Dodaj do ulubionych

Bien Zenker

IP: *.adsl.inetia.pl 01.03.05, 19:07
Czy ktos z was ma jakies doswiadczenia z firma Bien Zenker z Lomianek? Prosze
o info zastanawiam sie nad budowa w technologii drewnianej z nimi, wszystkie
informacje beda mile widziane;-)Mam duzo zastrzezen do ich umowy transze sa
tak rozpisane ze calosc trzeba wplacic praktycznie z gory.
Obserwuj wątek
    • Gość: dib Re: Bien Zenker IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 21:40
      Witan
      mam podobny problem - tez chcialbym z nimi budowac, ale umowa jest tragiczna -
      oni moga wszystko ja praktycznie rzecz biorac nic. Czy moze masz juz
      doswiadczenia znimi, ze sa w stanie zmienic swoja umowe i uwzglednic interesy
      inwestora?

Krzysztof
      • Gość: Bien Zenker Re: Bien Zenker IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 23:10
        powariowali?
        co to ma byc
        albo kupujecie
        albo nie
        BZ
        • Gość: qmaan Re: Bien Zenker IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 23:15
          a teraz na powaznie
          nie dajcie sie zwariowac, zaproponujcie zmiany do umowy jakie wam pasują,
          negocjujcie, a jak nie to chyba nie jest to ostatni developer w tym miescie?
          architekt
          qmaan@gazeta.pl
          • Gość: SPECJALISTA Re: Bien Zenker IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 13:56
            Gwoli wyjaśnienia wszystko wiedzący PAnie nowy developerze-wielki Architekcie
            Qmaan BIEN -ZENKER to jest wykonawca , realizuje inwestycje wg wybranego przez
            inwestora projektu , ma pulę działek .

SPEC
        • Gość: Łomianki Re: Bien Zenker IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 14:01
          Witam wszystkich

Znam BIEN -ZENKER , Specjalista ma rację - budują rzeczywiście na działkach
          Klientów lub mają pulę działek , które Klient może kupić jeżeli chcez nimi
          budować.
          Jednak wśród firm z Łomianek polecam : firmę HM Invest , Dompol , Elmis Invest -
          oni też budują domy... z gwarancją więc warto rozważyć wszystkie oferty zanim
          się zdecyduje..

Pozdrawiam Wszystkich Budujących lub zamierzających Budować

Łomianki-house
        • Gość: dib Re: Bien Zenker IP: *.atrema.deloitte.com / *.crowley.pl 13.07.05, 14:34
          a Ty co? wlasciciel?
          • Gość: Łomianki Re: Bien Zenker IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 16:07
            a CO cIĘ to obchodzi? nie wolno być właścicielem? Zabraniasz co ty taki cwany
            jesteś?

notabene nie jestem właścicielem ,ale poprostu te firmy znam , mieszkam w
            Łomiankach i trochę się orientuje w tej branży proponuję po prostu rozpatrzeć
            oferty wielu firm zanim się na jedną zdecydujecie...może , któraś z nich ma
            lepsze warunki.

Każda z podanych przeze mnie firm ma innego właściciela , którzy ze sobą nie
            mają nic wspólnego to gwoli wyjaśnienia na prymitywny atak jakiegoś nie
            wychowanego należycie przez dom rodzinny prymitywa ukrywającego się pod nickiem
            dib.

Znam ich jeszcze więcej ,ale podaję w moim odczuciu te z największym
            potencjałem w Łomiankach.

Pozdrawiam
            Łomianki-men
            • Gość: dib Re: Bien Zenker IP: *.atrema.deloitte.com / *.crowley.pl 15.07.05, 16:39
              na pewno wlasciciel...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka