Gość: antypater IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.03.12, 07:58 Czy ktoś kupił? Co sądzicie o inwestycji, deweloperze i lokalizacji? Ceny mają atrakcyjne ja na Tarchomin i wyszli już z robót ziemnych Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PPP Re: Osiedle Światowida J.W.Construction IP: 80.50.231.* 15.03.12, 08:31 no co można powiedzieć... w pakiecie szybki tramwaj w dużym pokoju gratis :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antypater Re: Osiedle Światowida J.W.Construction IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.03.12, 06:26 W Biurze Sprzedaży powiedzieli mi, że tramwaj będzie dochodził tylko do rogu Światowida/Mehoffera, a jedni nie poszerzą do 4 pasów bo są protesty i nie ma takiej potrzeby. Czy to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PPP Re: Osiedle Światowida J.W.Construction IP: 80.50.231.* 16.03.12, 08:34 tak - na razie tylko do Światowida-Mehoffera - tylko zapytaj mądra Panią po co jest trzymana ta rezerwa pomiędzy blokiem a ulicą - docelowo po to żeby puścić tramwaj dalej aż do Modlińskiej - to czy nie poszerzą Światowida to nikt gwarancji nie da - Al. KEN tez kiedyś była taka jak Światowida - a jak teraz wygląda każdy widzi. a zaraz przyjdzie wiosna - a w raz z nią młode wilki korporacyjne w swoich ścigaczach uwielbiające nocne wyścigi po Światowida Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antypater Re: Osiedle Światowida J.W.Construction IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.03.12, 06:13 Dzięki za info - sprawdziłem w planie i tramwaj ma przebiegać jakieś 4 metry od bloku, najbardziej natomiast szokujące jest miejsce postawienia ekranu akustycznego na wysokości szkoły - będzie pomiędzy blokiem Osiedla Światowida a szkołą. Czegoś takiego nie widziałem. Swoją drogą w budzie mającej być biurem sprzedaży śmierdzi grzybem, ciekawe czy to przedsmak zapachów w mieszkaniu? Dodatkowy minus za wejście - z budy "wypada się" na zewnątrz. Ciekawe jaki marketingowiec wymyślił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gospodarz <a href="https://swiatowida.fora.pl/" target="_blank" rel="nofollo IP: 217.153.139.* 23.08.12, 13:13 witam i zapraszam na swiatowida.fora.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: <a href="<a href="https://swiatowida.fora.pl/" target="_bl IP: *.aster.pl 23.08.12, 21:32 Już lecę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forum Zapraszam na forum IP: 217.153.139.* 18.09.12, 14:32 Witam, Zapraszam na forum osiedla: swiatowida.fora.pl/ swiatowida.fora.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pikadooor Re: Zapraszam na forum 18.09.12, 16:39 Dwie rzeczy mi się nie podobają: Tarchomin i JW Constructions:) Ale to zależy od gustów i doświadczeń, znam lepsze dzielnice i lepszych deweloperów:) Odpowiedz Link Zgłoś
tomek-kokot Re: Zapraszam na forum 19.09.12, 12:03 strasznie mało o nich słyszałem, a wolę zaufać komuś z dobra opinią Odpowiedz Link Zgłoś
pikadooor Re: Zapraszam na forum 19.09.12, 16:36 hmmm nie wiem skąd jesteś tomek kokot, ale w Warszawie o nich słychać dużo...., że ściany pękają w budynkach, także JW Constructions to nie jest dobry wybór niestety Odpowiedz Link Zgłoś
tomek-kokot Re: Zapraszam na forum 23.09.12, 16:18 to faktycznie nie najlepiej się prezentuje Odpowiedz Link Zgłoś
airjanek82 Re: Zapraszam na forum 04.11.12, 21:40 Ale trzeba też zwrócić uwagę na fakt, że w zasadzie wszyscy developerzy mają podobną opinie, co nie znaczy , że robią fuszerkę. Najlepiej po prostu z daną inwestycją się osobiście zaznajomić, niezależnie czy to JW, czy dowolnie inny developer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henk Re: Zapraszam na forum IP: *.dynamic.chello.pl 16.11.12, 09:44 dużo sie w ogóle słyszły złych opinii o warszawskich deweloperach, tak zawsze jest, że niezadowoleni mają większą motywację żeby się pożalić na forach a Ci zadowoleni siedzą cicho. Nie wiadomo jak jest naprawdę Odpowiedz Link Zgłoś
airjanek82 Re: Zapraszam na forum 19.11.12, 17:05 To nie tylko developerów dotyczy , ale w ogóle wszystkich produktów i usług, samochodów np. też dość mocno. Odpowiedz Link Zgłoś
