Dodaj do ulubionych

Dolcan Wola ul. Skierniewicka

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.11, 11:27
Czy ktoś kupił tam mieszkanie? Jak się mieszka, czy były jakieś nieprawidłowosci przy umowie, problemy ze stanem technicznym mieszkań? Wydaje się, że mało mieszkań sprzedali ale pamiętam, ze 2 lata temu ceny były dosć kosmiczne. Nie interesują mnie inne inwestycje dolcanowe (zupełnie!), chciałabym jedynie poznać opinie mieszkańców tego konkretnego budynku.
Obserwuj wątek
    • Gość: kredycik_i_wio Re: Dolcan Wola ul. Skierniewicka IP: *.play-internet.pl 03.12.11, 20:50
      W żadnym razie nie chciałbym być nieuprzejmy, więc twój naganiacki bełkot płatnego pachołka zasranej mafii agencyjno-deweloperskiej skwituję jedynie staropolskim 'WON'. Wynocha, i nie wracaj.
      • Gość: Wanda Re: do kretyncik-i-wio IP: *.152.149.178.dsl.dynamic.t-mobile.pl 04.12.11, 09:47
        Czy ty TROLLU czytasz czasami swoje wypociny? Czy ty TROLLU potrafisz napisac post bez obrazania przedmówców?
        P.S, Rozumiem że puentę twojego postu skierowałes w swoja strone
    • Gość: Wola Re: Dolcan Wola ul. Skierniewicka IP: *.warszawa.vectranet.pl 04.12.11, 09:55
      Ok temat zamykam - to forum powinni monitorować psychiatrzy
      • Gość: WOW Re: Dolcan Wola ul. Skierniewicka IP: *.play-internet.pl 04.12.11, 12:06
        Być może, ale napewno nie pracownicy developerów zaczynający każdy temat "jak się mieszka na.... i tu wpisują swoje osiedle, by potem reszta pracowników wpisywała że zajebiście". Przez taki szemrany marketing połowa postów to trollerskie próby reklamy działów sprzedaży.
        • Gość: Wola Re: Dolcan Wola ul. Skierniewicka IP: *.warszawa.vectranet.pl 04.12.11, 16:27
          To proszę o odpowiedz na pytanie - po ch... jest to forum? O co mam pytać skoro tylko to mnie interesuje? Mieszkam w okolicy, widzę ze ciemno w tym bloku po zmroku jak w d.., drogo jak diabli ale jednak ktoś tam mieszka, liczylam, ze ktoś napisze, ze mu tam strasznie zle np.
          • Gość: kredycik_i_wio Re: Dolcan Wola ul. Skierniewicka IP: *.play-internet.pl 04.12.11, 18:17
            Nie kompromituj sie, babo. Naganiacza tu wyczuwamy na kilometr, bez pudła. Więc nie pogrążaj się tylko skorzystaj z rady, wyjdź stąd i nie wracaj. Przez takie sprzedajne indywidua jak ty, wstyd mi czasem ze jestem Polakiem. Nie mialaś czasem wśród protoplastów jakiegoś folksdojcza co biegał do gestapo denuncjowac rodaków w zamian za kupony do gestapowskiej stołówki? Niezbicie mi się kojarzy to zachowanie z obecnym bezwzglednym topieniem Polaków w kredytowym bagnie, juz cie korciło na pewno żeby z innego nicka sobie samej 'odpowiedzieć' jak to wspaniale na tym osiedlu, i że warto kredycik.. i pach w podskokach ucieszona zakładasz PĘTLĘ na szyję rodaka i uśmiechnieta spychasz go z parapetu. Ale jestem czujny. Wylapywanie GNID i ich rozgniatanie stalo sie moim hobby. Tak mozna pomoc ludziom.
            • Gość: wola Re: Dolcan Wola ul. Skierniewicka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.11, 09:10
              miałam sobie odpuścić ale ... rozumiem kredyciku, że cie bardzo ktoś skrzywdził dając (?) kredycik, rozumiem, że jesteś zły i bedziesz walczył jak Batman - ale tym razem nawet nie wiesz jak bardzo się pomyliłes. Chociaż oczywiście nie ma możliwości sprawdzić kto jest tu kim. Niestety osobom zwichrowanym psychicznie (nawet jesli mają ku temu powody) nie przedstawiam się z imienia, nazwiska i zawodu. I nie mam nic do gnid, lub GNID, jak raczyłeś napisac. Za moment na tym forum faktycznie zostaniesz kredyciku tylko ty, twoje alternatywne osobowości i paru naganiaczy.
              Co do dolcanu - już nie musicie nic pisac, chcialam sie dowiedzieć również o kilka innych budowli w pobliżu ale mam w d.. - pan utopiony w kredyciku niestety przekonał mnie, że nie ma to sensu.
              Cieszcie sie kredyciki i urojeni przyjaciele - przegoniliście 'naganiacza' :)
              • witka-cy-live Re: Dolcan Wola ul. Skierniewicka 05.12.11, 22:02
                Hahaha jakbym swoje forum czytał (Orla II) jak się tam zarejestrowałem (mieszkam na tym osiedlu) i nie do końca zgadzam się z innymi to tak samo zostałem okrzyknięty "pracownikiem obsługi klienta" żeby poprawić marketing. Dopiero po kilku postach się przekonali. Ale co mi krwi napsuli to ich. Nie ma szans się niczego dowiedzieć z tego forum. Poszukaj gdzie indziej, może ci się uda.
              • witka-cy-live Re: Dolcan Wola ul. Skierniewicka 07.12.11, 20:57
                A może to cię wolo zainteresuje: rynekpierwotny.com/articles/article/267/
                Znalazłem dzisiaj w necie.
                • Gość: kredycik_i_wio Re: Dolcan Wola ul. Skierniewicka IP: *.play-internet.pl 07.12.11, 21:00
                  Nie wytrzymałeś, GNIDO? czy szef kazał?
                  • Gość: Wanda Re: do kretyncik-i-wio IP: *.152.146.118.dsl.dynamic.t-mobile.pl 07.12.11, 22:07
                    Cały TROLL kretyncik-i-wio . Bez inwektywy ani rusz. Ze też warszawiacy nie obija ci twojej frankensztajnowej facyjaty.
                • Gość: tk-1 Re: Dolcan Wola ul. Skierniewicka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.11, 12:34
                  tak, Witkacego znamy już z forum Orlej w Ząbkach (jak sam wczesniej przyznał)

