Gość: kocham mokotów IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.06.04, 00:41 Czy ktoś wie coś więcej na temat tej inwestycji? Wiem, że ma być na Madalińskiego, ale w którym dokładnie miejscu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: km Re: mokotovia - Viterra IP: *.aster.pl / *.acn.pl 19.06.04, 15:03 Naprawdę nikt nic nie wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kola Re: mokotovia - Viterra IP: *.proxy.aol.com 20.06.04, 16:33 Prosze zadwonic do Viterry - maja dokladne informacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TV Re: mokotovia - Viterra IP: 80.55.171.* 21.06.04, 22:27 Gdzie jest ta inwestycja .Jeździłem sobie dziś z ciekawości po Mokotowie i tej inwestycji nie widziałem.Owszem są dwie budowy na przecięciu MAdalińskiego z Al.Niepodległości ale to chyba nie to .Możesz napisać gdzie ma się budować ta Mokotowia ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kocham_mokotów Re: mokotovia - Viterra IP: *.aster.pl / *.acn.pl 22.06.04, 00:17 No własnie tego nie wiem... Pytałam też na forum Mokotowa, ale nie otrzymałam odpowiedzi... A co do inwestycji w tej okolicy, to jeszcze ma powstać apartamentowiec Marvipolu na rogu Kazimierzowskiej i Różanej. Niestety ma mieć 10 pięter i przez to kompletnie nie pasuje do okolicy, więc raczej nie jestem zainteresowana... Oto link www.marvipol.com.pl/inwestycje_kr.php Nie jestem pewna, czy on w końcu powstanie bo naczelny architekt Warszawy był przeciwny tej budowie. Zresztą wcale się nie dziwię :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kola Re: mokotovia - Viterra IP: *.proxy.aol.com 24.07.04, 15:51 Madalinskiego-Grazyny - www.viterra.pl. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś