Gość: kia IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 03.12.05, 14:42 czy macie jakieś? jeśli tak, to jakie? kto jest dla was autorytetem? jakie cechy musi mieć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: shiwa Re: autorytety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 15:48 JPII,Moja Babcia(św.pamięci) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: autorytety IP: 81.210.32.* 16.12.05, 12:35 Jan Paweł II ...Wielki Człowiek nasz autorytet ,Kochali go nie Tylko wierzący to musi być jakiś znak to nasz autorytet nasz rodak :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: autorytety IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 16.12.05, 21:51 Jan Paweł II Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dario i Suzi Re: autorytety IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 16.12.05, 22:50 Jimmi Page!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;/ Re: autorytety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.05, 11:49 Tak...dla wszystkich jest autorytetem JPII a dlaczego dopiero po jego smierci zaczęliście tak pisać ? ja wiem, że forum nie jest od tego...za życia był dla was nikim,nie pisaliście o nim nic ! To jest straszne :(((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malutka2312 Re: autorytety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 19:41 nie kazdy dla nie ktorych Wojtyła było jest i bedze autorytetem tak jak na przykład dla mnie i napewno nikt z tych ktorzy tu pisali przed smiercia nie miał go za nikogo... skoro teraz pisze ze jest dla niego autorytetem a gdyby nawet to piekne ze ludzie rozumieja swoje błedy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: autorytety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.05, 23:03 O matko...nie przesadzaj, czlowieku... :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malutka2 Re: autorytety IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 22.12.05, 19:14 oczywiście,że Jan Paweł II-dlaczego chyba nie musze pisać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: autorytety IP: 81.210.32.* 22.12.05, 19:27 Ty ;/ a moze dla Ciebie on zawsze był kimś i tylko dla Ciebie co ? jeny wiesz co dobija mnie take cos wiaodmo ze dla każdego był kimś wyjątkowym ...nie przesadzaj żygać sie chce wiesz .... bleee normalnie bleeeeeeeeeeee wkórzyelś mnie nie anwidzze takich jak ty ...................żenujące... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: autorytety IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 24.12.05, 00:08 moi rodzice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jecząca_HIMENA Re: autorytety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 21:13 Dla MNIE OCZYWISCIE JAK DLA WSZYSTKICH jAN pAWEŁ II I oczywiscie prof.Hanna Barczak!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAAAAAAAAAAAAAAA Re: autorytety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 21:45 oczywiscie ze JAN PAWEŁ II Odpowiedz Link Zgłoś