Dodaj do ulubionych

Co złomują Słowacy?

IP: *.217.146.194.generacja.pl 24.07.09, 17:26
daewoo srednio 23 lata....
tylko ze na słowacji daweoo nie bylo w 1986 roku!!
Obserwuj wątek
    • www_wooyek_pl Re: Co złomują Słowacy? 24.07.09, 17:41
      No też mnie zastanawia ten wiek Daewoo...
    • Gość: kirpek Re: Co złomują Słowacy? IP: 83.238.198.* 24.07.09, 17:42
      w którym roku dajewo wprowadziło auta do europy?? oraz kiedy zaczęlo je produkować??
    • Gość: osa Re: Co złomują Słowacy? IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 24.07.09, 17:47
      Frajerzy!! za 10,15 lat taka skoda będzie warta...dużo, lepiej przechować w garażu i sprzedać kolekcjonerowi
    • Gość: lolek [*] Re: Co złomują Słowacy? IP: *.tktelekom.pl 24.07.09, 18:44
      Szkoda mi tych starych, prostych aut.... kazdy z tych co oddali swoje auto na złom beda je kiedys milo wspominac, przy okazji bluzgajac na nowe ekologiczne złomy, nie wazne czy francuskie niemieckie czy jakei kolwiek inne.....
    • Gość: withoutnick Re: Co złomują Słowacy? IP: *.chello.pl 24.07.09, 21:56
      Właśnie! Na pewno przez te ekologiczne dopłaty stracony został niejeden zabytek!!!
    • Gość: k! Re: Co złomują Słowacy? IP: *.adsl.inetia.pl 24.07.09, 23:26
      Zezłomowano 185 sztuk samochodów sprzed 1969 roku? Ktos na głowę upadł żeby je na złom oddawać?
    • Gość: stanczyk Re: Co złomują Słowacy? IP: *.rev.snt.net.pl 25.07.09, 01:10
      ino zeby
      nie zlomowali Skód Rapid...tozto czeski Mustang przecie.
    • mzyo Re: Co złomują Słowacy? 25.07.09, 01:29
      Dobre egzemplarze skody czy tatry nie zostaną zezłomowane bo są warte więcej.
      Jedyny problem to będzie wzrost cen klasycznych czeskich samochodów .
    • Gość: :/ Re: Co złomują Słowacy? IP: *.multimo.pl 25.07.09, 10:36
      ponad 40 lat samochody ??? to nieźle ciekawe co to za zabytki szkoda mi ich a co do tych dopłat dlaczego te dopłaty są za zezłomowanie auta ??? nie mogą być tak po prostu za kupowanie nowego auta trochę to bezsensu
    • Gość: 7742638 Re: Co złomują Słowacy? IP: *.dream.net.pl 25.07.09, 14:37
      u nas w Polsce jak by były takie dopłaty to bym se zezłomował moją 50-letnia...teściową
    • Gość: <osoa; Re: Co złomują Słowacy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.09, 18:52
      pojedźcie do Danii... tam to średnia aut wynosi 20 lat, nie nie gadają o Polsce, że jest źle, tam ludzie nie wymieniają aut jak rękawiczek, po podatek za auto jest bardzo wysoki więc firmy dilerzy aut niech nie chromolą o ciągłej wymianie aut... jeżeli tak chcą to niech robią auta bez nadmiaru bajerów... :D
    • Gość: Skoda ROX Re: Co złomują Słowacy? IP: *.238.68.142.ip.abpl.pl 26.07.09, 20:04
      Mam Skode 105s, ma coś ponad 25lat. Niestety idzie na złom ze względu na brak funduszy i czasu na remont, a trochę jest do zrobienia. Przeraża mnie uczucie że za kilka miesięcy ten piękny samochód będzie sobie leżał gdzieś w częściach na autoszucie :(. A oni sobie masowo niszczą takie samochody, bo muszą mieć nowe, które może mniej spalają, ładnie wyglądają i są nieco bezpieczniejsze, ale za to nie mają żadnego charakteru i tak naprawdę są masowym chłamem. Powinny być dopłaty za posiadanie takiego starego samochodu.
    • Gość: sadadsasd Re: Co złomują Słowacy? IP: *.tktelekom.pl 27.07.09, 22:58
      Popieram kolege wyzej.
      A nowe samochody nie dosc ze nie maja charakteru to seszcze duzo bardziej sie psuja niz te sprzed kilku lat.
    • Gość: Trollowicz Re: Co złomują Słowacy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.09, 17:22
      Po wypowiedziach niektórych osób widać , że głupota nie boli. Na co komu trzymać starego rupiecia, którego eksploatacja jest nieopłacalna, a koszt garażowania wyższy niż ewentualny zarobek przy sprzedaży tego "zabytku"?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka