Gość: magda IP: *.warszawa.tpnet.pl 08.11.02, 12:18 Czy ktoś wie, jaka firma zajmuje się sprzedażą mieszkań na rogu ul. Górczewskiej i Lazurowej w Warszawie? Czy warto tam kupić mieszkanie?... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ice Re: Lazurowa IP: *.chello.pl 27.02.03, 23:34 Na lazurowej na przeciwko dywizjonu 303 buduje np. corpores pphu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAhna Re: Lazurowa IP: *.geac.com.pl / 10.1.10.* 28.02.03, 09:06 jak dzwoniłam to już nic nie było ale możesz spróbowac życzę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kahna Re: Lazurowa IP: *.geac.com.pl / 10.1.10.* 28.02.03, 10:00 ups wybacz za pomyłkę .. pomyliłam inwestycje juz od przegładania mam totalny mętlik jeszcze raz sorry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Lazurowa IP: *.se.com.pl / 10.0.10.* 28.02.03, 12:09 Tam buduje Spółdzielnia Mieszkaniowa Strop - o ile się nie mylę ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DrOzda Re: Lazurowa IP: *.siemens.pl 28.02.03, 13:12 Gość portalu: Ania napisał(a): > Tam buduje Spółdzielnia Mieszkaniowa Strop - o ile się nie mylę ! Inwestuje tam SM "WOla" oraz trochę dalej po drugiej stronie Lazurowej SM "Strop" ale to już przy Narwiku. Uwaga przyszli protestujący: w planie zagospodarowania przestrzennego równolegle do Lazurowej jest przewidziana trasa S-7. Najpierw pomyślcie a później kupujcie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: Lazurowa IP: *.acn.waw.pl 28.02.03, 16:40 Dokladnie jak ktos napisal!W planach jest autostrada!I to tuz obok. Sledze ogloszenia od dluzszego czasu i wiele osob wycofuje sie z mieszkan w tych blokach.Sprzedaja w stanie surowym.Zreszta sprzedaz samej spoldzielni idzie kiepsko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Lazurowa IP: *.citicorp.com 21.08.03, 14:50 Tam sprzedaje PRK-7 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIOTER Re: Lazurowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.03, 20:06 Czy można kupić mieszkanie w budynku który był budowany pod wynajem? Dudujący wykorzystali ulgę dla mieszkań budowanych pod wynajem. Inwestycje rozpoczęto w 2000 roku, blok posiada księgę wieczystą dla wszystkich lokali. Jeden z właścicieli chce pozbyć się dwóch mieskań. Czy kupując takie mieszkanie zostane w pełni jego posiadaczem. Czy możliwe jest kupno takiego mieszkania, jeżeli tak czy uzyskam własność hipoteczną nabytego lokalu. Blok wybudowało PRK7. Odpowiedz Link Zgłoś