Gość: klamstwa IP: *.217.146.194.generacja.pl 24.07.09, 17:26 daewoo srednio 23 lata.... tylko ze na słowacji daweoo nie bylo w 1986 roku!! Link Zgłoś Obserwuj wątek
www_wooyek_pl Re: Co złomują Słowacy? 24.07.09, 17:41 No też mnie zastanawia ten wiek Daewoo... Link Zgłoś
Gość: kirpek Re: Co złomują Słowacy? IP: 83.238.198.* 24.07.09, 17:42 w którym roku dajewo wprowadziło auta do europy?? oraz kiedy zaczęlo je produkować?? Link Zgłoś
Gość: osa Re: Co złomują Słowacy? IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 24.07.09, 17:47 Frajerzy!! za 10,15 lat taka skoda będzie warta...dużo, lepiej przechować w garażu i sprzedać kolekcjonerowi Link Zgłoś
Gość: lolek [*] Re: Co złomują Słowacy? IP: *.tktelekom.pl 24.07.09, 18:44 Szkoda mi tych starych, prostych aut.... kazdy z tych co oddali swoje auto na złom beda je kiedys milo wspominac, przy okazji bluzgajac na nowe ekologiczne złomy, nie wazne czy francuskie niemieckie czy jakei kolwiek inne..... Link Zgłoś
Gość: withoutnick Re: Co złomują Słowacy? IP: *.chello.pl 24.07.09, 21:56 Właśnie! Na pewno przez te ekologiczne dopłaty stracony został niejeden zabytek!!! Link Zgłoś
Gość: k! Re: Co złomują Słowacy? IP: *.adsl.inetia.pl 24.07.09, 23:26 Zezłomowano 185 sztuk samochodów sprzed 1969 roku? Ktos na głowę upadł żeby je na złom oddawać? Link Zgłoś
Gość: stanczyk Re: Co złomują Słowacy? IP: *.rev.snt.net.pl 25.07.09, 01:10 ino zeby nie zlomowali Skód Rapid...tozto czeski Mustang przecie. Link Zgłoś
mzyo Re: Co złomują Słowacy? 25.07.09, 01:29 Dobre egzemplarze skody czy tatry nie zostaną zezłomowane bo są warte więcej. Jedyny problem to będzie wzrost cen klasycznych czeskich samochodów . Link Zgłoś
Gość: :/ Re: Co złomują Słowacy? IP: *.multimo.pl 25.07.09, 10:36 ponad 40 lat samochody ??? to nieźle ciekawe co to za zabytki szkoda mi ich a co do tych dopłat dlaczego te dopłaty są za zezłomowanie auta ??? nie mogą być tak po prostu za kupowanie nowego auta trochę to bezsensu Link Zgłoś
Gość: 7742638 Re: Co złomują Słowacy? IP: *.dream.net.pl 25.07.09, 14:37 u nas w Polsce jak by były takie dopłaty to bym se zezłomował moją 50-letnia...teściową Link Zgłoś
Gość: <osoa; Re: Co złomują Słowacy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.09, 18:52 pojedźcie do Danii... tam to średnia aut wynosi 20 lat, nie nie gadają o Polsce, że jest źle, tam ludzie nie wymieniają aut jak rękawiczek, po podatek za auto jest bardzo wysoki więc firmy dilerzy aut niech nie chromolą o ciągłej wymianie aut... jeżeli tak chcą to niech robią auta bez nadmiaru bajerów... :D Link Zgłoś
Gość: Skoda ROX Re: Co złomują Słowacy? IP: *.238.68.142.ip.abpl.pl 26.07.09, 20:04 Mam Skode 105s, ma coś ponad 25lat. Niestety idzie na złom ze względu na brak funduszy i czasu na remont, a trochę jest do zrobienia. Przeraża mnie uczucie że za kilka miesięcy ten piękny samochód będzie sobie leżał gdzieś w częściach na autoszucie :(. A oni sobie masowo niszczą takie samochody, bo muszą mieć nowe, które może mniej spalają, ładnie wyglądają i są nieco bezpieczniejsze, ale za to nie mają żadnego charakteru i tak naprawdę są masowym chłamem. Powinny być dopłaty za posiadanie takiego starego samochodu. Link Zgłoś
Gość: sadadsasd Re: Co złomują Słowacy? IP: *.tktelekom.pl 27.07.09, 22:58 Popieram kolege wyzej. A nowe samochody nie dosc ze nie maja charakteru to seszcze duzo bardziej sie psuja niz te sprzed kilku lat. Link Zgłoś
Gość: Trollowicz Re: Co złomują Słowacy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.09, 17:22 Po wypowiedziach niektórych osób widać , że głupota nie boli. Na co komu trzymać starego rupiecia, którego eksploatacja jest nieopłacalna, a koszt garażowania wyższy niż ewentualny zarobek przy sprzedaży tego "zabytku"? Link Zgłoś