miriam.7 Re: Zapraszam na forum 28.11.12, 12:57 jestem pewna że jest też sporo zadwolonych klientów, którzy kupili mieszaknie w JWC tylko że nie chwalą się na forach internetowych, tak naprawdę garstka niezadowolonych klientów może zrobić prawdziwy szum wokół firmy, niekoniecznie przedstawiając całą prawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nimek Re: Zapraszam na forum IP: *.dynamic.chello.pl 15.01.13, 23:40 nie gadaj głupot!!! Jw jest znane od wielu lat z fuszerki i zatrudniania dziwnych podwykonawców i ludzi z Azji, którzy budowali dla jw a u siebie z kupy mula robili sobie chaty. To ich jedyne doświadczenie. A to, że jesteś pracownikiem jw to .. bez komentarza. Mi kitu nie wciśniesz...za wiele o tym jw wiem... Omijać..na prawdę często pęka, Podwykonawcy zatrudniają podwykonawców a ci kolejnych. Jakość wykończenia mieszkań poniżej krytyki.. i nie mów. że jest inaczej..ja mieszkam i wiem..i mam wielu niezbyt zadowolonych i oszukanych przez jw znajomych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smiesznysz Re: Zapraszam na forum IP: *.centertel.pl 16.01.13, 20:10 Po co jadem tu zioniesz bez sensu? Ja nie chcialbym nigdy u zadnego dewelopera pracowac ale inna kwestia u nich mieszkac. mieszkam na osiedlu jwc i smieje sie z tych co pisza jak to jest tam zle. jest normalnie ale duzo taniej. tyle w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~~zainteresowany Re: Osiedle Światowida J.W.Construction IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.12, 13:57 tak będą jeździły ale jak już, tramwaje będą dwukierunkowe dojeżdżające tylko za most po stronie Tarchomina dalsze prace związane z tym projektem będą realizowane w ciągu co najmniej ok 10 lat Odpowiedz Link Zgłoś
gadseq Re: Osiedle Światowida J.W.Construction 04.12.12, 10:10 niedawno znajomi kupili od nich mieszkanie, na lewandów park chyba i z tego co mówili są zadowoleni zarówno z mieszkania jak i z samego dewelopera, wiem, że jakieś zniżki sobie wytargowali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria.m Re: Osiedle Światowida J.W.Construction IP: *.231.7.15.koba.pl 07.01.13, 17:46 Bo teraz u JWC trwa wyprzedaż i można ceny negocjować, a nawet swoje propozycje przedstawić. Na Górczewskiej w sobotę będzie Open Day i także wyprzedaż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Osiedle Światowida J.W.Construction IP: *.dynamic.chello.pl 08.01.13, 19:22 No to wesoło na moim osiedlu będzie zatem, bo te dni otwarte, open daye, seminaria itp. rzeczy od JWC zawsze sporo ludzi ściągają z uwagi na rabaty jakie się zawsze na tego typu dniach odbywają. Na Górczewska Park było info o ok 20 procentach. Odpowiedz Link Zgłoś
mareks_550 Re: Osiedle Światowida J.W.Construction 09.01.13, 10:41 myślę, że lokalizacja całkiem fajna. Pełno teraz wyprzedaży i promocji w jwc więc pewnie szybko mieszkania zostaną wykupione tym bardziej, ze podobno z programu mieszkanie dla młodych nic nie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: premier Re: Osiedle Światowida J.W.Construction IP: *.dynamic.chello.pl 09.01.13, 17:52 A JWC nie ma jakiegoś programu dla młodych, czy dla studentów może? Coś mieli takiego kiedyś jak dobrze kojarzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: Osiedle Światowida J.W.Construction IP: *.dynamic.mm.pl 16.01.13, 10:18 widziałem na ich stronce ofertę dla studentów, przed chwilą zajrzałem to są jakieś dni otwarte 19-20 stycznia więc jak ktoś zainteresowany może się wybrać na Grzybowską Odpowiedz Link Zgłoś
mufffa Re: Osiedle Światowida J.W.Construction 16.01.13, 21:52 mufffa widzi naplyw świeżej dziczyzny do ogolenia! co to ponoć nie zna stolicznego rynku RE i jego filarów - pięknie dymaj i life frustrated skąd Państwo przyjechali? Z Bieszczad? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd starcie buldogów pr IP: *.centertel.pl 20.07.13, 00:26 TEN WĄTEK TO STARCIE BULDOGÓW PR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uggh Re: starcie buldogów pr IP: 93.154.134.* 22.07.13, 21:22 orientuje się ktoś po ile tam metr kwadr? Szukam taniego mieszkania w stolicy pod wynajem, tak do 50 m2 i żeby m2 nie przekraczał 5 tys Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turek_navigator Re: starcie buldogów pr IP: *.183.246.186.dsl.dynamic.t-mobile.pl 22.07.13, 21:38 > orientuje się ktoś po ile tam metr kwadr? Szukam taniego mieszkania w stolicy p > od wynajem, tak do 50 m2 i żeby m2 nie przekraczał 5 tys jakiej stopy zwrotu sie spodziewasz? oczywiscie mowa o inwestycji gotówkowej, bo z kredytem to nawet nie ma co myśleć, by się zbilansowało. Gotówkowa inwestycja też oczywiście nie ma sensu, ale przynajmniej tracisz jedynie własne pieniądze. Hint dla spamerów z JWC: inwestor gotówkowy jest wystarczająco rozgarnięty, by nie zadawać takich głupich pytań na forum gazety. Jeśli chcecie, żeby ktoś wyraził zainteresowanie inwestycją w JWC, to zatrudnijcie sobie aktora. Odpowiedz Link Zgłoś