kiedyś bronił się tam jak praadziwy lew przeciwko moim twierdzeniom o jego bliskich związkach z dolcanem, no i juz prawie mu uwierzyłem

tyle że jak to sie mówi: "prawie robi wielką różnicę", bo takich jak on to ja już z odległosci conajmniej tysiąca kilometrów wyczuwam, nawet jak wiatr wieje z mojej strony

a teraz tą swoją "niewinną" podpowiedzią tylko sam się zdemasował w bezmyślny sposób
                  no ale on tam jest na prowizji i aby za coś zżc to musi sprzedawać, a sprzedaż nie idzie najlepiej jak sie buduje "z pasją" a nie normalnie - jak inni
                  nie ma już chetnych na kupowanie dziury w ziemi jak kiedyś, zwłaszcza u takich jak oni
                  • witka-cy-live Re: Dolcan Wola ul. Skierniewicka 29.12.11, 00:22
                    TK-1 jestes głupszy niż ustawa przewiduje co nie raz ci udowodniłem ;-). Nie chce mi się z tobą pisać bo co byś nie mówił - niczego to nie zmienia. Nie mam nic wspólnego z pracą w Dolcanie ani dla Dolcana - podpisuję się pod tym ręcami i nogami - choć nie wiem po co :-)
    • Gość: klijent Re: Dolcan Wola ul. Skierniewicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.13, 06:41
      Nie polecam firmy wręcz przestrzegam wpłaciłem zaliczkę za mieszkanie na ochocie 50 tys zł mówiono mi ze mogę się wycofać pieniądze w każdej chwili i tak czekam już ponad miesiąc Firma córka FROST ma siedzibę w jakimś baraku padłem ofiara oszustwa i czuje ze pieniędzy nie odzyskam UWAZAJCIE
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka