Dodaj do ulubionych

autorytety

IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 03.12.05, 14:42
czy macie jakieś? jeśli tak, to jakie? kto jest dla was autorytetem? jakie
cechy musi mieć?
Obserwuj wątek
    • Gość: shiwa Re: autorytety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 15:48
      JPII,Moja Babcia(św.pamięci)
      • Gość: Ja Re: autorytety IP: 81.210.32.* 16.12.05, 12:35
        Jan Paweł II ...Wielki Człowiek nasz autorytet ,Kochali go nie Tylko wierzący
        to musi być jakiś znak to nasz autorytet nasz rodak :*
    • Gość: ... Re: autorytety IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 16.12.05, 21:51
      Jan Paweł II
      • Gość: Dario i Suzi Re: autorytety IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 16.12.05, 22:50
        Jimmi Page!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
    • Gość: ;/ Re: autorytety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.05, 11:49
      Tak...dla wszystkich jest autorytetem JPII a dlaczego dopiero po jego smierci
      zaczęliście tak pisać ? ja wiem, że forum nie jest od tego...za życia był dla
      was nikim,nie pisaliście o nim nic ! To jest straszne :((((((((
      • Gość: malutka2312 Re: autorytety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 19:41
        nie kazdy dla nie ktorych Wojtyła było jest i bedze autorytetem tak jak na
        przykład dla mnie i napewno nikt z tych ktorzy tu pisali przed smiercia nie
        miał go za nikogo... skoro teraz pisze ze jest dla niego autorytetem a gdyby
        nawet to piekne ze ludzie rozumieja swoje błedy...
      • Gość: Tomasz Re: autorytety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.05, 23:03
        O matko...nie przesadzaj, czlowieku... :|
        • Gość: malutka2 Re: autorytety IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 22.12.05, 19:14
          oczywiście,że Jan Paweł II-dlaczego chyba nie musze pisać!
          • Gość: Ja Re: autorytety IP: 81.210.32.* 22.12.05, 19:27
            Ty ;/ a moze dla Ciebie on zawsze był kimś i tylko dla Ciebie co ? jeny wiesz
            co dobija mnie take cos wiaodmo ze dla każdego był kimś wyjątkowym ...nie
            przesadzaj żygać sie chce wiesz .... bleee normalnie bleeeeeeeeeeee wkórzyelś
            mnie nie anwidzze takich jak ty ...................żenujące...
            • Gość: ... Re: autorytety IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 24.12.05, 00:08
              moi rodzice
              • Gość: jecząca_HIMENA Re: autorytety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 21:13
                Dla MNIE OCZYWISCIE JAK DLA WSZYSTKICH jAN pAWEŁ II
                I oczywiscie prof.Hanna Barczak!!!!!!!!!!!
                • Gość: JAAAAAAAAAAAAAAA Re: autorytety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 21:45
                  oczywiscie ze JAN PAWEŁ II
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka