodzi o różnicę miedzy serią 5, a 5 GT? (ok. 30%)? Tak czy inzcaej nie mieszałbym tu samochodów za prawie pół miliona. W każdym razie jeśli DS zamiast średnio ok. 100-120 tys (C5), bedzie kosztował 150-170 tys. to nadal jest warty poważnego zainteresowania. A o jakość bym się nie martwił, nowe Francuzy (szczególnie renault i citroen) są bardzo dobrze wykonane i bezawaryjne. Link Zgłoś
Gość: zpider666 Re: DS5 - tym razem crossover IP: *.dream.net.pl 19.04.11, 10:20 bmw gt5 jest brzydki rzadki jak sraczka mego dziadka Link Zgłoś